Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F1 2010

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 149
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Proč ne? Místo jedné sezóny by člověk mohl hrát rovnou dvě. Navíc by tam byly tím pádem jiné vozy (jinak se chovající), trošku jiné tratě (viz Silverstone) a na výběr by bylo ze dvou možností pravidel v závodě. Je to prostě přidaná hodnota za málo práce, protože tu sezónu v základu hotovou mají, jenom ji prostě nakonec nepoužijou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...

F1 míří do obchodů.

Vývojáři z britského studia Codemasters konečně dokončili očekávanou závodní hru F1 2010, která by po dlouhých letech měla přinést královnu motoristického sportu zpět na PC a jiné konzole než Playstation 3. Není divu, že jde o jednu z nejočekávanějších her tohoto roku. Očekávání navíc podpořily první

recenze, které rozhodně nešetří chválou a opěvují zejména konzolové verze. Autentičnost závodního zážitku je prý vynikající. Nebude to dlouho trvat a nabídneme vám recenzi vlastní.

Ostatně, hra vychází už 24. září. Autoři oznámili, že už je gold a míří do lisoven, odkud se pak přímou linkou dostane na regály obchodů

. Její prodeje se zřejmě budou šplhat do milionů, a to i proto, že letošní ročník F1 je velmi zajímavý. Autoři navíc hru podporují nákladnou reklamní kampaní

. Na západě se na ní objeví dokonce reklamy v televizi

. Jak taková reklama na F1 2010 vypadá, na to se můžete podívat ve videu. Dodejme, že F1 2010 disponuje licencí na letošní šampionát, takže se můžete těšit na tratě, piloty i stáje, které dobře znáte.

Zdroj: pcg,gamepark.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Ted jsem pred chvili jezdil na PC a jak jsem se koukl na ty screeny tak jsem si rekl, ze je to jak kdybych se dival pres dioptricke bryle (mam dobry zrak - takze je to pro me rozmazane). Nj, na PS3 se neda ocekavat ostrost a takova kvalita geometrie vcetne nastinovani atd. Nicmene na GT5 se tesim i tak :-)

Odkaz ke komentáři

http://n4g.com/news/607534/f1-2010-ps3-vs-xbox-360-vs-pc-hd-screenshot-comparison/com#c-4274851 srovnání PS3, xbox 360 a PC verze. PS3 bohužel opět podle mého výrazně horší, než xbox verze. S PC nemá smysl vůbec srovnánat, to je minimálně o generaci někde jinde oproti oběma konzolím.
Odkaz ke komentáři

Ted jsem pred chvili jezdil na PC a jak jsem se koukl na ty screeny tak jsem si rekl, ze je to jak kdybych se dival pres dioptricke bryle (mam dobry zrak - takze je to pro me rozmazane). Nj, na PS3 se neda ocekavat ostrost a takova kvalita geometrie vcetne nastinovani atd. Nicmene na GT5 se tesim i tak :-)

on je prostě problém v tom, že sony vsadilo na kooperaci cell a grafické karty (ve smyslu grafické kooperace). Pokud vývojář na toto nepřistoupí a naprogramuje to tak, jak na xbox či PC a nechá to na bohužel ne úplně povedeném grafickém čipu v PS3, je výsledek v mnoha případech takový, jak to vidíme. Grafická karta, která je v PS3, byla v desktopech bohužel horší, co se týče ostrosti textur a kvality vykreslování vůbec, než konkurenční výrobek od ATI. A to se prostě projevuje u multiformátových her jednak proto, protože je tam možnost srovnání s ostatními a druhak proto, že PS3 není určitě konzole, ze které se to portuje jinam.

Jinak je obdivuhodné, že PS3kaři se s tímto smíří bez problému, nijak neřeší screeny, jejich pravost....když jsem postnul stejný odkaz do xbox sekce jsou tam xboxteenageři schopní tvrdit, že je to fake...a že na xboxu to vypadá napříkladě úplně stejně, jako na PC na max a mnohem lépe, než na drtivé většině PC (a to prosím na neHD TV).

Odkaz ke komentáři

Meridius:

Tak jsem je našel a hned mám u toho z PS3 výhradu.. Pokud se podíváš na pravý horní roch, tak zde máš dosažen achievement. Je na něm krásně vidět, že je obraz rozmazaný, dokonce zdvojený, protože na PS3 jsou políčka s Achievementy naprosto, ale naprosto čistá, ostrá.. Tudíž se nejedná o adekvátní srovnání.. Ale byl to dobrej pokus ze strany pcgames.. Nechápu, když někdo dělá nějakej fake, proč si alespoň nedá práci s detaily..

Co mě nejvíc dostává je, když člověk něco soudí a není si něčeho takového schopnej všimnout.. Já jsem donedávna měl obě konzole a mohu říct jen jedno.. X360 je maličko lepší u multiplatformovek.. Ale to maličko se rovná takové nepatrnosti, že jí prakticky postřehneš pouze, když na jedné televizi napojíš obě konzole a přepínáš mezi něma. S příchodem novějších her se tento rozdíl neustále zmenšuje. U PS3 se ještě vyplatí pohrát s nastavením ostrosti obrazu, protože u některých her dosahuje kvalita textur obrovské kvality. Konkrtně u U2 nebo GT5P. Např. na mé full hd televize dokážou jet na ostrost 90 pouze tyto dva tituly.. U všech ostatních a to jak na X360 tak PS3 je to u her jako MW2 a jiných multiplatformovek okolo 65. Kámoš dotáhl i svůj výkonej komp, na kterém pustil Crysis na plnou palbu a výsledkem bylo cca 72 ostrost obrazu, po té už se vše strašně zubatilo.

http://www.pcgames.de/F1-2010-PC-231...5630/?fullsize

Odkaz ke komentáři

Tak ted jsem hrál asi tak hodinu a fakt perfektní, je dobré že rozdíl mezi expert a easy je jen v destrukci a počtu návratů na trat pokud havarujete, takže to není jako v jiných závodních hrách kde expert je nejrychlejší a easy nejpomalejší, po chvilce cviku se člověk naučí řídit přesněji a pak se pěkně předjíždí v zatáčkách atd..., trošku si ovšem člověk musí pohrát v nastavení,grafika je pěkná. Hraju to na gamepadu a je to docela citlivé, kdo má volant tak si to kotel užije.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu