Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Chci se zeptat jaky PSP jdou flashnout a ktere ne,protoze si chci PSP koupit a nevim jestli to ma cenu,aby mi to vubec slo flashnout!!:psp:

Nové PSP, které jde flashnout už nekoupíš, ale pokud si seženeš PSP s firmwarem 5.03 nebo nižším můžeš si tam hodit ChickHEN a potom CFWEnabler/GEN-A a můžeš hrát ISO hry. Jinak prakticky se tady v ČR PSP s vyším firmwarem zatim neprodávají.

Mimochodem kdyby sis to přečet nemusel by ses ptát :dozey:

Odesláno
ahoj mam takovou otazecku :koupila jsem si psp slim a lite,to je to brite psp?

a pak co teda k tomu potrebuju abych mohla hrat ty iso hry..kdyz pisete ze na brite uz hrat jdou..nebo kam je mam nakopirovat..dik:cry:

Tak asi to bude brite. protože psp slim se už moc neprodávají...Jinak tady jsou rozdíly v PSP na obrázku : allu37.jpg

Jinak si v topicu pro začátečníky kde máš vše napsáno:

1. Nejdříve si do PSP natáhneš FW 5.03

2. Potom si do PSP natáhneš ChickHEN

3. Potom si tam natáhneš CFWEnabler nebo 5.03 GEN-A

4. ISO/CSO hry nakopíruješ do složky ISO v rootu karty...

Pokud chceš poděkovat můžeš dát v pravo dole pod tímto textem post_thanks.gif :D

Odesláno
slozku iso na karte nema..root jsem nechala rootem jen to pred tim jsem prejmenovala na ms misto mp

aha, tak to je ale zasadni omyl.. mp_root ma zustat mp_rootem - do nej se davaji videa v AVC kodeku.. Neni root jako root :D

Root se rozumi root pametove karty.. tzn. e:\ .. proste treba slozka ISO je v rootu - v korenu karty (v zadne slozce jinak receno)

A mp_root je jen nazev slozky, do ktere se davaji videa v AVC kodeku :D Vsude, kde je spise jen 'root', tak se mysli prvni zmineny root (koren karty; e:\)..

To, ze jsi zmenila mp na ms a slo to, je pouha nahoda :D

Odesláno

na jednom zahraničním fóru, kde se oficiálně řeší ChickHEN jsem našel "zaručený" způsob jak vždy spustit HEN na první pokus... jestli má někdo čas, tak zkuste a napište jak to jde :)

1. Nastavte Deafault settings (Settings/system settings/set to default... nebo tak nějak :))
  2. naformátujte kartu (settings/system settings/format memory stick) - před formátem si zazálohujte důležitá data z karty
  3. poté zkopírujte soubor h.bin na kořen karty a ještě jednou do složky MS_ROOT (pokud máte MP_ROOT tak složku přejmenujte). Znovu zkopírujte h.bin na kořen karty ! (nevim jakej to má smysl ale budiž... :D)
  4. Překopírujte složku ChickHEN do PSP/PHOTO
  5. Najeďte na pložku PHOTO a rychle sjeďte na soubor *.tiff

Takdle jsem to udelala a bylo to napoprve

Odesláno

jeste jednou.. - mp_root nema s chickhenem NIC spolecneho.. To si jen nejakej chytrak zase spatne vylozil slovo 'root' se slozkou, ktera ma podobny nazev.. Takze kopirovani jakejkoliv souboru do mp_root nebo dokonce prejmenovani slozky mp_root je stejna blbost, jako kdyby se prejmenovavala slozka GAME na GAMES (napr.) a kdyby se kopirovalo neco do slozky MUSIC :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu