Pavelka227 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 a jak urobit dat k nejakekymu technikovy nebo stahnout a kdyz stahnout tak jakej a kde? a jakej je rozdil mezi psp 3000 a psp 3004? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Pokud si šikovný a budeš mít všechny potřebné věci, tak i sám, popřípadě ti může pomoct flasher. Nějaké návody jsou zde: http://console-forum.net/tema/89968-5-03-gen-c-5-03-prometheus-v7-pro-chickhen-mhuspeed-iso-cso-hry nebo http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-6-20-prometheus-iloader-nove-i-navod-na-downgrade-na-5-03 snad některý z nich pomůže, ale ještě tak zkušený nejsem abych ti mohl dobře poradit. Nicméně kdybys pořádně četl, tak bys alespoň věděl rozdíl mezi 3000 a 3004. Jedná se o regiony, např. 3004 je Evropa atd. Jednoduše, rozdíl v tom žádný není, maximálně jen v trochu jiném ovládání, či jiné koncovce do elektrické zásuvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 JE TO TADY JE TO TADY !!!! http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011010004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 super,du to zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 hej když už sem to udělal má mi to u system information psát firmware:6.35(HEN) ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 no docela by to chtelo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 hej jestli se to někomu povede,potřeboval bych trochu poradit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 nevim jak mam nainstalovat hbl,dívám se na videa jak tam dali složky,zapli tu hru a dali kolečko a skočilo jim tam nejaky okynko ale me se tam nic nezobrazuje,budu vděčný za jakoukoli radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Co nejdříve pro tebe udělám návod :-) . V system information to u mě píše (FIRMWARE) PRO (moje je Firmware: 6.31 PRO). Hraju už tam Motorstorm a GTA Vice City Stories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 tak sem to zkoušel a nikdy mi to nešlo :( ale budu rád když napíšeš návod,ale napiš mi to PM,dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 tak sem to zkoušel a nikdy mi to nešlo :( ale budu rád když napíšeš návod,ale napiš mi to PM,dík moc Do zejtřka by to nepočkalo :-) ? A jakej že máš Firmware ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikob Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Mám psp 3004 slim lite s 5.03 gen-C (full) a stáhnul jsem si hru spider-man 3 když to spustím napiše semi 80020148 mužete mi poradit co s tím ostatní hry mi v poho fachčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Zkus udělat EBOOT decrypt v ISO Toolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaszanto Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 hoj lidi moc prosím o návod jak si mam flashnout psp aby mi tam šli hry fakt moc prosíím pište na email: pepaszanto@seznam.cz nebo skype: pepa-eldar Díky už si nevim rady Verzy mam 6.30 psp GO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Firmware 6.21 a vejš nejde Flashnout jestli se nepletu (zatím). Ale můžeš hrát ISO hry přes HomeBrew aplikaci Prometheus ISO loeader :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 on je 6.21? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadou Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 pokud chci spojit dvě PSP a hrát hru přes Ad Hoc musím mít i dvě UMD ? nebo to jde obejít i na PSP které nemá flash ? je tady někde seznam her které podporují sdílení? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Firmware 6.21 a vejš nejde Flashnout jestli se nepletu (zatím).Ale můžeš hrát ISO hry přes HomeBrew aplikaci Prometheus ISO loeader :) blbost, dou hacknout tyhle - 6.20, 6.31 6.35 i 6.36 a prometheus iso loader je na nich funkcni on je 6.21? nene, typek to trochu splet pokud chci spojit dvě PSP a hrát hru přes Ad Hoc musím mít i dvě UMD ? nebo to jde obejít i na PSP které nemá flash ?je tady někde seznam her které podporují sdílení? díky bohuzel, musis mit dve UMDcka ktery maj stejnej region, PSP bez flashe nema sanci to udelat jinak seznam tech her je na anglickej wikipedii a proc nezkusis flash ? jakej mas