Wind Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 zdravím téměř v každé sekci je seznam majitelů tak vytvářím i zde pište touto formou ↓ A PROSIMVÁS,PIŠTE TO TAK JAK TO JE CO JE TUČNÝ NAPIŠTE TUČNĚ CO JE BARVNÝ BAREVNĚ POKUD NECHCETE NA NĚJAKOU VĚC ODPOVÍDAT VYPLNÍTE KOLONKU "X" DĚKUJI... Login:Wind Model: MacBook 13,3\2010 Datum pořízení: 24.12 Spokojenost:100% +:Design,Rychlost,Funkčnost...je toho hodně -:žádný Shrnutí:pokud chcete spolehlivý nb kupte si MacBook :-) Login:Bagster Model: ipod classic 80gb Datum pořízení: před 2 lety na vanoce Spokojenost:80% +: x -: x Shrnutí:x Login:Sim3to Model: iPod Touch 2nd a byvali vlastnik macbook 13.3" Datum pořízení: touche myslim 20.3. macbook 2 roky Spokojenost:80% u touche a 50% u macbooku +: ipod = velikost, pouzitelnost -: macbook = snad vsechno :D a u ipodu baterka Shrnutí: macbook me zklamal. 3x reklamace. Skoro vubec jsem si ho neuzil. iPod zatim v pohode Login : Filiiipek Model : iPod Video 5g 60gb, Ipod Touch 2gJB 8gb, Macbook 2.0GHz Unibody Spokojenost: 100% - nejlepší životní investice:-D + všechno - snad jen prozatimní občasné problémy s wifi sítí na škole:-D, hoooodně přehnaná cena Shrnutí: Už nikdy doma nechci vidět Windows!!!! Jinak zatím vše co sem od applu pořídil se vyplatilo a dycky vydrželo:-) Login:Chloubik Model: iPod Photo 80GB, iPhone 3G 8GB, MacBook white Datum pořízení: iPod : dlouho, iPhone : 28.listopadu 2008?, MacBook : ůnor 2009 Spokojenost:130% + : to se musí zažít, enjsou to přístorje ale vášeň, líbí se mi propojenost přístrojů a princip MAC OS - : to u applu existuje? maximálně tak arogance apple... ale jen silní přežijí Shrnutí : netřeba.. Login:x-tray* Model:iPod Nano 3G Datum pořízení: +/- březen Spokojenost:100% +využívání Nike+ ,ebooks,kvalita videa,cover flow :love: -maličké problémy s iTunes Shrnutí:Viz.+ LoGin: MiChAaLeeQ Model: iPod Touch 1nd, 8GB, JB Datum pořízení: Začátek Dubna Spokojenost: Zatím 100%, ale nikdy to tak není až do konce..xD *Využití: Mladá na tom hraje jednu hru a to furt..:D Pak to mám na ty hry taky, filmy, mp3 prostě jsem spokojenej..:love: Shrnutí: Podle mě je lepší než iPhone... Ipod mám jen na tohle a iPhonu chyběj funkce atd.. Login: marekgengel111 Model: Ipod touch 8gb 2g Spokojenost: 99% + velmi dobrá hračka na hry,hudbu,filmy a internet - vůbec nic takovýho neexistuje Shrnutí: Jako stvořené pro nácky:cheesygrin: Login: narliza Model: současně: iPhone 3g 16gb black, iPod nano 1g 4gb, iPod nano 4g 16gb na cestě, macbook alu 13" dříve: iPod video, iPod shuffle, iPhone 1g 8gb, apple mighty mouse.... Datum pořízení: nevim kdo si to ma pamatovat Spokojenost:99% + OS, design, jednoduchost, rychlost.... - až nějaké najdu dám vědět ;) Login: Luk3z^ Model:iPod Touch 1G Spokojenost:99% + design, jednoduchost, rychlost.... - zatmi zadny login:Kapr model:ipod touch 1G +hezkej display dobra kvalita hudby -je to shit celkove sem cekal vic vymakanosti(vec ktera stoji tolik penez a machruje az s 32GB pameti ktera se stejne neda vyuzit jako flashka-v zakladu je smutny...ipod/iphone by bez JB byl podprumernej protoze v zakladu fakt nic neumi a dalsi velky - je ITUNES vetsi srac*u vymyslet nemohli clovek kterej pude ke kamosovi a bude si chtit na ipod/iphone stahnout hudbu nebo cokoliv jinyho ma smulu kvuli itunes a blbemu sync celkova spokojenost:mozna tak 30%za to jak to vypada a hraje a ze to ma dobrej dotykovej display Login:sweet22 Model: iPod Touch 1g, 8 GB, JB Datum pořízení:listopad 2008 Spokojenost: 100% + design, dotykový display (už si nedokážu představit, že bych měla používat tlačítka) a také kvalita zobrazení displaye, iTunes (super věc, na přehrávání a editaci hudby nepoužívám už nic jiného a jede na XP), apple lossless formát (mp3 už nikdy), hry, filmy - malá paměť, už mi prostě nestačí :D Login:Electropunker Model: Macbook Pro, Ipod Mini Datum pořízení: Macbook Pro pred pul rokem z USA, ipod pred rokem. Spokojenost:100% spokojenost s Macbookem a 80% spokojenost s ipodem Login: Dogg Model: iPhone 3G, MacBook 13,3' kovovej, 2,4 GHz procesor Datum pořízení: Ruzne :) Spokojenost:100% + (iPhone 3G) design, skvely dotekovy display, hry, jednoduchost ovladani... + (MacBook) mac os x, design Login: Heck Model: Ipod Video 30GB Datum pořízení: 13.5. 2009 Spokojenost: 100% +: Skvělej design, original sluchátka hrajou líp jak moje Skullcandy :D -: Začatky s iTunes, jinak vše super Shrnutí: Je to můj první výrobek od Apple a jsem velice spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Login:Bagster Model: ipod classic 80gb Datum pořízení: před 2 lety na vanoce Spokojenost:80% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Login:Sim3to Model: iPod Touch 2nd a byvali vlastnik macbook 13.3" Datum pořízení: touche myslim 20.3. macbook 2 roky Spokojenost:80% u touche a 50% u macbooku +: ipod = velikost, pouzitelnost -: macbook = snad vsechno :D a u ipodu baterka Shrnutí: macbook me zklamal. 3x reklamace. Skoro vubec jsem si ho neuzil. iPod zatim v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filiiipek Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Login : Filiiipek Model : iPod Video 5g 60gb, Ipod Touch 2gJB 8gb, Macbook 2.0GHz Unibody Spokojenost: 100% - nejlepší životní investice:-D + všechno - snad jen prozatimní občasné problémy s wifi sítí na škole:-D, hoooodně přehnaná cena Shrnutí: Už nikdy doma nechci vidět Windows!!!! Jinak zatím vše co sem od applu pořídil se vyplatilo a dycky vydrželo:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloubik Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Login:Chloubik Model: iPod Photo 80GB, iPhone 3G 8GB, MacBook white Datum pořízení: iPod : dlouho, iPhone : 28.listopadu 2008?, MacBook : ůnor 2009 Spokojenost:130% + : to se musí zažít, enjsou to přístorje ale vášeň, líbí se mi propojenost přístrojů a princip MAC OS - : to u applu existuje? maximálně tak arogance apple... ale jen silní přežijí Shrnutí : netřeba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Login:x-tray* Model: iPod Nano 3G Datum pořízení: +/- březen Spokojenost:100% +využívání Nike+ ,ebooks,kvalita videa,cover flow :love: -maličké problémy s iTunes Shrnutí:Viz.+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 LoGin: MiChAaLeeQ Model: iPod Touch 1nd, 8GB, JB Datum pořízení: Začátek Dubna Spokojenost: Zatím 100%, ale nikdy to tak není až do konce..xD *Využití: Mladá na tom hraje jednu hru a to furt..:D Pak to mám na ty hry taky, filmy, mp3 prostě jsem spokojenej..:love: Shrnutí: Podle mě je lepší než iPhone... Ipod mám jen na tohle a iPhonu chyběj funkce atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Login: marekgengel111 Model: Ipod touch 8gb 2g Spokojenost: 99% + velmi dobrá hračka na hry,hudbu,filmy a internet - vůbec nic takovýho neexistuje Shrnutí: Jako stvořené pro nácky:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Login: narliza Model: současně: iPhone 3g 16gb black, iPod nano 1g 4gb, iPod nano 4g 16gb na cestě, macbook alu 13" dříve: iPod video, iPod shuffle, iPhone 1g 8gb, apple mighty mouse.... Datum pořízení: nevim kdo si to ma pamatovat Spokojenost:99% + OS, design, jednoduchost, rychlost.... - až nějaké najdu dám vědět ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Login: Luk3z^ Model:iPod Touch 1G Spokojenost:99% + design, jednoduchost, rychlost.... - zatmi zadny >to marekgengel: pokud vis co to jsou nácci, tak ses bud uplne mimo, nebo vypatlanej... ale nejspis to nevis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 login:Kapr model:ipod touch 1G +hezkej display dobra kvalita hudby +je to shit celkove sem cekal vic vymakanosti(vec ktera stoji tolik penez a machruje az s 32GB pameti ktera se stejne neda vyuzit jako flashka-v zakladu je smutny...ipod/iphone by bez JB byl podprumernej protoze v zakladu fakt nic neumi a dalsi velky - je ITUNES vetsi srac*u vymyslet nemohli clovek kterej pude ke kamosovi a bude si chtit na ipod/iphone stahnout hudbu nebo cokoliv jinyho ma smulu kvuli itunes a blbemu sync