Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sázky

tekken90

Recommended Posts

Zakládám tento topic k diskuzi o sázkách na růzmé zápasy, závody a jiné události, na které se dá vsadit u našich sázkových kanceláří v ČR.

Dávejte sem vaše tipy na nejlepší sázky, kolik jste nejvíc vyhráli/prohráli apod. Prostě volný pokec na téma sázky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý topic...

rád si vsadím na fotbálek (vsází to za mě máma)

jednou jsem vyhrál 2,5 k (samozřejmě obrovská radost)

pak jeste párkrát kolem 600-900..

ale když vezmu v potaz vsadil/vyhrál..tak jsem tak na nule, ale nějak mi to nevadí,..beru to jako takový doplnkovy koníček..

vsázim u fortuny.zkoušel jsem to i u chance..ale mám nejblíž fortunu a proč si dělat další starosti.

jinak jednou jsem si asi v 10 letech vsadil sportku a vyhrál jsem 408 kč :lol: dodnes si to pamatuju

Odkaz ke komentáři

Já bych to spíš prdnul na Utah...

nee jasna 2 ;) jinak taky sem parkrat sazel ale zadna velka vyhra a prestal sem jednou kdyz v zenskym hokeji porazily finky ameriku myslim ;) proste byl tam kurz na ameriku 1,1 myslim nebo min dokonce ani sem nechapal proc sem to mel na listku ale proste to prohrali a pokazilo to celej listek a od te doby na to kaslu ;)

Odkaz ke komentáři

já jenom losy... :D:D jednou sem na los v hodnotě 20 ,- vyhrál 500 ,- a včera du s kámošem na poštu si vyzvednout PS2ku a dyž už tam sem tak že si koupim los.... 10 ,-....tak v tom případě 2 :D první-nic sem nevyhrál druhej-vyhrál sem 50 ,- tak sem si za to koupil 2 losy a 30 ,.- z5 třetí-nic čtvrtej 20 ,- :D takže sem na poštu přišel s 20 a odešel s 50 ,- :D takže sem vydělal 30 ,-.... a ta poštačka řikala že sme první kdo an tenghle los vyhrál :D,..... njn já na tohle mám štěstí ! :D

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu