oboda7 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Login:oboda7 Model: iPhone 4 16GB Datum pořízení: 18.1.2011 Spokojenost:98% +:Design,Funkčnost, samozřejmě display...hodně zatim paráda -:strach o něj :D Shrnutí: jeden z drašších telefonu, ale tak trochu stojí za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Login: Honzaik Model: iPhone 4 16GB black Datum pořízení:někdy prosinec 2010 Spokojenost:100% +: výborný displej, hry, psaní sms - rychlejší než na normální, -: přesně strach :D, a nebaví mě měnit na něm fólie :D, když se mi nějak poškoděj :D, lidi to chtěj pučovat :D Shrnutí: telefon jsem dostal k Vánocům :) takže cena mě nezajímá, ale byl koupen za 10000kč u T-Mobilu, když to řeknu trochu s nadsázkou, nejlepší telefon světa :) ano i HTC jsou dobrý, ale na iphone nemaj, kecy .. android je lepší atp.... nn na iOS to taky nemá :P a ten desing a kvalitu nemůže nic překonat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KENtony Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Login:KENtony Model:Iphone 3GS 16g white, Ipod shuffle 1g Datum pořizení: červen 2010, někdy v 2008 Spokojenost: 90% +: Design, displej, funkčnost -:velikost, cena Shrnutí: Super byznys pro lidi, kteří nakupují v zahraničí :D Jelikož poptávka po Apple věcech u nás je velká. Sám bych si Iphone u nás nikdy nekoupil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.