oboda7 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2011 Login:oboda7 Model: iPhone 4 16GB Datum pořízení: 18.1.2011 Spokojenost:98% +:Design,Funkčnost, samozřejmě display...hodně zatim paráda -:strach o něj :D Shrnutí: jeden z drašších telefonu, ale tak trochu stojí za to Citovat
honzaik Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2011 Login: Honzaik Model: iPhone 4 16GB black Datum pořízení:někdy prosinec 2010 Spokojenost:100% +: výborný displej, hry, psaní sms - rychlejší než na normální, -: přesně strach :D, a nebaví mě měnit na něm fólie :D, když se mi nějak poškoděj :D, lidi to chtěj pučovat :D Shrnutí: telefon jsem dostal k Vánocům :) takže cena mě nezajímá, ale byl koupen za 10000kč u T-Mobilu, když to řeknu trochu s nadsázkou, nejlepší telefon světa :) ano i HTC jsou dobrý, ale na iphone nemaj, kecy .. android je lepší atp.... nn na iOS to taky nemá :P a ten desing a kvalitu nemůže nic překonat :) Citovat
KENtony Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2011 Login:KENtony Model:Iphone 3GS 16g white, Ipod shuffle 1g Datum pořizení: červen 2010, někdy v 2008 Spokojenost: 90% +: Design, displej, funkčnost -:velikost, cena Shrnutí: Super byznys pro lidi, kteří nakupují v zahraničí :D Jelikož poptávka po Apple věcech u nás je velká. Sám bych si Iphone u nás nikdy nekoupil:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.