Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F1 2010

tekken90

Recommended Posts

no mně taky mechanici pustili až jako posledního, ztratil jsem taky moc míst, nemůže tě pustit když projíždí auto, u mě jsou nováčci tam kde já :D uplně dole, akorát HRT mají 1bod, virgin, lotus a Torro rosso bez bodu. podařilo se mi i jednoho mechanika porazit :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 149
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Hraju to zkusmo na PC a nějak tomu nemůžu přijjít na chuť. Přijde mi to takové bez chuti a zápachu, dění okolo trati.....nějaký mumraj...bouření diváků...nějak tam chybí atmosféra. Jak je nudné na to koukat v telce, tak mi bohužel zatím příjde nudné v tom jezdit. Něco tomu chybí a nevím co. Možná že to je tím, že na klávesnici je to opravdu tragédie jezdit.

Odkaz ke komentáři

Hraju to zkusmo na PC a nějak tomu nemůžu přijjít na chuť. Přijde mi to takové bez chuti a zápachu, dění okolo trati.....nějaký mumraj...bouření diváků...nějak tam chybí atmosféra. Jak je nudné na to koukat v telce, tak mi bohužel zatím příjde nudné v tom jezdit. Něco tomu chybí a nevím co. Možná že to je tím, že na klávesnici je to opravdu tragédie jezdit.

No na klávesnici hrát v téhle době je opravdu o ničem.. Alespoň ovladač k x360 by rozhodně pomohl, ale volant je právě to, podle čeho poznáš, zda je hra dobrá nebo ne. Před tím si tam mluvil o NFS shift a říkal si, jak sou dobré.. Už chápu, prostě bez volantu těžko poznáš co je dobré..

Odkaz ke komentáři

tak jsem vám neúspěšně dokončil monako :( jsem se kvalifikoval 17. tak jedu, po prvnim kole 8. pak jsem zajel do boxu, vyjel jsem na 22.(pan mechanik s lízátkem mě pustil jako uplně posledního) tak jedu, a jak tam jsou ty esíčka dolů kopcem tak jsem tam najížděl, byl tam vybořený glock tak jsem o něj urval přední křídlo, jedu dál, a ono to nezatáčelo tak jsem urval kolo :( :( :(

Odkaz ke komentáři

Mam podobnou zkušenost se Singapurem. Byl jsem druhý, chybělo mi kolo do pitstopu a najednou bum bum a pichly obe predni kola, pritom jeste měly vydžet. Asi to bylo tim, že jsem měl uražený přední křídlo...

U pneumatik je napsáno určitý počet kol, které by měli vydržet, ale při čistém stylu jízdy. Pokud to v každém kole hodíte do kačírku mimo trat nebo moc prudce dobrždujete před zatáčkou tak to vše působí na trvanlivost pneumatik. Za píchlou pneumatiku může bud nějaký předmět na trati, který ani nevidíte nebo nečistý styl jízdy.

Odkaz ke komentáři

No, odjel jsme pár závodů, takže takový menší zhodnocení... Graficky spíš lepší průměr, ozvučení taky. Co se týče fyziky vozů, hodně záleží na nastavení, ale i tak mi to přijde dost arkádový a jednoduchý. Hold s enginem z Gridu toho moc nenadělali. Je to škoda, na tuhle hru jsem se těšil jako na jendu z lepších závodních her na PS3. Bohužel finální zhodnocení vidím na 6 max. 7 z 10ti.

Odkaz ke komentáři

Já jezdim taky custom, simulaci a obtížnost protivníků na maximum, ale mam vypnuté manuální řazení protože to se bez volantu fakt nedá. Jezdim 20%-30% závodů a short race weekend, na mých oblíbených tratích 50% + long weekend.

Jinak se taky přidávám k Wardogově otázce, zda de zkopírovat kolegovo nastavení, závodní inženýr každou chvíli mele něco jako "We should copy his setup and see if that helps", ale zatim se nepřišel na to jestli to jde.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu