ojtisek Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 VELVET ASSASSIN (PC/X360) Výrobce: Replay Studios Vydavatel: Gamecock Popis hry: originální vzpomínková 3rd person akce z 2. světové války Datum vydání: duben 2009 Screenshoty INFO: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30840&r=se VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=dfa2sAc5l1Y&feature=related Jaké jsou vaše první názory či dojmy na tuto hru? Baví mě stealth akce, a na xboxu mi tento žánr dost chybí, a tak doufám, že toto bude nadprůměrná hra. Pište pls.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 napiš nějaký info o tom,já třeba nevím o co se jedná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Už jsem o téhle hře četl a abych řekl pravdu,něvěřím že to bude něco extra.Hra ne kterou by ses měl spíš zaměřit je Saboteur. Info. http://games.tiscali.cz/search/index.asp?sekce=0&nadpis=1&co=saboteur Tahle hra vypadá fakt dobře a už se na ní docela dost dlouho dělá.Stelth akcí je ted vážně málo,tak doufejme že jedna z těch her to prázdno zaplní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Duben 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Na Sabotera se taky těšim. pak taky na Splinter Cell Conviction. Na PC jsem dohrál zatím všechny díly Splinter Cell a jsou fakt boží. Nej z nich byl Chaos Theory. Jinak Riddick taky ujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 No nevím jestly se Splinter Cella Conviction vůbec dočkáme,ta hra byla už tolikrát odložena že už pomalu přestávám doufat.Jinak nej. stelth je u mě Metal Gear Solid-to a ještě God of War mě bolelo nejvíc při přechodu z Ps2 na Xbox360......Ještě že mám kámoše který mě neposlechl když jsem do něho hustil at si koupí xbox a ne ps3,protože mi ho nedávno pujčil i s MGS4 a snad mi ho pujči az vyjde GoW3.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 tak mamto stazene a odehrane 3 mise a je to paradni hra :) sice ovladani je zezacatku krkolomne ale da se zviknout :D jinak grafika atd... taky moc pekne :) hodnotim zatim tak 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Tež jsem to tedka stahnul,ale nejde mi zkotrolovat stelth,kontroloval jsi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Tež jsem to tedka stahnul,ale nejde mi zkotrolovat stelth,kontroloval jsi to? myslis mulleter ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 tohle je topic o hře nikoliv o tom, že jste si to stáhli...na tyhle dotazy se můžete ptát v DL sekci...příště všichni body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Napište sem nějakou recenzi, zatim sem nic takovyho nenašel a tudíš ani nevim..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Splinter Cell Conviction bude na vánoce ,jinak tahle hra mi ho strašně připomíná ,akorát je trošku brutálnější v tom zabíjení :D Grafika pěkná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 me ta hra tezce nebavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fury Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Podle nekolika videi, co sem videl, to fakt zadna bomba nebude. Sem spis zvedavej na Alpha Protocol a SC: Conviction :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 já jí hraju a dost mně to baví,je to dobrá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Podle nekolika videi, co sem videl, to fakt zadna bomba nebude. Sem spis zvedavej na Alpha Protocol a SC: Conviction :) podle toho to taky vypadá.....hraa se zásadně nehodnotí podle videa a screenů..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Něco málo ke hře Velvet Assassin: - příběh zasazený do doby 2. světové války - jde o příběh skutečné hrdinky Violette Szabo z této doby, která se právě takovýchto sabotáží účastnila (avšak její osud nebyl zrovna růžový) - hra je kombinací stealth/akce - na serveru IGN hra dostala hodnocení 5.0/10.0 na gamestar.cz pak 70% Odkazy na recenze jsou pak tady http://xbox360.ign.com/objects/608/608112.html a tady http://gamestar.cz/recenze/velvet-assassin-10566 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tak sem tuhle parbicku zrovna pred malou chvilkou dohral a musim rict ze je to opravdu skvela stealth akcicka :) nenudil sem se tam ani chvilku a fakt ji vsem musim doporucit.. ale upozornuju ze posledni dve mise jsou opravdu hardcore! :D ale da se to.. jen poslednu usek se opakoval nejmene 50x a to jako fakt!! :D:D jinak pribeh suprovej a ani sem za celou hru nenarazil na zadnej bug coz je dost divne :D a to sem prolejzal kazdej kout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 tzn 1000G? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 tzn 1000G? :) nn zatim ne :) ale uz to mam rozehrane znovu na obtiznost assassin a mam uz 3 mise :) tak snad tech 1k G dam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 jsou všechny obtížnosti od začátku nebo si ji musíš odemknout? pokud jo tak jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 jsou všechny obtížnosti od začátku nebo si ji musíš odemknout? pokud jo tak jak jsou tam pouze 2 obtiznosti pristupny hned od zacatku -> normal a assassin. hru jsem dohral na normal a vnekterych castech sem se fakt zapotil. ted jak sem psal mam rozjetou assassin ale uz alespon znam prostredi,mapy atp. tak to je o 50% lehci :) za dohrani na normal je 30G a na assassina 50G. Zatim sem dostal 690G uz mi chyby jen dohrat na assassin najit par collectibles a mam hotovo :) jinak jako best guild doporucuju -> http://www.msxbox-world.com/features/Velvet-Assassin/achievement-tips.php je tam vsechno(mapy,videa popisi) na to dohrat hru na 1000G "snadno"(pokud mozno) :D a rychle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 hra tak 9/10 fakt super už dlouho nic podobného nebylo :) mám zatím 100 G :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 hra tak 9/10 fakt super už dlouho nic podobného nebylo :) mám zatím 100 G :) tak to s tebou naprosto souhlasim :):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Tak včera dohrána a musím konstatovat,že to je velice dobrá hra,mohu těm co váhají doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Vcera jsem zacal hrat a velice se mi to libi...grafika se obcas lehce trhne - ale prehlidnu to...Libi se mi atmosfera... Kolik to ma asi misi? Jak dlouho jste to v prumeru hrali ??? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.