12345 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 tak řekni žes updatoval na novou verzi FW a psp se ti během toho vyplo a pak už něšlo spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Flash1 ? já sem mazal,drbal,hrabal se v Flash1 a nic se nestalo - Flash1 jen ukládá uživatelský nastavení - Jméno,homepage atd. - když něco vymažeš naskočí BSOD - což jde opravit - viz. muj návod na FontMod bez zásahu do Flash0 - http://console-forum.net/tema/105117-tut-6-20-fontmod-zmena-fontu-na-3xxx-2xxx-a-go?highlight=fontmod - Zasáhl jsi do Flash1,upravil si soubory,a načítal se ti Font z MS,když s ivyndal MS a zapnul PSP,v Flash1 bylo nastavený načítání z MS a protože tam nebyla,nebylo možný načíst XMB,a tak si zmáčkl při BSOD tlačítko O a opravilo se ti to E: Při Flash1 by se nemělo nic stát,i u DG z 6.35 na 6.20 si musíš vymazat Flash1 když ti naskočí BSOD - při Flash0 by se měl jenom způsobit Brick Flash0 - Uložen FW Flash1 - Uživatelský nastavení Flash2 - Info o hrách z PSN Flash3 - Nastavení 1Seg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 FxR: Čekni "Flash1 ***** by taxik" + dej mi Skype, nebo ICQ ThX EDIT: Di na skype please.ThX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Jo čeknul sem + sem na ICQ 368090040 - Skype nepoužívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bittnert Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 ahoj mám problém moje PSP má pod baterii DATE CODE 9A a má System Software 6.31 to asi nepůjdou ISO hry? opravdu to nějak nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Jde, třeba 6.35 PRO - viz. PSP tutoriály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Du trošku OffTop. Víte že už sony začala prodávat nové desky ? Prý se už nedá Downgradovat na 6.20 :( ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 No tak,možný to je,a sim DG už tuplem že by to bylo možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Jj, jinak s tím Online Modem to nevypadá moc dobře.Na Permanent to také nevypadá :(. Víc u coldbirda: http://blog.coldbird.co.cc/?p=447 HAHA Teď je už permanent sice na 6.20 ale nevadí :) :P http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-pro-b4-permanent-patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vagnyyy Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Zdravím lidi, mám dotaz, jde cracknout i PSP s Firmwarem 6.37? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Myslim ze by to melo jit ale kdyz vypnes psp nebo reset tak musis nahodit znovu.Nejde do FLASH 0 jinak dojde k Bricku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Zdravím lidi, mám dotaz, jde cracknout i PSP s Firmwarem 6.37? Díky za odpověď Ahoj PSP s tímto firmwarem bohužel zatím cracknout nejde asi dlouho ještě nepůjde, ale můžeš použít HBL pro spouštění homebrews a Iso2Eboot viz. http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011030014 pro převedení a spouštění ISO her menších jak 728MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Ano, Martin ti to řekl správně :) Ale myslím, ale že už jsou to dva měsíce či ? Tak by mohly vydat nějakej Hack :) No zatím si pouštěj film, hudbu HomeBrew hry a ISO pod 728 MB což je docela pohoda :) Můžeš si hry i RIPnout takže můžou mít menší velikost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Myslim ze by to melo jit ale kdyz vypnes psp nebo reset tak musis nahodit znovu.Nejde do FLASH 0 jinak dojde k Bricku Omlouvam se, ja se prekoukl myslel jsem ze se pta na OFW 6.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomly Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Ahoj PSP s tímto firmwarem bohužel zatím cracknout nejde asi dlouho ještě nepůjde, ale můžeš použít HBL pro spouštění homebrews a Iso2Eboot viz. http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011030014 pro převedení a spouštění ISO her menších jak 728MB Ak mám FW 6.38 a na krabici F, tak mozem aspon pouzit HBL? Nikde však nevidím nič ohľadom tejto FW. Dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 tomly: Jo podle mě by HBL měl fungovat a ISO2Eboot by taky měl jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomly Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 tomly: Jo podle mě by HBL měl fungovat a ISO2Eboot by taky měl jít ...aby som upresnil veci. Ked som ho synovi dnes kupil, tak som skusal WiFi a hned mi ponuklo update a ani som nevedel ako a uz som mal novy OFW na karte. A chcem sa teda opytat, ci pojde DG ak pod baterkou mam DataCode 8A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 ...aby som upresnil veci. Ked som ho synovi dnes kupil, tak som skusal WiFi a hned mi ponuklo update a ani som nevedel ako a uz som mal novy OFW na karte. A chcem sa teda opytat, ci pojde DG ak pod baterkou mam DataCode 8A No downgradovat by šlo jedině přes pandoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 16, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Jelikož topic potřebuje už obnovit, tak dneska ve večerních hodinách dojde k velkému updatu, aby zase splňoval TOP úroveň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Zingle, můžeš přidat další TuTy (odkazy) aby se začátečníci orientovali :) A u toho textu: Jak se dostat k PSP na kterém pude CFW ? tam máš prázdno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 17, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Topic budu upravovat až teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 parada uz dlouho jsem na psp nehral tak se rad priucim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomly Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 No downgradovat by šlo jedině přes pandoru. ...rozhodol som sa urobiť DG z 6.38 na CFW 5.50 GEN-D3, našiel som aj návod podľa Zinglbee, len neviem ktorej možnosti sa mám držať, ale asi podľa bodu 2. Mám 8GB MS a DataCode 8A to len pre úplnú informáciu o základovej doske. Ako mám zálohovať MS, niekde som čítal že nejakým NANDom, alebo stačí klasicky v PC skopírovať všetky pôvodné súbory? A po zálohe mám kartu aj sformátovať? Ďakujem vopred za rady a usmernenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyas4416 Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Ahoj mam psp 2004 FW 6.35 PRO ale nwm jak hrat HOMEBREW hry urcite to tu uz nekde bylo ale nenasel jsem tak se omlouvam (i google jsem pouzil). Snazim se rozebehnout lamecraft... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 OMG! 6.35 Pro je HEN,takže podporuje Homebrew,ale dáváš je do ms0:/psp/game ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.