mosťa Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 asi to sem nepatří, ale jakou kartu a kde koupit pro gameboy advance sp? jsem novic :roll: díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mosťa Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 takže koupim třeba tuhle, hodím do ní SD kartu s ROMkou a hraju? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1021 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Presne tak. Jen nezapomen, ze to podporuje pouze SD karty, ne SDHC - takze maximalne velikost karty muze byt 2GB (coz je ale az az) :-) Jinak, vyber dalsich karet jsem ti hazel do tveho 2. topicu (priste staci zalozit pouze jeden). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Pokud jsi koupíš Flash kartu pro GBA s SD slotem,musíš si uvědomit to že takové karty ti budou přečnívat,proto je lepší koupit karty na MicroSD popřípadě nějaké co maj integrovanou pamět,ty už čouhat ze slotu nebudou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mosťa Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 a není někdo z Ostravy, kdo by mi něco takového prodal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Nevím,jestli tady někdo z Ostravy prodává,ale určitě bude vyhodnější nakoupit přes dealextreme,na foru najdeš lidi co budou ochotní a koupí ti to přes paypal a ty mu pak pošleš peníze přes bankovní účet.Dealextreme je ověřený a za poštovné se neplatí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mosťa Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 byl by teda někdo tak hodný, kdo tomu rozumí, a mohl mi koupit tu správnou flash kartu na gameboy advance sp přes paypal? nejlepe z ostravy a okoli, zaplatím hotově. díky moc za pomoc :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mosťa
asi to sem nepatří, ale jakou kartu a kde koupit pro gameboy advance sp? jsem novic :roll: díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.