Kapr Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 ahoj mam HL2 pres steam a shanim nejaky dobry mody ktery jsou:)...nevite kde se daj takhle stahnout?docela se mi libi (half life 2 smod tactical) dik za pomoc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 koukni se na steamu...tam jsou primo ke stazeni...a je tam toho docela dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 koukni se na steamu...tam jsou primo ke stazeni...a je tam toho docela dost... jj dik kouknu..jinak uz sem si nejaky stahnul..docela mazec:Dstrilet po nekom UMD z PSPcka:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 To by mě zajímalo jestli jsou i nějaké modifikace i pro nonsteam verzi?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 To by mě zajímalo jestli jsou i nějaké modifikace i pro nonsteam verzi?:roll: jo rek by ze vsechny...akorat je nestahnes rovnou ze steamu..ale myslim ze by meli jit taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 www.moddb.com nikde inde viacej modou nenajdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exoduser Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Taky bych potřeboval nějakej mod poradit, ale aby nevyžadoval epizody, ale jen základní HL2....takový ale asi nejsou, co? http://www.youtube.com/watch?v=iu6nabkUj6w&feature=channel_page Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.