valdoDK Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 No cafte potrebujem pomoc stiahol som uz urobene menu psp lenze uz som ho daval do flash lenze mi vypisalo neni dost pamäte. Co mam spravit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Electropunker Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Stahni si program flash agent a ten ti uvolni 2.5 mb z flash pameti Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WItekS Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Tady je, abys nemusel hledat... a sorry že sem nebyl na ICQ, ale nějak mse se prostě 2x nechytli :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 valdoDK Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 Tady je, abys nemusel hledat... a sorry že sem nebyl na ICQ, ale nějak mse se prostě 2x nechytli :D:D Dik ale som bol tez v takom zhone ze som to aj nasiel problem mam vyrieseny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
valdoDK
No cafte potrebujem pomoc stiahol som uz urobene menu psp lenze uz som ho daval do flash lenze mi vypisalo neni dost pamäte. Co mam spravit?
3 answers to this question
Recommended Posts