FW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadou Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 díky za info, flash zatím neplánuji ještě jedna otázka sdílení hry na SOCOM U.S.NAVY SEALS:FIRETEAM BRAVO 2 jede celá hra nebo jen demo popřípadě máte radu /návod jak to rozchodit ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liskon58 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Ahoj, jsem novy vlastnik PSP3004 a proto ze jsem uplny novacek a temner nic toho o PSP nevim tak by se vas chtel zeptat...... koupim jsem si 3hry na PSP ale protoze jsou hry celkem drahe na to ze je mam z 2-3dny dohrane tak me to celkem stve a chtel bys si hry sam stahovat mam PSP3004pianoblack ten Firmware ci co to je mam 6.20 ...vubec newm co mam udelat jak postupovat nejlepe kdyby mi nekdo napsal na muj email( liskon58@seznam.cz ) nebo to muzete napsat sem aby pro pomoc jinych hracu se stejnym problemem....jde to vubec hrat na PSP3004 stazene hry? prosim a predem dekuji za odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Ahoj, jsem novy vlastnik PSP3004 a proto ze jsem uplny novacek a temner nic toho o PSP nevim tak by se vas chtel zeptat...... koupim jsem si 3hry na PSP ale protoze jsou hry celkem drahe na to ze je mam z 2-3dny dohrane tak me to celkem stve a chtel bys si hry sam stahovat mam PSP3004pianoblack ten Firmware ci co to je mam 6.20 ...vubec newm co mam udelat jak postupovat nejlepe kdyby mi nekdo napsal na muj email( liskon58@seznam.cz ) nebo to muzete napsat sem aby pro pomoc jinych hracu se stejnym problemem....jde to vubec hrat na PSP3004 stazene hry? prosim a predem dekuji za odpoved :) Čtu dobře ? Máš 6.20 ? Ty se máš já koupil PSP na vánoce s 6.31 :cheesygrin: Tady je spousta informací: http://psp.novinky.org/index.php a pro hry je potřeba hodně moc místa na kartě(ISO) (ISO Hra 1. ks= 1 GB ). CSO sou komprimovaný hry (ISO-1 GB-CSO=např. 400 MB) ale ty se zas sekaj na kartách s pomalejším čtením.Moc tomu nerozumim taky ale snad pomůže :ziped: Tady ten HEN pro tvůj Firmware: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120011 a tady Prometheus ISO loader přes kterej spustíš ISO/CSO hry: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120013 Kdyby sis nevěděl rady napiš na mail: taxikgta@seznam.cz Ale fakt tomu moc nerozumím-tzn. nejsem profík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Přesněji: ISO Hry se pohybujou od 500 MB až 1500 MB CSO Hry jsou jak říkáš zkomprimovaný ISO,takže se pohybujou od 100 MB až 800 MB,jsou menší ale pomaleji se načítají přes Prometheus (ISO se hend spustí ale např. u Space Invaders Extreme to trva 1 minutu než hra naběhne) Ale někdy se sekají,např. GTA CHTW a God Of War:Ghost of Sparta se nedá v CSO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liskon58 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Ahoj diky za odpovedi...ja si k tomu memu PSP koupil kartu na alze...je to: SanDisk 8GB. Je tu ale problem este jak si mi poslal ty stranky nemas treba skype (taxik)-posli mi na mail liskon58@seznam.cz ? Ja bych to potreboval rikat proste krok po kroku co mam delat protoze sem nekde cetl ze kdyz se neco udela spatne tak mas PSP seknute a nejde s tim nic delat....a este jedna otazka: Kdyz si tam nainstaluju ty programy abych mohl poustet stahnute hry pres net pujdou mi normalni hry co mam origos koupene? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Ano půjdou............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liskon58 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Ok diky ...a FxR kdyz si tady muzes mi pomoct este ..na te strance http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120011 ctu ze: Chcete li využívat výhod 6.20 TN-B (HEN), musíte mít PSP, nebo PSPgo s oficiálním firmwarem 6.20! A dále k jeho spuštění budete potřebovat ještě demo hry Patapon2 a Half Byte Loader. Na rozdíl od Half Byte Loaderu, 6.20 TN-B (HEN) podporuje pluginy a má vlastní TN VSH Menu. pochopil jsem ze stahnu ted HEN co je pod tim na stahnuti a pak este musim stahnout nejake hry Patapon2 a Half Bryte Loader? jesi ano tak kde to stahnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.