Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Jak tak koukám ,tak se tadle diskuze pěkně rozjela ,vůbec jsem netušil že bude mít takový ohlas .Jinač z mé zkušenosti akorát když jsem byl mladší a byly jsme se školou na turistickém kurzu tak jsme shlédli Záhadu Blairwitch a pak bylo nějaké vyvolávání.No a přitom vyvolávání jsme se všichni drželi za ruce a byli pouze při svíčkách.A měli jsme myslet na někoho kdo nám umřel.Mě nic nenapadalo a najednou jak by se mi zjevil můj děda který před delší dobou umřel.Jsem si říkal co to je proč mi tak naskočil do paměti ,když mám dost velké ztráty v rodině.No uvažoval jsem nad tím celou noc a když jsem se vrátil z turistického kurzu tak jsem zjistil ,že přesně v ten den co jsme vyvolávali měl můj děda narozeniny :-) jinač co si myslíte o filmu záhada Blairwitch je to fake nebo pravda?

Odesláno

azgard ted si mi to stou skolou pripomel ... cca v 6tý třídě sme byly na škole v přírodě a holky tam po tají vyvolávaly podle náký knihy duchy napsali na zrcadlo 666 a zapálili si svýčky a začli se zaříkáváním a my sme meli pokoj vedle nich tak sme se tam sli juknoutt a furt se tam něco míhalo v zrcadle a všichni v tu chvili podelany ae pak už sme tomu nevěnovali mooc pozornost protoze kazdej si rekne blbá knížka mno a tak sme v klidu a tak sme se šli napít do jídelny a tam byly náký vobrazy a my sme furt meli pocit ze nás nekdo sleduje a ty obrazy vypadali dokonale živě opravdu ty pohledy byly velmi autenticky tak sme si sli cely podelany lehnout a druhej den byly ty vobrazy upa jako kdyby vyhasli takový o ničem zas normální hnusný čmáranice

Odesláno

asi 75% zaberu je jasny ze asi jen tak nekdo nevzal kameru a nenataci "nic"... Posuzte samy. Zabery jestli by nemeli "duchy" tak jsou vlastne o nicem.

Samy by jste se divili co dokazou nektere programy :).

A jeste k tomu jednomu videjku. Tam jak vypadava ta kazeta z regalu. To ma byt jako neco nevysvetlitelne? Co takhle drat/prst/mechanismus :D....

Ale nektery ty pribehy jsou fakt zajimavy :) Naplno souhlasim s piggym :D, nezalezi na veku kdyz jde o "bani se" :D

Odesláno
a pak mu i něco zajelo do vlasů... Už u toho kamaráda nikdy nechce spát.

Začínám se bát. :)

s tim zajetí do vlasů : nebyl tao takovej ten pocit strachu a udělání "husí kůže na hlavě " to se mě stává dost často :D

Když mi bylo asi 7 tak jsem měl škaredé sny ,že umírám a budil jsem se celý spocený a udýchaný :cry:

ale neumřel si!?

omlouvám se za double post

Odesláno
Vážně?já to měl opakovaně a po těch 10-ti letech ti přesně můžu říct co v tom snu bylo :)

jj,když sme se takhle kámošů an to ptal ( né že bych za nima přišel a zeptal se jich jestli chcíply ve snu :D ale dyž na to téma došlo...) tak nikdo nic takového nezažil....

a nejlepší je že dyž se mě něco zdá (cokoli) tak většinu snů vidim ze 3tí osoby a né z 1 :D

Odesláno
Já někdy mívám sny a normal se vzbudím a prostě např za 2-3 se to co se mi zdálo opravdu stane.

Ten sen si vůbec nepamatuju ale jak se to stane tak si vzpomenu že se mi to zdálo

to si myslím že né.... to si vsugeruješ a pak si řekneš "to se mi teď zdálo" a přitom ne :D

Mě se docela často stává "dežavííí" :D:D (Dejavů).... to je něco že vidíte 2x....(ne jako dy ste ožralí :D ale že se to stane dneska.... a za (příklad)2 měsíce se vám stane to samý....třeba ve škole učitelka něco řiká a já vim co řekne po týhletý větě...to je dost mazec :D)

Odesláno
Jako něco z toho snu si pamatuju ale ne všechno jo a sry má to být 2-3 dny

Mě se stává co tobě razore.Prostě normálně po noci jedu třeba autobusem a vidím ptáky na obloze jak letí a mám pocit že se mi to zdálo.Prostě mě to ůplně trkne.Jinak se sám občas strašmže v okně je tvář Sadama Husajna atd . :D

Ve sklepě se mna stěnu vydral hřebíkem KILLER (zabiják) ani nevím proč :D

Odesláno
Mě se stává co tobě razore.Prostě normálně po noci jedu třeba autobusem a vidím ptáky na obloze jak letí a mám pocit že se mi to zdálo.Prostě mě to ůplně trkne.Jinak se sám občas strašmže v okně je tvář Sadama Husajna atd . :D

Ve sklepě se mna stěnu vydral hřebíkem KILLER (zabiják) ani nevím proč :D

Ty si z toho akorát děláš prdel ale já nekecám,mysli si co chceš

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu