pyty Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 to psp nejde falsnout pres PB(uplny CFW) ale ISO/CSo rat muzes jinak satle plati ze flasnout pres Pb nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cali Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 No dal sem psp někomu kdo to už dělal, udělal upgrade na 5.03 ale už se mu nepodařilo rozchodit aplikace pro spouštění ISO her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasty Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Zdar,mam jenom dotaz co se tíče hraní iso her na FW5.51 jestli sou nejake novoty nebo si mam rovnou koupit jiné PSP:cry: Předem dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Spis si kup jine PSP.. Zatim to nejak nepokrocilo (krom exploitu od kgsws) a nevypada to, ze by v tom byl nejaky pokrok v nejblizsi dobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Když zkouším dat ten ChickHEN do psp tak mi to nejde v navodu je napsane ze mam dat restore deafault settings vsechno odmačkat a pak dat photo čekat než se objevi vajicko miniatura pockat 10-15 s a sjet rychle dolu psp sema resetnout a má tam být ChicHEN.Poradte plís třeba nějakej inej zpusob slo vam to vubec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 pokud se na tomto foru chces ptat na navody, tak si ty navody prvni precti a netvrd nam co pisou jinde... tady mas navod na chickhen: http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChajdaS Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Chci se zeptat jaky PSP jdou flashnout a ktere ne,protoze si chci PSP koupit a nevim jestli to ma cenu,aby mi to vubec slo flashnout!!:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Chci se zeptat jaky PSP jdou flashnout a ktere ne,protoze si chci PSP koupit a nevim jestli to ma cenu,aby mi to vubec slo flashnout!!:psp: Nové PSP, které jde flashnout už nekoupíš, ale pokud si seženeš PSP s firmwarem 5.03 nebo nižším můžeš si tam hodit ChickHEN a potom CFWEnabler/GEN-A a můžeš hrát ISO hry. Jinak prakticky se tady v ČR PSP s vyším firmwarem zatim neprodávají. Mimochodem kdyby sis to přečet nemusel by ses ptát :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Chci se zeptat jaky PSP jdou flashnout a ktere ne,protoze si chci PSP koupit a nevim jestli to ma cenu,aby mi to vubec slo flashnout!!:psp: OMG ... doufam ze za to dostanes kartu !..PRECTI SI PRVNI STRANKU TOHOHLE TOPICU !:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicol Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 ahoj mam takovou otazecku :koupila jsem si psp slim a lite,to je to brite psp? a pak co teda k tomu potrebuju abych mohla hrat ty iso hry..kdyz pisete ze na brite uz hrat jdou..nebo kam je mam nakopirovat..dik:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 ahoj mam takovou otazecku :koupila jsem si psp slim a lite,to je to brite psp?a pak co teda k tomu potrebuju abych mohla hrat ty iso hry..kdyz pisete ze na brite uz hrat jdou..nebo kam je mam nakopirovat..dik:cry: Tak asi to bude brite. protože psp slim se už moc neprodávají...Jinak tady jsou rozdíly v PSP na obrázku : Jinak si v topicu pro začátečníky kde máš vše napsáno: 1. Nejdříve si do PSP natáhneš FW 5.03 2. Potom si do PSP natáhneš ChickHEN 3. Potom si tam natáhneš CFWEnabler nebo 5.03 GEN-A 4. ISO/CSO hry nakopíruješ do složky ISO v rootu karty... Pokud chceš poděkovat můžeš dát v pravo dole pod tímto textem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicol Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 jo tak to bude ono..kupovala jsem ho v patek a je to psp-3004 pb a uz to ma cw 5.03 ted tak zkousim ten ChickHEN ale nic porad se tam nechce nainstalovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer1468623730 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 jo tak to bude ono..kupovala jsem ho v patek a je to psp-3004 pb a uz to ma cw 5.03 ted tak zkousim ten ChickHEN ale nic porad se tam nechce nainstalovat.. musíš to pořád zkkoušt,nikdy to není na poprvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 musíš to pořád zkkoušt,nikdy to není na poprvý Tvůj názor, já to mám vždy na poprvé a ani nemusím dávat restore settings a pár kámošů to tak taky má... EDIT: Ale někomu to de na 1. někomu na 50. musíš to zkoušet jak tady bylo řečeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicol Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 ok budu teda zkouset..dik za pomoc:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicol Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 tak jsem to udelala a hned na poprve stacilo jen prejmenovat root slozku..ted jenom posledni otazecka,(snad) kam ted ty hry mam nakopirovat..?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Jak muzes prejmenovat root slozku?? Root je koren karty, tzn. treba e:\ .. atp. Hry kopiruj do slozky ISO na karte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicol Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 slozku iso na karte nema..root jsem nechala rootem jen to pred tim jsem prejmenovala na ms misto mp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicol Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 dobry slozku jsem udelala a uz to jede takze vsem thx za pomoc..:psp::wohow::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 slozku iso na karte nema..root jsem nechala rootem jen to pred tim jsem prejmenovala na ms misto mp aha, tak to je ale zasadni omyl.. mp_root ma zustat mp_rootem - do nej se davaji videa v AVC kodeku.. Neni root jako root :D Root se rozumi root pametove karty.. tzn. e:\ .. proste treba slozka ISO je v rootu - v korenu karty (v zadne slozce jinak receno) A mp_root je jen nazev slozky, do ktere se davaji videa v AVC kodeku :D Vsude, kde je spise jen 'root', tak se mysli prvni zmineny root (koren karty; e:\).. To, ze jsi zmenila mp na ms a slo to, je pouha nahoda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicol Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 na jednom zahraničním fóru, kde se oficiálně řeší ChickHEN jsem našel "zaručený" způsob jak vždy spustit HEN na první pokus... jestli má někdo čas, tak zkuste a napište jak to jde :) Nastavte Deafault settings (Settings/system settings/set to default... nebo tak nějak :)) naformátujte kartu (settings/system settings/format memory stick) - před formátem si zazálohujte důležitá data z karty poté zkopírujte soubor h.bin na kořen karty a ještě jednou do složky MS_ROOT (pokud máte MP_ROOT tak složku přejmenujte). Znovu zkopírujte h.bin na kořen karty ! (nevim jakej to má smysl ale budiž... :D) Překopírujte složku ChickHEN do PSP/PHOTO Najeďte na pložku PHOTO a rychle sjeďte na soubor *.tiff Takdle jsem to udelala a bylo to napoprve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Ježiši, všechno o čem se tady mluví, nic nového. Každý má svůj způsob, každému se to rozjede jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 jeste jednou.. - mp_root nema s chickhenem NIC spolecneho.. To si jen nejakej chytrak zase spatne vylozil slovo 'root' se slozkou, ktera ma podobny nazev.. Takze kopirovani jakejkoliv souboru do mp_root nebo dokonce prejmenovani slozky mp_root je stejna blbost, jako kdyby se prejmenovavala slozka GAME na GAMES (napr.) a kdyby se kopirovalo neco do slozky MUSIC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasty Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Zdar,mam dotaz sem se nekde dočetl že prej u PSP slim2004 co ma FW5.51 de přes pandoru snížit FW co je na tom pravdy???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Zdar,mam dotaz sem se nekde dočetl že prej u PSP slim2004 co ma FW5.51 de přes pandoru snížit FW co je na tom pravdy???? ne, jedine kdyby to psp melo od vyroby fw 3.95 a min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.