xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 ja mam samsung t240HD proste to samy co piggy jen trochu menci a mam to prez vga kabel na 1080p a z bliska to vypada uplne nechutne jak kdyby to bylo pres av kabel proste takovy kostickovany i v dashboardu ale z dalky je to krasna grafika cim to je ? je to noralni ze pri tomhle rozliseni je to takovej humus ? Je to proto že pokud máš připojeno přes vga tak tam v životě nedostaneš 1080p. Tím pádem to jede na nějaký jinačí rozlišení. Pro 1080p to musíš připojit přes HDMI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 koupil jsme xbox a nejde me tam normlani hdmi kabel,zdirka je mala,musim koupit original xbox hdmi kabel? Tak to jsi koupil nejaky pofiderni kabel teda :D Normalne by tam meli jit vsechny HDMI kabely :) Reakce na bitchy : Jen doplnim ze 1080p dostane i pres componentni kabel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bigruka Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 mel jsem ho normlane v domacim kine a v ps3 ten vstup vzadu je mensi)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Tak kup jinej kabl co ti tam pujde kdyz mas specialni xbox s mensim hdmi , rekni jim to tak i v obchode :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Jinak jeste k tomu monitoru co jsem tady dal. Koupil jsem a spokojenost :) Dobra kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 mel jsem ho normlane v domacim kine a v ps3ten vstup vzadu je mensi)) a strkáš to tam dobře měš vůbec xbox s HDMI mě tam jde strčit ůplně v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plazmas Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Takže je lepší HDMI nebo componentní kabel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 To vyjde nastejno... Hdmi vede navic i nekomprimovane audio dolby digital . Takze pokud mas receiver co to podporuje . Urcite to vyuzijes . Ale ono to jde protahnout i optikou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plazmas Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Nezbývá než to porovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Doommaster Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Dobrý den... Chtěl bych se zeptat na pár věcí. K Xboxu bych si chtěl pořídit monitor ne televizi. Jak to bude se zvukem ? Můžu k němu připojit jakékoliv repro např 5.1 ? Popřípadě jak... A ještě něco zvládne Xbox rozlišení Full HD popřípadě vyšší ? Děkuji předem za odpovědi :) Edit: Ještě bych se chtěl zeptat když mám notebook který má HDMI můžu na něm hrát z Xka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Doommaster Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007X23B000NTX je tento monitor dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 To Doommaster: Ten monitor co jsi postoval je sice docela kvalitní ale za to kolik stojí toho moc neumí. Je to sice 26' to je pravda ale já si koupil na alza.cz Samsung 2333 HD což je teda jenom 23' ale má to i DVB-T tuner a funguje to normálně jako televize. Zvaž to ještě. Pokud si koupíš monitor či televizi které podporuje 5.1 tak není problém to připojit. Většina monitorů to však neumí. Opět odkážu na 2333HD ten to umí. Notebook a Xko přes HDMI nepropojíš protože jsou to oba jenom výstupy. Tzn. že když připojíš buď xko nebo notebook k televizi přes HDMI tak to funguje ale vzájemně nikoliv. A poslední otázka. Xbox je konsturován aby zvládal FULL HD rozlišení. 1920x1200, 1080p. Snad jsem ti pomohl. A ten monitor si opravdu ještě promysli jestli chceš dávat tolik jen za monitor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Doommaster Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Zdravím... Tv tuner nevyužiji, chtěl bych ho jen k Xku a jako externí k NTB... Jo a slyšel sem že se dá pořídit redukce z 3,5 jacku na Scart který do Xka připojit jde je to pravda ? Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Takže mám tenhle monitor: http://www.alza.cz/lcd-displej-s-tv-tunerem-lg-flatron-m2294d-pz-d102374.htm Sem si skoro 100% jistej že všechno pude jak si myslim, ale.... Připojim to přez HDMI, takže zvuk mi bude hrat do těch repráčků v tom monitoru a ještě jaká rozlišení tam maximálně nastavim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 3, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Monitor je HD ready , takze 1080i :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Takže mám tenhle monitor: http://www.alza.cz/lcd-displej-s-tv-tunerem-lg-flatron-m2294d-pz-d102374.htmSem si skoro 100% jistej že všechno pude jak si myslim, ale.... Připojim to přez HDMI, takže zvuk mi bude hrat do těch repráčků v tom monitoru a ještě jaká rozlišení tam maximálně nastavim? Nevim jestli ses na to přesně ptal ale tak nějak sem to z toho postu pochopil. Zvuk, když spojíš monitor přes HDMI ti bude hrát z bedniček z monitoru. Pokud teda monitor potom připojíš k jiným bednám bude to hrát z toho. (používám u sluchátek - strčím sluchadla přes 3,5 jacka do telky a nikoho nerušim zvukem, jenom mechanikou :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tuananhcz Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 chtel bych se zeptat kdyz zapojim komponentni HD AV kabel do nejaky TV ktera ma jen ty 3 diry (a ne tech 5 dirku) pojede mi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 chtel bych se zeptat kdyz zapojim komponentni HD AV kabel do nejaky TV ktera ma jen ty 3 diry (a ne tech 5 dirku) pojede mi to? jo kdyz to zapojis spravne podle barev,pojede to... :):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeeL Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Zdravím, mám tento monitor http://www.seznamzbozi.cz/monitory-c3126/lg/l226wtq-p14532015/#popis-produktu Chci se zeptat mohu na tomto monitoru hrát s HDMI rozlišením? Popřípadě co na to potřebuji, mám jen Xbox360 ARCADE a Dvi to HDMI přechodku.A ještě jak je to se zvukem když to zapojim od kuď hraje? Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Zdravím, mám tento monitor http://www.seznamzbozi.cz/monitory-c3126/lg/l226wtq-p14532015/#popis-produktu Chci se zeptat mohu na tomto monitoru hrát s HDMI rozlišením? Popřípadě co na to potřebuji, mám jen Xbox360 ARCADE a Dvi to HDMI přechodku.A ještě jak je to se zvukem když to zapojim od kuď hraje? Děkuji za odpovědi Zdravím do Litvínova :) Na tomhle monitoru si přímo přes HDMI nezahraješ protože ho to nemá (tak asi nezněla otázka ale pro jistotu) a ani přes HDMI to DVI to nepojede úplně naplno protože ten monitor zvládá jen 1680x1050. A pokud jde o ten zvuk tak mám pocit že přes DVI se dá přenášet pouze obraz takže si nejsem tak úplně jistej odkud ten zvuk půjde i vzhledem k tomu že ten monitor nemá repráky. Jednoduše řečeno na Xbox to není ta nejlepší volba :) EDIT: Tak jenom dodatek. Ten monitor neni HD ready takže na něm plný rozlišení nerozběháš ( 1080p ). A se zvukem je to tak že ho tam prostě nedostaneš. Takže jak je napsano nahoře na Xbox to neni. Bude to vypadat blbě a bez zvuku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Zdravím do Litvínova :) Na tomhle monitoru si přímo přes HDMI nezahraješ protože ho to nemá (tak asi nezněla otázka ale pro jistotu) a ani přes HDMI to DVI to nepojede úplně naplno protože ten monitor zvládá jen 1680x1050. A pokud jde o ten zvuk tak mám pocit že přes DVI se dá přenášet pouze obraz takže si nejsem tak úplně jistej odkud ten zvuk půjde i vzhledem k tomu že ten monitor nemá repráky. Jednoduše řečeno na Xbox to není ta nejlepší volba :)EDIT: Tak jenom dodatek. Ten monitor neni HD ready takže na něm plný rozlišení nerozběháš ( 1080p ). A se zvukem je to tak že ho tam prostě nedostaneš. Takže jak je napsano nahoře na Xbox to neni. Bude to vypadat blbě a bez zvuku :) A xko nema jiny zvukovy vystup nez v primo v HDMI? myslel jsem ze takova ta dupka co je vedle 2 slotu na pametovou kartu je vystup 3,5 mm Jack ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 To neni zvukovy vystup :D Je to tlacitko na synchronizaci s ovladacem... Vystup na zvuk bud pres hdmi nebo AV multiout xka :) Nebo pokud mas VGA ci Component kabl tak je na nem optickej vystup ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Zdravím do Litvínova :) Na tomhle monitoru si přímo přes HDMI nezahraješ protože ho to nemá (tak asi nezněla otázka ale pro jistotu) a ani přes HDMI to DVI to nepojede úplně naplno protože ten monitor zvládá jen 1680x1050. A pokud jde o ten zvuk tak mám pocit že přes DVI se dá přenášet pouze obraz takže si nejsem tak úplně jistej odkud ten zvuk půjde i vzhledem k tomu že ten monitor nemá repráky. Jednoduše řečeno na Xbox to není ta nejlepší volba :)EDIT: Tak jenom dodatek. Ten monitor neni HD ready takže na něm plný rozlišení nerozběháš ( 1080p ). A se zvukem je to tak že ho tam prostě nedostaneš. Takže jak je napsano nahoře na Xbox to neni. Bude to vypadat blbě a bez zvuku :) Zdravim Litvínováky a Mostáky (je nás tu víc a víc ze severu xD) a taky ostatní. Jinak jestli má original HDMI kabl k xku tak tam je přechodka a z toho vede HDMI výstup a Optickej výstup. Tak jestli má repráky nebo domácí kino s optikou tak se to propojí do toho a zvuk běží :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slippy Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Chtěl bych se zeptat : Teď mám xko připojený na TV přes scart, chtěl bych si ho připojit do lcd , který má 1680:1050 rozlišení, přes HDMI do DVI.Mám jenom dotaz jjestli tam je znatelný rozdíl v obraze...má to vůbec cenu?:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Chtěl bych se zeptat : Teď mám xko připojený na TV přes scart, chtěl bych si ho připojit do lcd , který má 1680:1050 rozlišení, přes HDMI do DVI.Mám jenom dotaz jjestli tam je znatelný rozdíl v obraze...má to vůbec cenu?:blink:to zcela jistě bude rozdíl! takřka neporovnatelnej... na té televizi to hraješ s nějvětší pravděpodobností v PAL rozlišení čili na 720x576... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
črv 23
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
črv 23 2009
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.