nikolk Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Nazdárek. Mám menší dotaz. Mám tekkena 6 a prostě nemůžu projít přes 1dan na 2dan. A to u více postav. Prostě se to nějak zasekne nebo nevím.. a odehrála jsem hodně kol dokonce 3krát celou arcadu a nic.. nevíte kde je zakopanej pes? dík moc.. PS: podařilo se někomu porazit Nancy? :o)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Nazdárek. Mám menší dotaz. Mám tekkena 6 a prostě nemůžu projít přes 1dan na 2dan. A to u více postav. Prostě se to nějak zasekne nebo nevím.. a odehrála jsem hodně kol dokonce 3krát celou arcadu a nic.. nevíte kde je zakopanej pes? dík moc.. PS: podařilo se někomu porazit Nancy? :o)))) no , hraj Ghost Battle .. A vždy je to tak , že keď bojuješ 3x proti tej istej hodnosti , dostaneš Promotion Chance .. btw už som dávno Tekken God :twisted::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikolk Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 no , hraj Ghost Battle ..A vždy je to tak , že keď bojuješ 3x proti tej istej hodnosti , dostaneš Promotion Chance .. btw už som dávno Tekken God :twisted::D No ani Ghost battle nepomáhá.. to jsme taky zkoušeli.. prostě všechno a nechce se to hnout z místa.. :bash: tak nevíííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 No ani Ghost battle nepomáhá.. to jsme taky zkoušeli.. prostě všechno a nechce se to hnout z místa.. :bash: tak nevíííím A je to na PSP? :D Tam staci Ghost battle 100% (Dalsi moznost proti lidem, ale to by bylo dost na dlouho xD) Na PS3 jde proti Ghostum/AI prave maximum ten 1dan. Na vyssi rank je treba hrat online proti hracum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexus Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 čau lidi chtěl byhc poradit stáhl jsem si z netu Tekkena 6 ale nejde mi na psp jako načte se mi ten obrázek v menu psp ale když to spustim tak černá displej a nic to nedělá a vyzkoušel jsem už iso i cso tak někdo poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 čau lidi chtěl byhc poradit stáhl jsem si z netu Tekkena 6 ale nejde mi na psp jako načte se mi ten obrázek v menu psp ale když to spustim tak černá displej a nic to nedělá a vyzkoušel jsem už iso i cso tak někdo poradte pls asi máš nízkej FW... Zkus změnit ve VSH menu driver na M33 driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexus Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 mam FW 5.03 a jak se změní to M33 driver?... spíš kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Chickhen -> 5.03 Gen a stiskni v menu selcet a přepni na M33 Driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexus Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 já používám ale MHuspeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 To je to samé xD Musíš mít ale 5.03-GEN Stiskni select v menu a aktivuj M33 Driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexus Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 jo už to mam a udělal jsem to ale pořád to nefachá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a máš 5.03 GEN-C (ten nejnovější)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexus Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 mam ten co je v Topic pro nováčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Udělej podle tohoto http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexus Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Díííííky moc lidičky oba vás mám rád!!!!.....už to jde tak díky moc a čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michelito91 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 chci se zeptat jake jsou dojmy ze hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.