Sheva Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Sice jsem založil topic o GoW2, ale abych nezakládal další tak se zeptám zde. Hledám spoluhráče na Co-op na hardcore v GoW....nějakého zkušeného...nejlépe Draga, ale vzhledem k tomu že to už hrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Klidně si to s Tebou až bude čas zahraju.Mám to dohrané i na insane.Takže zkušeností mám opravdu dost.PS:minule jsem koukal,že hraješ kampaň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtas_Cz Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 čau. Mám takový problém. Připojím xbox live,ale když se chci připojit do public hry, tak to vyhledává,ale žádnou nenajde.. např. u hry Halo3,Soulcalibur apod.problém nemám. Jak se to dá vyřešit ? či,nechce si někdo zahrát alespoň přes FL ? Jsem zoufalý. Single jsem přehrál přes asi 3x,poté 2x co-op a natěšený že si zahraju přes xbox live a nejde mi to :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Hm...ono to někdy docela trvá než to najde nějaké hráče.Kdyžtak to zruš a dej to vyhledávat znovu.Připadně to takhle opakuj několikrát.Nakonec to vždycky najde hráče.PS:klidně si mě přidej do FL(roman2277) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtas_Cz Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 jo, už jsem hrál konečně. :-) ok přidám si tě (ale jsem nehorázná lamka) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Já jsem profi jen v Hordě,ale ostatní mody-tam mám ještě velké rezervy.A co vlastně hraješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtas_Cz Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Hraju skoro vše. :) Ale nejvíc mě chytla taktéž horda. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Tak jak to bude.Bude nějáký klan nebo nebude??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Klan? To by ta hra nesměla lagovat apod.Dneska mi to stačilo.Asi 10x to spadlo atd.Vážně hra plná bugů,chyb a další slova hledám jen těžko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Klan? To by ta hra nesměla lagovat apod.Dneska mi to stačilo.Asi 10x to spadlo atd.Vážně hra plná bugů,chyb a další slova hledám jen těžko. Nahodou jak je ta víkendová akce 4 na 4 tak se mi to lagovalo jen jednou. A když se to hraje normálně tak to je hold sázka do loterie jestli lagy budou nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 placek: pls jak je to s tou VPNkou?? Prej se musí kupovat, jde to udělat i zadarmo? Raven: sorry, klan už mám takže semnou nepočítej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 VPNka je i zadarmo.(ale je tam omezená rychlost jen 64kb/sec)Ale to bohatě stačí na dostahování těch několika málo procent na konci souborů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Teď sem si vzpoměl že sem reglej na US, nebude s tím problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Problém žádný nebude.Jen se nastaví US IPčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Hledám na dnešek, případně na zítřek tým na clan war 4on4, hra bude podle těchto pravidel Gametype: Execution Total Rounds: 4 Round Time Limit: 4 Bleed-Out Time: 15 Friendly Fire: On Weapon Spawning: Customize (please refer to maps and weapon swap below) Starting Weapon: Lancer Avalanche: 1. Replace Mulcher with Longshot Sniper Rifle 2. Replace Frag Grenade with Ink Grenade 3. Replace Boomshield with Torque Bow 4. Replace Torque Bow with Boomshot 5. Replace Gorgon Pistol with COG Pistol Blood Drive: 1. Replace Boltok Pistol with COG Pistol 2. Replace Scorcher Flamethrower with Torque Bow 3. Replace Frag Grenade with Ink Grenade Jacinto: 1. Replace Torque Bow with Longshot Sniper Rifle 2. Replace Boltok Pistol with COG Pistol 3. Replace Gorgon Pistol with COG Pistol 4. Replace Mortar with Disabled 5. Replace Frag Grenade with Ink Grenade Pavilion: 1. Replace Boltok Pistol with COG Pistol 2. Replace Mulcher with Torque Bow 3. Replace Mortar with Disabled 4. Replace Boomshield with Longshot Sniper Rifle 5. Replace Frag Grenade with Ink Grenade River: 1. Replace Boltok Pistol with COG Pistol 2. Replace Mortar with Boomshot 3. Replace Boomshot with Ink Grenade Security: 1. Replace Mulcher with Boomshot 2. Replace Scorcher Flamethrower with Longshot Sniper Rifle 3. Replace Frag Grenade with COG Pistol 4. Replace Boltok Pistol with Ink Grenade Kdo bude mít zájem ať si mě přidá do přátel na Xku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Hm....zítra budu celý den hrát GoW2,ale asi jen Hordy.(rekordy mě stále lákají)Je to více akčnější než pobíhání těch pár lidí na mapách.A co ta VPNka? Další krásné mapy Tě nelákají? A co teprve až přijde 28.7. nový Dark Corners.(7 mapiček a brutální akční level s desítkama Locustů).Už aby byl konec července. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 S mapamy vyčkám do července.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Jo to je rozumné.Alespoň to budeš mít všechno v kupě za jednu cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.