celkova spokojenost-mozna tak 30%za to jak to vypada a hraje a ze to ma dobrej dotykovej display to wind jakoc o nejde na XP home?itunes?mam xp home a de to v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filiiipek Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 to Kapr: asi si nepochopil celoi podstatu Applu, jen to jen styl...co se tyče funkčnosti a možností tak sou určite lepší výrobci za tuhle cenu:-) a kdyby si měl doma MAC OS tak o itunes mluviš taky uplně jinak, pro mě sou naprosto geniální:-) jen se v nich musis umet pohybovat;-) a jen otazka...jaka jinej prehravac takovyhle pameti, ceny a funkcnosti se nemusi synchronizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Login:sweet22 Model: iPod Touch 1g, 8 GB, JB Datum pořízení:listopad 2008 Spokojenost: 100% + design, dotykový display (už si nedokážu představit, že bych měla používat tlačítka) a také kvalita zobrazení displaye, iTunes (super věc, na přehrávání a editaci hudby nepoužívám už nic jiného a jede na XP), apple lossless formát (mp3 už nikdy), hry, filmy - malá paměť, už mi prostě nestačí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 sweet22: popravde ten ALAC mi lezie na nervy... nacpali tam ALAC a podporu FLAC nespravili ! ... pripada mi to ako narychlo spraveny bezstratovy kodek aby nemuseli pouzivat FLAC alebo inak nechapem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 všichni jste byli přidáni a prosím pište to v tom pořadí co to mám já a co je tučně taky napište tučne děkuji ať s tím neni práce pokud nechcete vyplnit neco z toho jednoduše tam dáte "X" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Login:Electropunker Model: Macbook Pro, Ipod Mini Datum pořízení: Macbook Pro pred pul rokem z USA, ipod pred rokem. Spokojenost:100% spokojenost s Macbookem a 80% spokojenost s ipodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 este ze jsem tu tu jeste dneska psal pise to co je tucny tucne to co barevny barevne a piste to ve spravnym poradi na co nechcete odpovedt vyplnite "X" dekuji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Login: Dogg Model: iPhone 3G, MacBook 13,3' kovovej, 2,4 GHz procesor Datum pořízení: Ruzne :) Spokojenost:100% + (iPhone 3G) design, skvely dotekovy display, hry, jednoduchost ovladani... + (MacBook) mac os x, design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mina Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 login: mina model: iPhone 3G 16GB + iPod nano 8GB - zelený a ztracený navždy:-( datum porizeni: iPhone duben 09, iPod nano prosinec 08 spokojenost: 99% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 hele pripadam si tu jako mezi uplnyma pitomcema na 1.strance je cervenym pismem napsano at vsechno co je tucny a berevny udelate tak jak to ma bejt... napsal sem uz sem asi 3 posty at to delate a este ani jeden clovek to neudelal od ted kdo to neudela má smulu toho nepridam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 myslim ze tieto zoznamy su v skutku uplne zbytocne... aky vyznam to ma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 vyznam to ma tekovej ze ten kdo ma aplle si mysli ze je neco vic nez ten co nema a tak se tady tahle parat vytahuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 vyznam to ma tekovej ze ten kdo ma aplle si mysli ze je neco vic nez ten co nema a tak se tady tahle parat vytahuje... ten topic je tady proto, aby lidi jako ty mohli závidět.... s pozdravem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Login: Heck Model: Ipod Video 30GB Datum pořízení: 13.5. 2009 Spokojenost: 100% +: Skvělej design, original sluchátka hrajou líp jak moje Skullcandy :D -: Začatky s iTunes, jinak vše super Shrnutí: Je to můj první výrobek od Apple a jsem velice spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 od ted lidem jako je heck a jsou scopni to udelat tak jak to ma bejt dam thanks duvod proc to tak delat je ze je to vice prehlednejsi dekuju..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.