Martin2412 Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Aktualizuj si na firmware 6.60 (najdeš ho na ofiko stránkách SONY) a pak si tam dej 6.60 PRO C CIPL pomocí http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-c-aktualizace-24-8-2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahl Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Perfektni, diky. Uz mam ofiko 6.60, pustim CIPL_Flasher a dostanu chybu "data is corupted". Delam neco spatne? Zkousel jsem stahnout a nahrat do PSP GAME nekolikrat, vzdycky to skonci s touhle chybou. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Ano děláš něco špatně. Nejdříve si samozřejmě musíš nainstalovat 6.60 PRO C pomocí proupdateru, pak teprve můžeš spouštět CIPL patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahl Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Diky, to je ono. Skoda ze se o tom v navodu nepise...Jeste jedna takova recnicka otazka. Po updatu z 3.90 se mi vic seka GTAcko z karty. Rychlost cpu mam 333/166. Je to normalni? Asi je to proste tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Jak nepíše? Tak to jsi asi slepej, tohle je text v návodu (ta část o které tvrdíš že tam není ti zvýrazním) "Postup pro FW 6.60-dočasně, permanentně DOWNLOAD Custom Firmwaru: (klikni sem) 1)Složku "PROUPDATE" a "FastRecovery" z RARu přesuňte do ms0:/PSP/GAME (ms0=vaše karta) 2)Spusťte program (instalátor) (PROUPDATE) 3)Stiskněte X a po nainstalování stikněte znovu X Hotovo, pokuď se vám CFW zruší spusťte FastRecovery které vás vrátí do menu XMB (Menu PSPéčka) se spuštěným CFW. Takto opakujte vždy když se vám vypne úplně PSP (Vypadnutí baterie, vybití atp.) PERMANENT CFW: (FUNGUJE POUZE PRO PSP S HACKABLE (STAROU) DESKOU! TZN. JEN PSP 1004, 2004 (KROMĚ TA-088-V3!) ) 1)Složku "CIPL_Flasher" z RARu přesuň do ms0:/PSP/GAME (ms0=vaše karta) 2) Spusť program CIPL flasher a řiďte se pokyny na obrazovce 3) Hotovo" Jinak v jakém formátu máš to GTA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahl Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 No chlape koukam, ze tady to ma klasickou urazeci uroven jako vsude na forech. Co sem potreboval to mam, takze diky. V navodu se nepise, ze pro perma je potreba nejdriv pustit docasnej, ani to z toho zrovna neni k pochopeni. Je tam proste postup pro docasnej a dalsi postup pro perma, kde neni zminka, ze pro nej musim pustit docasnej. Kazdopadne diky a sorry ze sem tam ♥♥♥♥♥ne slepej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Njn, tak to je ale logický, že jo. Přece nejdříve to musím nainstalovat dočasně a potom tam nainstaluju CIPL patch, to by pak ten CFW nemohl fungovat na nových PSP kdyby se instaloval rovnou napevno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 Zdarec lidi, dostalo se mi do rukou psp 3004. Vím jen, že má firmware 6.31. Nevim, kdy bylo koupeno, ani jakou má základovku.Zajímá mě, jestli je možný flash na CFW a jak? Zbytek už si najdu sám. Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 Jo, samozřejmě, že je. Máš dvě možnosti, buď si aktualizuješ na 6.60 a dáš si tam dočasný CFW 6.60 PRO C nebo si downgraduješ na 6.20 a dáš si tam permanentní (stálý) CFW 6.20 PRO C Permanent. Návody najdeš v sekci tutoriály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Zdravím, asi tak 3, 4 roky zpátky mi přestalo jet PSP. Neřešil jsem to, už jsem stejně moc nehrál. Teď bych si ale zase znovu zahrál. No a proč mi nejde. Co si pamatuju, tak jediné co šlo, tak svítila oranžová ledka. Teď po těch 3 letech sem to hodil na nabíječku a svítí dokonce i zelená. Ale stejně displej je pořád černý. Prostě se nic neděje. Je to nějaký ten brick nebo co? Moc se v tom nevyznám. Mám PSP 1004. Už nevím, jaký jsem tam měl fw. Asi nějaký 5.xx cfw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Vypadá to na brick. To bude chtít Pandoru a Magic Memory Stick (MMS) na odblokování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 Můžu si to opravit sám nebo budu potřebovat někoho, kdo už to má odblokované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamina77 Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Prosím o radu syn má psp 3004 šli mu tam hrát i stažené hry vše bylo ok a dnes se mu psp nespustí je černá obrazovka ..říkal že si formátoval a asi pravděpodobně vymazal kartu kde měl všechny hry co stím díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Oyan Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Nevim, jak přesně teď flash funguje. Ale řek bych, že bude potřeba PSP znova "flashnout". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 No a co to PSP dělá? Displej je černý a rozsvítí se nebo zůstane úplně černý bez osvětlení? A ta dioda svítí, když se PSP zapne, nebo jen několikrát zabliká a poté zhasne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamina77 Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 psp je celé černé nic nedělá dioda svítí zeleně když to zapne ale displej nereaguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Oyan Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 (upraveno) Zkus PSP úplně vypnout (pro jistotu vyndej a zandej baterku), zmáčkněte a držte tlačítko [R] (průhledné tlačítko na PRAVÉ horní části PSP), nepouštějte ho a PSP zapněte. Tlačítko pořád drž, dokud nenaskočí jednoduchý menu. Když menu nenaskočí do 15 sekund, tak PSP vypni. Každopádně dejte vědět, jesli naskočilo nebo ne. EDIT: Ještě jsem na netu našel, že může pomoct zapnout PSP a zmáčknout současně tlačítka [HOME] a [L]. Jinde zase psali zapnout PSP a podržet současně tlačítka [HOME] a [sTART]. --> tady kdyžtak máte popisky tlačítek na PSP http://www.microcenter.com/images/email/random_access/2005/0405/psp_buttons.gif *[HOME] je pod displejem vlevo a je na něm logo PS *[sTART] je pod displejem vpravo *[L] je průhledný tlačítko vlevo nahoře Upraveno Květen 1, 2013 uživatelem Mik Oyan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netenziraku Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Nevíte někdo jestli ještě funguje nějaká mapa flasherů na PSP? Ta ze seznamu už nefunguje. díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Nefunguje, protože dneska si PSP dokáže flashnout každý doma (překopírování dvou složek do PSP a spuštění prográmku v PSP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netenziraku Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 To jsem si taky myslel, ale bricknul jsem ho a nemám pandora battery abych ho vzkřísil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 zdarec mam psp 3000 a je brickle,proste se jen rozsviti zelena kontrolka a to je vse,staci mi k tomu pandorra baterka abych ho zpet ozivil?diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 No počkej, ta zelená dioda ti svítí celou dobu, nebo jenom asi 6x zabliká a pak zhasne? Pokud ti svítí, tak to bricklé není, to bude chyba nekde jinde, pokud jde o druhý případ, tedy, že párkrát zabliká a pak zhasne, tak jde o brick. A jinak na toto PSP pandora nestačí, protože na něm nefunguje, tudíž toto PSP unbricknout nejde. Takže pokud se opravdu jedná o brick, tak buď to PSP prodej za pár korun na náhradní díly nebo ho prostě hoď do popelnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 dioda jen sviti co by jsi mi tedy poradil? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 Tak v tom případě se nejedná o brick. Příčin může být více, buď je rozbitý displej, ten se dá, za pár stovek sehnat třeba na ebay a a výměna je poměrně jednoduchá. Nebo může jít třeba o zaseklou hru nebo špatný plugin, tak zkus to PSP zapnout bez paměťovky, případně vyndat na několik minut baterku a pak ji zase zandat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 to prave urcite neni,kamarad to totiz updatoval na nejnovejsi verzi myslim 6.60ofiko firmware a psp se v pulce updatu vyplo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.