Yawimaya Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 zuajimalo by me jesi tam daj zase nakej novej mod bo tak neco ... co sem tak koukal na tekkna na ps3 tak tam pridali zase ten street mode co byl naposled nekde v tekken3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Ehm. Soul Calibur Tekkenu konkurovat muze, ale je to upe jedno kdyz oboji je od Namca xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Ehm. Soul Calibur Tekkenu konkurovat muze, ale je to upe jedno kdyz oboji je od Namca xD soul caliber se nemuže tekkenu rovnat :roll: už jenom kvuly tomu jak dlouho je tomu co vysel prvni dil tekkenu a prvni dil soul caliber než vyšel prvni dil soul caliber tak fanoušci tekkenu čekaly na dalši dil a nemyslim že je nejak moc extra zajimal soul caliber zuajimalo by me jesi tam daj zase nakej novej mod bo tak neco ... co sem tak koukal na tekkna na ps3 tak tam pridali zase ten street mode co byl naposled nekde v tekken3 neni to street ale Tekken Force a nebyl naposledy ve 3 ale ve 4 a v 5 akorat Devil Within Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crunken Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Dohral jste nekdo DR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Dohral jste nekdo DR? já :psp: asi jako všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crunken Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Dodelavam ted Heaven Dojo a dava mi pekne zabrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Dodelavam ted Heaven Dojo a dava mi pekne zabrat... heaven jsem projel tak 4 a uz mě moc tekken nebavi :D čekam na ten tekken 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 No to bude dobre a doufam ze to bude po infrastructure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crunken Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 heaven jsem projel tak 4 a uz mě moc tekken nebavi :D čekam na ten tekken 6 Jaky jsi dosahl nejvyssi hodnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Jaky jsi dosahl nejvyssi hodnosti? mysliš divine fist asi tak z 6 postavami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 už se těším až to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crunken Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Jestli je v Dark Resurection "Devil Within" kde ten mod najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Jestli je v Dark Resurection "Devil Within" kde ten mod najdu? omg v tekken dr devil within neni je pouze v tekken 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 No teken 6 bude určitě pecka jako DR ale stejně si myslím že soul caliber je lepší v tom si aspon muzes udelat vlastni panaky v DR sli jen trochu upravit ale je mozny ze ty postavy pujdou delat i v teku 6 kdyz to taky dela namco..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miri97 Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Ale to si jeste pockame na Tekkena 7dm,par dnu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 http://tekken.namco.com/characters/ uz jste koukaly na postavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Ty postavy jsou fakt hustý a uplně nejvic LARS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 co lars myslim si ze nejlepsi postava z celeho tekkenu je MIGUEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 sem jak malý dítě před Vánocema :),moc se těśím;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crunken Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Lili .) http://img143.imageshack.us/i/38873010.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Bestovni sou urco Bob,Lars, ale taky starej King Yoshimitsu atd ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 tekken je nej těším se jak něco a ty nový postavy. ať uz je tady:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Bestovni je miguel a kazuya Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 yoshimitsu je stejne nej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Tu Lilli dost vylepšili :cheesygrin:, moje nej postava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.