tekken90 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Zakládám tento topic k diskuzi o sázkách na růzmé zápasy, závody a jiné události, na které se dá vsadit u našich sázkových kanceláří v ČR. Dávejte sem vaše tipy na nejlepší sázky, kolik jste nejvíc vyhráli/prohráli apod. Prostě volný pokec na téma sázky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Dobrý topic... rád si vsadím na fotbálek (vsází to za mě máma) jednou jsem vyhrál 2,5 k (samozřejmě obrovská radost) pak jeste párkrát kolem 600-900.. ale když vezmu v potaz vsadil/vyhrál..tak jsem tak na nule, ale nějak mi to nevadí,..beru to jako takový doplnkovy koníček.. vsázim u fortuny.zkoušel jsem to i u chance..ale mám nejblíž fortunu a proč si dělat další starosti. jinak jednou jsem si asi v 10 letech vsadil sportku a vyhrál jsem 408 kč :lol: dodnes si to pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingooo Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 tatika sazi na fotbalek ale uz na to nema nak cas ale vetsinou vyhraval jednou vyhral nakych 6000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 já moc nesázím, vsadil jsem si jednou an fotbal a nevyšlo mi to tak sjem se na to vykáknul....ted jsem hral ruletu a na ty jsem za stovku vyhral 2300 behem hodiny...takze asi tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 obcas si vsadim na nejakej sport Nba atd.. pro lidi co zacinaji vsazet bych doporucil eurotip.cz vsazi se tam za credity a myslim prvni 3 lidi na konci mesice z nejvetsim poctem vyhrajou nejakou fin. castku zrovna dneska jsem dal 02 na Utah - LA Lakers 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Já bych to spíš prdnul na Utah... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Já bych to spíš prdnul na Utah... nee jasna 2 ;) jinak taky sem parkrat sazel ale zadna velka vyhra a prestal sem jednou kdyz v zenskym hokeji porazily finky ameriku myslim ;) proste byl tam kurz na ameriku 1,1 myslim nebo min dokonce ani sem nechapal proc sem to mel na listku ale proste to prohrali a pokazilo to celej listek a od te doby na to kaslu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 já jenom losy... :D:D jednou sem na los v hodnotě 20 ,- vyhrál 500 ,- a včera du s kámošem na poštu si vyzvednout PS2ku a dyž už tam sem tak že si koupim los.... 10 ,-....tak v tom případě 2 :D první-nic sem nevyhrál druhej-vyhrál sem 50 ,- tak sem si za to koupil 2 losy a 30 ,.- z5 třetí-nic čtvrtej 20 ,- :D takže sem na poštu přišel s 20 a odešel s 50 ,- :D takže sem vydělal 30 ,-.... a ta poštačka řikala že sme první kdo an tenghle los vyhrál :D,..... njn já na tohle mám štěstí ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Já bych to spíš prdnul na Utah... Utah vyhral 88:86.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 ja nesazim spis kupuju ty stiraci losy za 20kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Utah vyhral 88:86.... no vidite zase bych to provaril ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 TAky moc nevsázím spíše ty stírací losy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 taky super stranka jak tu nekdo rikal http://www.eurotip.cz/index.php?cmd=user.home finalni castka vam prida prachy na bwin tak muzete vsazet jak draci :D jinak ted sazim na finale NBA xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.