Typan Cz Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Ahoj, slyšel jsem že jdou emulovat hry z ps2 na pc. Mohl by mi někdo poradit prográmek a napsat jak na to ? Chtěl bych emulovat Naruto : Ultimate ninja 2 a 3 dík za odpověďi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 http://www.pcsx2.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baziii Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Rozjedu na PC přes tento emulátor Gran Turismo 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 na tý stránce máš Compatibility list :dozey: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baziii Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Už to vidím, přehlédl jsem ta písmenka. Díky za nasměrování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 A, které pc je nejlepší k emulaci ps2 her? Slyšel jsem, že dvou jádrové procesory to rozjedou, ale jedno jádra jsou absolutně mrtvá na těch nelze nic rozjet. Co je na tom pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 A, které pc je nejlepší k emulaci ps2 her?Slyšel jsem, že dvou jádrové procesory to rozjedou, ale jedno jádra jsou absolutně mrtvá na těch nelze nic rozjet. Co je na tom pravdy? je to tak .. viděl sem někde že minimum je nejakej lepší 2jadro a min 1 gb ram... o grafice nevim ale zrejme taky neco lepsiho (aspon 8800gt) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 A, které pc je nejlepší k emulaci ps2 her?Slyšel jsem, že dvou jádrové procesory to rozjedou, ale jedno jádra jsou absolutně mrtvá na těch nelze nic rozjet. Co je na tom pravdy? je to pravda na emulatory (i psp) potrebujes hlavne silnej procesor.... takze cim vic jader tim lip;) EDIT: Loco byl rychlejsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 A jak vám to běhá na vašich pc sestavách? Zkuste se trochu pochlubit na jaké sestavě to rozjedete, a jak rychle vám to jde (a kolik máte FPS).Mám v plánu si do příštího měsíce pořídit nové pc, tak aby mi na to stačilo.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 ja mam asi tak 40 fps a mam pentuim 4 3.00ghz, grafika nvidia geforce fx 5700, ram 2gb, priserne se to seka, fps je ale jak na horsky draze, jednou 30 pak na 2 sec 70... ale vetsinou 40-50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 yaaay!! ja uvazoval ze kvuli tekkenovi koupim nejakou starou ps2 jaky pouzivate bios? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.