Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém, kdo ho vyřeší, zaplatím!

white

Otázka

Dobrý den/večer pánové a kluci.

Už mi přetekla trpělivost a rozhodl jsem se zaplatit tomu, kdo vyřeší záhadný IT problém.

Takže...

Jde o to: Nechal jsem si zařídit od UPC vysokorychlostní internet 10mb/sec. .

Přijel technik, nainstalovat modem, připojil můj wi-fi router, vytvořil sít s heslem a bez problému se na svém notebooku připojil.

Ale nebyla by to technika aby něco nebylo tak jak má. Položil jsem můj notebook hned vedle jeho a zkusil se připojit. Dal jsem vyhledávat síť a nic nenalezeno. Zkusil to znovu a připojil se... Já opět ne. Nic mi to nenašlo. Wi-fi vyhledávání jsme měl zapnuté, našlo mi to spousty jiných sítí, jen tu mojí ne.

Je to můj router u kterého jsem se dířve na intetnetu od O2 připojil, ale teď???! Nerozumím.

Notebook: HP Pavilion DV2945se, Windows Vista 64-bit

Router: http://pc.bazos.cz/inzerat/3313762/Predam-WiFi-router-EDIMAX.php

Peníze pošlu převodem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Taky může být příliš blízko vysílače, pod svícnem je vždycky tma. Edimaxů jsem dělal několik a vždy u nového nastavení co nebylo uloženo v kompu jsem musel jít do vedlejší místnosti, kde mi PC síť našlo. Ale jak říkám lepší je si vzít manuál a nastavit si WiFi sám.

Odkaz ke komentáři

• 0
Připoj se k routeru přes ethernet(lan) a v internetovém prohlížeči zadej ip adresu toho routeru, tím se dostaneš do nastavení routeru, tam se podívej v záložce wireless , basic wireless setting, jaký je tam nastavený protokol(b,g,n), nastav možnost Mixed, ulož to a vyzkoušej.

Hm.. Chce to login... Napíšu základní admin/1234 a prd :D nejde se ani přihlásit...

Odkaz ke komentáři

• 0
Připoj se k routeru přes ethernet(lan) a v internetovém prohlížeči zadej ip adresu toho routeru, tím se dostaneš do nastavení routeru, tam se podívej v záložce wireless , basic wireless setting, jaký je tam nastavený protokol(b,g,n), nastav možnost Mixed, ulož to a vyzkoušej.

vyhrál jsi, podle tebe jsem udělal, změnil z B+G na B a jede to... pošli mi číslo účtu :) jo a nevíš jak to zaheslovat?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu