mosťa Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2009 asi to sem nepatří, ale jakou kartu a kde koupit pro gameboy advance sp? jsem novic :roll: díky moc Citovat
0 mosťa Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 23, 2009 takže koupim třeba tuhle, hodím do ní SD kartu s ROMkou a hraju? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1021 ??? Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2009 Presne tak. Jen nezapomen, ze to podporuje pouze SD karty, ne SDHC - takze maximalne velikost karty muze byt 2GB (coz je ale az az) :-) Jinak, vyber dalsich karet jsem ti hazel do tveho 2. topicu (priste staci zalozit pouze jeden). Citovat
0 Nil3E Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2009 Pokud jsi koupíš Flash kartu pro GBA s SD slotem,musíš si uvědomit to že takové karty ti budou přečnívat,proto je lepší koupit karty na MicroSD popřípadě nějaké co maj integrovanou pamět,ty už čouhat ze slotu nebudou... Citovat
0 mosťa Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 23, 2009 a není někdo z Ostravy, kdo by mi něco takového prodal? Citovat
0 Nil3E Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2009 Nevím,jestli tady někdo z Ostravy prodává,ale určitě bude vyhodnější nakoupit přes dealextreme,na foru najdeš lidi co budou ochotní a koupí ti to přes paypal a ty mu pak pošleš peníze přes bankovní účet.Dealextreme je ověřený a za poštovné se neplatí :) Citovat
0 mosťa Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 30, 2009 byl by teda někdo tak hodný, kdo tomu rozumí, a mohl mi koupit tu správnou flash kartu na gameboy advance sp přes paypal? nejlepe z ostravy a okoli, zaplatím hotově. díky moc za pomoc :wohow: Citovat
Otázka
mosťa
asi to sem nepatří, ale jakou kartu a kde koupit pro gameboy advance sp? jsem novic :roll: díky moc
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.