Robot2037 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Hraje nekdo tuhle hru? Jak vam to jde, co na ni rikate? :) Mate radeji moderni a nebo klasicky styl? U me jasne vede klasicky, ale ja mam rad stary hry. Jinak tahle hra je pomerne tezka a je urcena spise pro hardcore hrace, slabym povaham nedoporucuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekS Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Do tedka sem hral na NDS Etrian Odyssey II je to od stejnych tvurcu,taky docela tezky kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Vypada to dobre tak musim zkusit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingooo Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 vypada dobre takze si asi fakt koupim nds uz kvuli hodne hram co na to vysli budu mit zbirku:2 psp a snad jednoi nds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 vypada dobre takze si asi fakt koupim nds uz kvuli hodne hram co na to vysli budu mit zbirku:2 psp a snad jednoi nds JJ kup si nemuzes si na DS stezovaz.Rozhodne zabavnejsi nesz PSP Jinak se omlovam za off topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Ja sem EO moc nehral, nebavilo me to. Tohle je trosku jine (nemuzete to posuzovat jen podle toho ze je to taky dungeon) a troufam si rict ze tezsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Mě se hra hodně moc líbí,hratelnost je v poho,příběh také...Všechny hry od ATLUS na Nintendo DS jsou skvělé a pro mne moc pěkné překvapení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 zkusil jsem je to pro mně opravdu hardcore ale jak se v tom "zachodíte" tak je to bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.