Wind Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 ahoj mám problém s iTunes už půl roku jsem si přez něj vesele házek mp3 do ipodu ale včera jsem přeinstaloval Windows xp Proff na Home a pritom jsem dal format harddisku muziku jsem mel zalohovanou dal jsem ji normalne do pocitace. nainstaluju iTunes a vsechny mp3 v ipodu jsou sedivi anejde s nima nic delat nejde nic ani pridat nova pisnicka. tak jsem nejakym zpusobem formatoval Ipod ale nevim jestli jsem to dělal dobře. protože jsem dal format po 10 minutach jsem iPod odpojil a znovu zapojil na kabel a najednou se to formatovani rozjelo hned jak se to vyformatuje automaticky se tam hodi mp3 ktere mam v music tak jsem si to tam nechal hodit ale ted mam stale ten problem nemuzu tak pridat zadnou mp3 hodim mp3 do okna a vubec nic se nedeje nahore to pise "Syncing iPod" "do not disconnect" ale dlouhou dobu se nic neděje kdo poradí dostane 1000crd což bych řekl že je docala dost za jednu odpověď.děkuji a pište...:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 tím, že si přeinstaloval iTunes si smazal knohovnu, kterou měl iPod...stačí do iTunes znova naházet všechny písničky a synchronizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 no diky hodil jsem tam vsechny alba ale jak to synchronizuju nevím... opravdu si vdecim takovehle rychlosti:D navic uz jsem formatoval iPod takze by to nemelo nic chtit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 sakra děláš jako by si iTunes používal poprvé :D...naházíš muziku do Library..až tam budeš mít vše co chceš v iTunes dáš v levém panelu iPod a klikneš na Sync... ještě případně můžeš udělat restore... protože netušim, jak si to formátoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 no udelal jsem restore no ale on je problem ze ja tam zadny sinc nemam a jestli jo nevim kde pul roku jsem s tim nic nedelal prste jenom daval pisnicky do iPodu muziku v library uz mam no,ale to sync nevim kde mam hledat kdyz kliknu na iPod pravm sync tam nemam :-(I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 achjo :D http://images.google.com/images?q=itunes%20sync&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 jn to je pekny touche jsem uz zprovoznil a shuffle tam tadyhlensto vubec nema ...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 tak heledte kdo poradi neco funkcniho 1500crd fakt to docala specha nemam moc casu :Da sam to nejspise urcite nezprovoznim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 refresh posledni nabidka 1800crd opravdu specha dnes do 17:00 kdo pomuze ma vsechno :D tak pojdte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Viem ze to moc neprispieva k rieseniu problemu s iTunes ale vyskusaj tam tie pesnicky nahadzat cez SharePod (pouzivam uz riadnu chvilu a je rychlejsi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 no diky,kdyz chci spustit setup haze to error ale diky za snahu nejspise tam hodim zase jinej windows a formatuju hdd snad to pujde ale do 17:00 mate jeste cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Tak reinstal iTunes na novou verzi, ale ty MP3 už tam mít nebudeš. Odinstaluj iTunes a stáhni novou verzi a pak to půjde určitě, ale příjdeš o ty mp3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 reinstaloval jsem na nevejsi verzi uz drive a neslo vlastne tam zustali v knihovne i vsechny mp3 a to jsem mazal vše co mám v PC od Apple ale uz jsem temer rozhodnutej ze tam zase hodim Win7 na kterym mi to 100% pojede zatim diky za rady... EDIT:SRY ZA TU BARVU Xd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 no nevím a necháváš dělat synchronizaci automaticky nebo ručně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.