xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 junior Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 cau lidi tak sem si kupoval ten VGA kabel a pohoda :) maka to :) obraz supr :) akorat mi nak nejde zvuk :( neslo by to nak pra PC ?? nebo na to musim mit repraky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 cau lidi tak sem si kupoval ten VGA kabel a pohoda :) maka to :) obraz supr :) akorat mi nak nejde zvuk :( neslo by to nak pra PC ?? nebo na to musim mit repraky ?? Na monitore bez reprakov si chcel aky zvuk? :D Samozrejme, ze takto musis mat nejake externe repro, ci av receiver s repro, alebo domace kino. Vsetko sa da pripojit, ved na tom VGA kabli mas opticky vystup pre 5.1 a 2x cinch Audio...a ak je potreba aj nejake redukcie, spojky - podla toho aky vstup bude mat reprozostava, av receiver, pripadne domace kino. Co mas doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 junior Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 tak uz to mam poreseny budu mit new repraky se vstupem jack :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Můžete mi doporučit nějakou LCD televizi do 11 000,- ? Pro Xbox 360 a PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Můžete mi doporučit nějakou LCD televizi do 11 000,- ? Pro Xbox 360 a PS3 Uz terajsie TV znamych znaciek su na tom rovnako...tak to mas jedno, co kupis. O aku uhlopriecku ma ist? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Uz terajsie TV znamych znaciek su na tom rovnako...tak to mas jedno, co kupis. O aku uhlopriecku ma ist? Nechci mluvit za něj ale myslím že mu na úhlopříčce nezáleží (jestli se pletu tak sry) jde mu o to vybrat nějakou Kvalitní Tv ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 CyberLoL, na uhlopriecke nezalezi, ked z 3m budes pozerat na 26" LCD? :D No, ale k veci...ak ma limit do 11.000 Czk, tak staci popozerat zname znacky do tej ceny a vybere co sa mu paci...parametre su uz na stejnej urovni. EDIT: do 11 tis. ma napr. Samsung 550 http://www.alza.cz/32-lcd-tv-samsung-le32b550-cerna-black-d114624.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 do 11000tisíc už dneska seženeš i 106 plazmu obyč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 do 11000tisíc už dneska seženeš i 106 plazmu obyč :D To ano, ale displej s rozl. 1024x768. Ako pre obraz. format 4:3. Pre NativeHD je lepsie uz rozlisenie displeja televizora pre 16:9, najlepsie FullHD 1920x1080, resp. 1366x768. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raiton09 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Ahij potřeboval bych poradit budu si v brzké době kupovat tlku myslíte si že je tato dobrá http://www.alza.cz/32-lcd-tv-lg-32lh3000-d118471.htm a vyhovoval by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Ahij potřeboval bych poradit budu si v brzké době kupovat tlku myslíte si že je tato dobrá http://www.alza.cz/32-lcd-tv-lg-32lh3000-d118471.htm a vyhovoval by? Preco by nemala ta TV vyhovovat? Bezne parametre LCD...ziadna chyba na hranie konzol, pozeranie tv stanic. Ale ma iba 2xHDMI, mozno ti bude stacit, mozno v buducnosti nie. Zober radsej Samsung 550...stoji rovnako http://www.alza.cz/32-lcd-tv-samsung-le32b550-cerna-black-d114624.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Souhlasím s trezzorem - navíc upřesňuji , že Samsung má o hodně menší spotřebu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Omlouvám se za zhovadilý dotaz, ale dá se na současné kvalitnější LCD monitory připojit xko pomocí HDMI kabelu? nebo je na to potřeba nějaká redukce, či přepojka nebo něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Kedze X360 ma aj vystup HDMI (ak nepocitame tu prvu verziu) a LCD TV ma aj vstup HDMI, tak kabel HDMI-HDMI je logika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Já ovšem nemluvil o TV, ale o PC monitorech. K LCD TV mám Xbox připojený HDMI kabelem samozřejmě, ale co se týče monitoru tak doma mám jen starší LCD monitor bez HD, takže se nemůžu podívat. Kámoš chce kupovat kvalitní LCD monitor a nevím jestli teda jde xko připojit k monitoru jednoduše HDMI kabelem, nebo k tomu musím mít i nějakou redukci či něco podobného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Tak ked nema HDMI, tak to s kablom HDMI-HDMI neprepojis...Ak monitor nema ani vstup DVI, tak kablom HDMI-DVI to tiez neprepojis. Takze ak monitor ma iba VGA, tak kupit kabel VGA a zapojis ho v konzole do "xbox portu" a 2xcinche, resp. cez optiku zvuk do monitora s potrebnou redukciou, resp. zvukoveho zariadenia. http://www.xbox.com/cs-CZ/hardware/x/xbox360vgahdcable/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david12520 Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 :idea::ziped::?:cry::D:roll::lol::cheesygrin::wohow:8):psp::bash::):lol: Čaute lidi jedou na xboxu i stažene hry z internetových stránek a vypalene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david12520 Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 caute lidi jedou na xboxu stazene a vypalene hry z internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 caute lidi jedou na xboxu stazene a vypalene hry z internetu Co to ma spolocne s pripojenim a vyberom TV ci monitora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Ahoj lidi. Chci si koupit xbox 360. Ale mám poněkud starší televizi. U televize moc času netrávím (spíš to PC,PSP a venek :P ) A plazmu plánuju asi až na vánoce. Proto se chci zeptat jestli zapojím do této televize Xbox. (Obrázek) Je to myslím SCART, takže by mi to jelo? :roll: Díky moc za odpověď a předem se omlouvám za debilní otázky. Ale já na tý televize moc nejsem. Ještě jednou dík a čus! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 McGlaiver Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Čauec, možná blbá otázka, ale radši se přesvedčím. Sony Trinitron přes Scart ( tu ) nebo 20.1 placů widescreen LCD monitor přes VGA / DVI ? Bude mezi tím vůbec nějakej rozdíl? Přecejen ta telka je stará ale ten monitor je zase o hodně menší. A pokud monitor tak DVI nebo VGA kabel? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Určitě Monitor + http://www.hrejte.cz/index.php?akc=det&id=581 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 McGlaiver Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Já mám právě i HDMI port na Xboxu tak radši vemu HDMI na VGA ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Pokud tvůj monitor má repráčky tak ANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Prosím poradíš i mě? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
úno 28
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
úno 28 2010
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.