Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F1 2010

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 149
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

což je vcelku docela divné. A pro mne tímto docela zklamání. Ne eurogameru píšou toto: "Ovšem oproti tomu působí trochu mdle multiplayer, jenž na konzolovkách obsáhne pouze slabých 12 vozů v jednom závodě. Počet startujících na PC je shodný." Nevím, jak tomu rozumět. Ale po troše brouzdání mám pocit, že to omezení platí i pro pc verzi. Spíš to asi funguje tak, že 12 reálných lidí a zbytek doplněn o uměláky, ne? Není přece možný, aby se takto totálně zmršil MP.

No souhlasím s tebou.. Jako perfekcionista mě přijde naprosto špatné, že člověk nemůže jet proti plnému roštu (že by to bylo kvuli slabému PC?? - vtip).. :D

A ještě jeden dotázek bych měl.. Může někdo trochu více popsat multiplayerové módy? Jak je to s monopostama? Neříkejte mě, že každej může jezdit s Ferrari apod. Je tam nějakej Ranking, dle kterého se přidělují vozy a tak?

Vyprdněte se na chvilku na singl a jukněte na věci podstatné.. :D

dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No souhlasím s tebou.. Jako perfekcionista mě přijde naprosto špatné, že člověk nemůže jet proti plnému roštu (že by to bylo kvuli slabému PC?? - vtip).. :D

A ještě jeden dotázek bych měl.. Může někdo trochu více popsat multiplayerové módy? Jak je to s monopostama? Neříkejte mě, že každej může jezdit s Ferrari apod. Je tam nějakej Ranking, dle kterého se přidělují vozy a tak?

Vyprdněte se na chvilku na singl a jukněte na věci podstatné.. :D

dík

No multiplayer jsem hrál také a docela mě zklamalo, že víc jak 80% lidí to hraje jak Burnouty...

A s vybíráním vozů je to takhle: Ten kdo má největší lvl si může vybírat auto-veme si třeba Redbull. Druhý si také vybere auto, ale už nemůže mít RB.atd..

Odkaz ke komentáři

Já mám takový divný zážitek, hraju sice na PC, ale to je myslím jedno. Jel jsem první závod v karieře, jezdím za lotus, hned jsem zjistil, že obtížnost profesionál je pro mě asi málo, v závodě jsem jel na pátém místě s Lotusem a to jsem z druhého místa spadl kvůli hodinám v posledním kole. No, ale jde mi o to, že jsem dojel závod...a najednou na mě vyhrkly výsledky, že jsem dojel na prvním místě a všichni zamnou o kolo nazpět...co to sakra :D Uvidím co teď v Australii, snad to byla nějaká chyba, nebo jsem někde něco nastavil divně...

Odkaz ke komentáři

No multiplayer jsem hrál také a docela mě zklamalo, že víc jak 80% lidí to hraje jak Burnouty...

A s vybíráním vozů je to takhle: Ten kdo má největší lvl si může vybírat auto-veme si třeba Redbull. Druhý si také vybere auto, ale už nemůže mít RB.atd..

S tím burnout problémém.. To tam nefungují penalizace a tak?

Třeba to, že když to člověk do někoho pošle, tak nedostane nic za závod atd..

Já nevím, proč se někdo sere s hrou, když se pak na to upně nejdůležitější vykašle.. Tj. děkuji za info, ale tahle hra de mimo mě.. Snad se tohle nějak podařilo vychytat v GT5

Odkaz ke komentáři

S tím burnout problémém.. To tam nefungují penalizace a tak?

Třeba to, že když to člověk do někoho pošle, tak nedostane nic za závod atd..

Já nevím, proč se někdo sere s hrou, když se pak na to upně nejdůležitější vykašle.. Tj. děkuji za info, ale tahle hra de mimo mě.. Snad se tohle nějak podařilo vychytat v GT5

Jistě penalizace tam jsou, ale jakmile potkáš američana-můžeš to vypnout...

Odkaz ke komentáři

Alias: Tak tohle měl ale vyřešit vývoj hry a betatesting.. Já nemám nic proti trotlům, kteří to hrajou takhle, ale ať si to hrajou se sobě rovnejma.. Tohle už by každá nová závodní hra měla mít pořešené. No jsem rád, že to tu padlo, protože bych pak moc litoval vyhozených love..

Odkaz ke komentáři

Myslím, že způsob existuje.. Prostě se jim přičtou negativní body a budou se houpat někde dole v ranku, za každou prudkou změnu kvuli které někdo jinej skončí mimo trať bude trestnej bod a diskvalifikace, takže se zapne automat a zajede do pitboxu.. :D Možné to je, jen chce někoho kdo to realizuje.. Spousta lidí se snaží hledat nějakej arkádovej způsob, jak to řešit. Proč to prostě neudělat tak, jak je tomu v realitě. Prostě chci mít ten pocit Formule 1 se vším všudy a né, že mě nějakej trotl narve, dá mu to penalizaci a stejně z toho vyjde lépe než já.. To bych tu hru vzal a vyhodil

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Diváci tam jsou. (tedy aspoň na PS3 xd)

No jo super, diváci co nejsou slyšet :D Já doufal v nějakej zvukovej efekt, při nájezdu do posledního kola třeba ..

Jinak 100% kol ? Přes 2 hodiny jedna velká cena ? A to nepočítám trening a kvalifikaci ? Ne díky :D

Odkaz ke komentáři

Wardog: Tak můžeme začít.. Třeba Call of duty 4, 5, 6. Nějaké kempování to je jen záminka pro trotly, kteří to prostě neumějí hrát a chtějí se na něco vymlouvat.. Stejně jako nazvat někoho rusher. Cod 6 je třeba v tomto ohledu naprosto dokonalej.. Kéž by byl takovejhle přístup i aut. A to nemluvím o onlinovkách jako World of warcraft, kde frajeři dostanou banán a je.. Prostě způsob je a řešení je na tom týmu. GT 5 ještě venku není.. Můžeme jen doufat.

Odkaz ke komentáři

Wardog: Tak můžeme začít.. Třeba Call of duty 4, 5, 6. Nějaké kempování to je jen záminka pro trotly, kteří to prostě neumějí hrát a chtějí se na něco vymlouvat.. Stejně jako nazvat někoho rusher. Cod 6 je třeba v tomto ohledu naprosto dokonalej.. Kéž by byl takovejhle přístup i aut. A to nemluvím o onlinovkách jako World of warcraft, kde frajeři dostanou banán a je.. Prostě způsob je a řešení je na tom týmu. GT 5 ještě venku není.. Můžeme jen doufat.

Tjn snad to v tom GTčku vychytaj a nebudou tam trotly jak teď v F1.

Zinglbee: Ty bys tam chtěl kotel jak na fotbale? :lol: Ale jo Ňákej efekt by ti diváci mohli mít.

Třeba se to s patchem zlepší :roll: asi ne...

Odkaz ke komentáři

Zinglbee: já teda diváky slyším. když najíždíš na cílovou rovinku tak z tribun jdou slyšet klaksony atd.

Jeniczech: Víš co třeba v BC2 borec veme vrtulník, doletí na konec mapy a nechá vás všechny zdechnout, nenaděláš nic, ve Fifě nebo NHL taky může být nějaký chytrák co to bude všem srat, hrál jsem teď DoD:S a dva blbci si stoupli na spawnu do dveří takže jsi nemohl projít a pořád jen řvali:"How can I walk" když ses chtěl přes ně dostat tak jsi je musel zabít, za 5TK's byl ban na pul hodky a co s takovýma lidima?

Odkaz ke komentáři

Zinglbee: já teda diváky slyším. když najíždíš na cílovou rovinku tak z tribun jdou slyšet klaksony atd.

Jeniczech: Víš co třeba v BC2 borec veme vrtulník, doletí na konec mapy a nechá vás všechny zdechnout, nenaděláš nic, ve Fifě nebo NHL taky může být nějaký chytrák co to bude všem srat, hrál jsem teď DoD:S a dva blbci si stoupli na spawnu do dveří takže jsi nemohl projít a pořád jen řvali:"How can I walk" když ses chtěl přes ně dostat tak jsi je musel zabít, za 5TK's byl ban na pul hodky a co s takovýma lidima?

No nezlob se na mě, ale pokud hraješ ve fifě za klub ve více lidech, tak je to prakticky nemožné.. Prostě si najdeš tým kterej ti vyhovuje a je to, trotlové se kopnou do prdele a je to. Fifa zrovna je jedna z her, kde ten mulťák pro více než dva lidi funguje naprosto skvěle, stejně jako tomu je u CODů. A já očekávám stejné výsledky u aut. Prostě jsem to nějak toleroval, ale už chci prostě pořádné auta, kde si to člověk bude moct užít, snažit se jet jako v realitě, každej škrábaneček na vozu by měl stát hodně virtuálních peňez a mělo by jít poznat, že to bylo nařachlé i po opravě, totálky by prostě měli bejt totálkama.. Takovej přístup bych si představoval. :D No ale zpátky na zem, prostě nějakej chytrej systém aby do sebe lidi co nejméně bourali jde udělat. F1 bohužel toto nevyřešila a jen samotné F1 pro mě ztrácí význam. To si raději počkám a koupím třeba až další rok F1 11..

btw: právě proto jsem ani nekupoval Battlefield BC2, jednoduše pro to, že si strašně moc lidí stěžuje na tyhle problémy, které tu popisuješ

Odkaz ke komentáři

btw: právě proto jsem ani nekupoval Battlefield BC2, jednoduše pro to, že si strašně moc lidí stěžuje na tyhle problémy, které tu popisuješ

Co máš u BC2 na mysli? To že to ňákej chytrák narve někam s vrtulníkem? Když máš v BC2 partu kámošů a hrajete jak squad, tak vás žadnej trotl neodradí a vyplatí se to hrát. Na BC2 si teda nestěžuju. Ale z5 k F1.

Jestli budou Formule vycházet, každej rok, jak NHL FIFA MADDEN atp. tak to podle mě ztratí to koulo. Za 2-3 roky z toho bude 200% pařba a další a další rok budou ty stejné formule s novou soupiskou.... (-toť můj názor)

Prostě když chceš tak si ty F1 užiješ. Mě takovýhle lamy už problém nedělaj, ptž jim většinou ujedu. Prakticky si stačí dát pozor na první zatáčku a pak už je to v klidu.

Odkaz ke komentáři

WaRDoG: Penalizace mají tky

deepthroat: nwm. Já většinou zajíždím do boxů sám, protože závod začínám na tvrdých pneu a skoro celý zbytek na měkkých, takže s tímhle problém nemám... Kdyby ty zastávky byly udělané jak v F1 2002 (nebo F1 Challenge 1999-2002), tak by mi to vůbec nevadilo. Tam sis moh nastavit manuální projíždění boxů a když si zajel k mechanikům, tak tě pustili ihned. Ale musel sis dát pozor abys to do někoho nenarval. Tady akorát ovlivňuješ rychlost (tam jsi to ovládal komplet), takže to je na prd...

Zatim jsem u svých mechaniků strávil nejméně 3.9sec ^^

BTW: taky jsou u vás přeowerováni nováčci? Jako hraju to na experta a Heikki Kovalainen má po prvních 4 závodech 12 bodů. (Já zatím nejlíp skončil 13. nejhůř 18. a Senna má tky aspoň 1 bod? (Torro rosso a BMW a Virgin bez bodu)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu