matyas4416 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 ok dik ja tomu skoro vubec nerozumim... diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 LoL proč HEN ? PRO-B5 má integrovaný Iso Loader.... http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-pro-b5-permanent-patch-1-5-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyas4416 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Ted jsem nekde cetl ze flash pro 6.38 je uz hotovej ale ze ho pry autori nechteji vydat, jak to vlastne je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Zdravim, mám dotaz rád bych si zahral Nhl 07, ale po každý mi to hodí hlášku 80020148. Trochu sem to zkoumal a našel jsem že musím - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled Když sem se koukal na nastevní bylo to tam nic sem měnit nemusel a pořad nic. Mám Psp 2004 Cfw 5.03 GEN-C a hra je typu .CSO Hra je Funkčni od kámoše.. Děkuji za odpověd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Ted jsem nekde cetl ze flash pro 6.38 je uz hotovej ale ze ho pry autori nechteji vydat, jak to vlastne je? Ano CFW 6.38 TN HEN je už hotovej viz. http://www.psp-hacks.com/2011/04/25/proof-of-6-38-tn-as-existence/ ,ale bohužel ho Total Noob nevydá, protože se šprajcnul, že jsou mu za to co udělal lidi nevděčný a pořád nejsou spokojený kvůli tomu, že do svého Henu nepřidá podporu ISO/CSO her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Ahoj, prosím o radu. Koupili jsme synovi PSP 3004. Doma máme wifi, tak jsme zkoušeli net v PSP. Wifinu to najde, signál je 95%, ale píše to "not supported" a ani se to nehne. Net prostě nespustíme. Co je špatně? Díky, V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacus.petr Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Pravděpodobně máte doma na wifi nastaveno zabezpečení, které PSP nepodporuje. PSP podporuje pouze šifrovací protokoly WEP a WPA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Pravděpodobně máte doma na wifi nastaveno zabezpečení, které PSP nepodporuje. PSP podporuje pouze šifrovací protokoly WEP a WPA. Díky za odpověď. Snad to půjde nastavit jinak. Ještě ho zkusíme někde v obchoďáku :-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Tak teď jsem zjistila, že máme WPA2-PSK. To by přeci jít mělo, ne?! Já už se z toho picnu :-( . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 No mám dojem, že PSP nepodporuje šifrování WPA2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 No mám dojem, že PSP nepodporuje šifrování WPA2 Néééé, tak to mi neříkej ani ze srandy :-( . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Jde šifrování nějak změnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 v nastaveni toho routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 OK, manžel se o to pokusí. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 zmente na WEP,mam to a jede to,kvuli nepodpore nemuzu kua ve skole na wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Prosim pomuzete mi rozjet Nhl 07 .. pokazde to hlasi chybu 80020148 a to nastaveni v recovery menu nepomaha moje psp 2004 slim a lite Cfw 5.03 GEN-C nejakou radu prosim! dekeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoztyCZ Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Dobrý den vlastním psp fat, mam officialni fw 6.37, kdyz ho upgraduju na 6.39 pujde mi cfw http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011050016 podle toho jednoducheho navodu,že jenom stahnu a nainstaluju na psp? A pujdou mi na tom spustit stazene (ISO) hry? Děkuji moc za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Rozty. běž do sekce tutoryaly a tam si najdi downgrader. udělej dg na ofw 6.20 dej pro-b5 perma a máš to na trvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoztyCZ Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 ten pro-b5 je lepsi? A cet sem ten downgrader a bylo tam ze je to pro psp 2k,3k,go a ja mam 1000... Moc toho o psp nwm takze potrebuju lehkej navod abych si neudelal brick http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-pro-b5-permanent-patch-1-5-update?highlight=pro-b5+perma a tady je to na me trochu slozitejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoztyCZ Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Me by stacilo jestli mi tamten pude a hlavne jestli tam pudou stazeny hry a originalini na UMD... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoztyCZ Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 tak jsem nainstaloval CFW 6.39 ME-2(hotfix) a vsechno bezi paradne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkateBunny Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Cuzs...hele co když mám hru ve Win Raru?? Když to tam dám celý nebo to extrahnu tak to píše u tý hry ->Corruped data?? Hele ani nwm co mám za PSP...včera jsem ho našel venku :D ale žekl bych že to bude ten slim :D Hele fakt nevim..jak to mám teda udělat když je to ve winraru??? Kdyžtak tady napište a nebo na email z.zajda@seznam.cz díky moc :D Jinak ten firmware nebo co to je mám ten nejnovější a ty složky tam taky mám .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkateBunny Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Cuzs...hele co když mám hru ve Win Raru?? Když to tam dám celý nebo to extrahnu tak to píše u tý hry ->Corruped data?? Hele ani nwm co mám za PSP...včera jsem ho našel venku :D ale žekl bych že to bude ten slim :D Hele fakt nevim..jak to mám teda udělat když je to ve winraru??? Kdyžtak tady napište a nebo na email z.zajda@seznam.cz díky moc :D Jinak ten firmware nebo co to je mám ten nejnovější a ty složky tam taky mám .D Se na to v.... když tam stáhnu cokoliv tak mi to nejde prosím poradtě...vůbec nic o tom nevim. To PSP sem našel takže nevim co a jak :(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Se na to v.... když tam stáhnu cokoliv tak mi to nejde prosím poradtě...vůbec nic o tom nevim. To PSP sem našel takže nevim co a jak :(((( přečti si topic pro začátečníky, ty nevíš co povídáš... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkateBunny Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Já si to četl všechno asi 2x ale nechápu to :D Já nevim ani jaký mám PSP ale řekl bych že to SLIM :D ale to zas nevim kdy koupeny když sem ho našel. Taky nevím jestli je flashnuty protože ani nevim co to je :D A když sem stáhnul nějakej ten CHICKen nebo Prometheus, dal to do tý složky a pak to chci spustit v PSP tak to nejde a píše to Corruped data :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.