javak810i Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Čau, už se vám někdy v těchto hrách povedl neuvěřitelný kousek a rádi byste se podelili? Máte možnost! U mě byli asi dva good. 1. V dust_2 sem rushoval na terorist spawn přes tunel z A a teráci mě flashli, tak sem naslepo hodil granát a měl jsem triple kill, něco podobného se mi stalo jěště v 1,6 a to v mapě inferno, to šli všichni teráci na A a zabili skoro všechny ct, já sem je obešel, hodím granát a 4 killi - CT wins xD 2. Trojtej headshot s AWP a cs_assault Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 NEbude lepší postovat nahrávky ? :D Jinak včera se mi povedl vcelku standardní Double HS v awp_india :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 NEbude lepší postovat nahrávky ? :D Jinak včera se mi povedl vcelku standardní Double HS v awp_india :P To rozhodně, ale komu se to podaří nahrát, že? :cheesygrin: Jiank gratuluju :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 já sem dal jednou v de_dust flashe, beželi 4 za sebou a já měl starou dobrou ak-47 takže 4 HS z dálky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 to já sem jednou běžel z Ct spawnu na dust2 du side door... a najednou se tam začli tlačit T... tak sem si namiril v poho... a potom boom...HEADSHOT HEADSHOT NORMAL HEADSHOT NORMAL:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 A já sem zabil nožíkem celý team na dálku :-) jesus, děti začněte už používat mozek, může si tu kdokoliv vymyslet co chce a ještě se to tu bude obdivovat. A navíc je to stejně tupý topic, takovéhle věci si řešte na Counter Strike forech a ne na konzolovém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 A já sem zabil nožíkem celý team na dálku :-) jesus, děti začněte už používat mozek, může si tu kdokoliv vymyslet co chce a ještě se to tu bude obdivovat. A navíc je to stejně tupý topic, takovéhle věci si řešte na Counter Strike forech a ne na konzolovém. jo asi tak:Da beztak nejaky machry k cemu..staci vzit skoro jakoukoliv zbran a delat rush...a vzdycky se neco podobnyho povede...takze uplne k nicemu btw:jeste kdyz se bavite o 1.6:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 A já sem zabil nožíkem celý team na dálku :-) jesus, děti začněte už používat mozek, může si tu kdokoliv vymyslet co chce a ještě se to tu bude obdivovat. A navíc je to stejně tupý topic, takovéhle věci si řešte na Counter Strike forech a ne na konzolovém. Pokud vím, je tu sekce PC hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 pred par lety cw, tusim ze 3. AMD liga, byli asi o 7 pricek lepsi nez my... :) vyhrali sme ;) Jinak tohle bylo sice trosku lucku, ale vetsina je vydrenej skill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 minule mala haluz so scoutom :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 2x se mi povedlo triple headshot na de_dust2 a jeste jednou na fun serveru sem dal 6 lidí jednim granatem mylsim ze to byla mapa he_eastla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 POSTUJTE VIDEA nebo minimalne screeny, napsat muzu co chcu...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 pred par lety cw, tusim ze 3. AMD liga, byli asi o 7 pricek lepsi nez my... :) vyhrali sme ;)Jinak tohle bylo sice trosku lucku, ale vetsina je vydrenej skill E95UX7DEiYo prosimte v cem nahravas si nahral tohle video? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gegecko Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 že by Fraps? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 fraps tezko fraps nahrava jen 30 sekund.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 fraps tezko fraps nahrava jen 30 sekund.... ty si poleno ... existujou lidi co si ho bud koup a nebo cracknou... někdo se hold s trialem nespokojí edit : aby mi dante nesebral 2000 crd... tak se mi stalo to co vám všem na DD2 v CSS, jak je Tspawn tak sem ho oběh přez A a šel CT do zad , oni šli tou cestou co ja puvodne a ja jim sel za zadama a když tam machrovali s awkem tak sem jim hodil granat a zbytek(4šli nejdem , 2 zbyly) sem dorazil deaglem... double killy s awkem nejsou nic zvlastniho snad ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartys Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=KQD1pfURl5I Pokud chcete poradnej haluz podivejte se na todle :) mrknete radci 2x ;) typek prehazuje zbran uklouzne mu kulka a da ho prez zed , cs1.5 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gegecko Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 znáš i plnou verzi ? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 tak jsem se tam dival na netu a narazil jsem taky na neco neuvěřitelnyho :D http://www.youtube.com/watch?v=p6RGSyLtyeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Já viděl na infernu- Hlavu s AWP no AIM ve flashi celkem dálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Kolda: Takovej fail :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 To rozhodně, ale komu se to podaří nahrát, že? :cheesygrin: Jiank gratuluju :? Jo supér tohle téma bych určitě jednoho dne založil a už to udělal někdo za mě...o.k Vždycky předložit nějakou nahrávku jako důkaz zde posílám nějaké ukázkové pro začátek teď nahrávám zbrusu nové PRO gamer v HD takže kvalita by mohla být tentokrát mnohem lepší než u těchto mejch prvních výtvorů, tak uvidíme dělám co můžu, abych to udělal co nejlépe, když tak nějaké komentáře co se týče zlepšení kvality obrazu a nějaké typi na střelbu určitě vítám!!!. Moje začáteční i starší, ale ty nestojí za to... Moje začáteční mám i starší, ale ty nestojí za to... Ta tyhle videa byla nahrána na mém starém pc takže kvalita LOW...60% Tyhle už byli nahrané na mém novém pc!:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 A tady je moje nejnovější! Tady jsem se tentokrát více zaměřil na vaše připomínky u předchozích videí jako je velice tmavý kontrast a pod... Teď, aby zase nebylo moc světlé. Uvidíte sami chci, aby moje další video bylo lepší než to poslední, tak doufám, že to tak do budoucna půjde dál...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.