Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Čau lidi, původně jsem si myslel, že to bude mrtvý topic, ale začíná se to rozjíždět, což je supr. A taky aby ne, Resistance je super hra a i když se sem tam nějaký ten cheater objeví (na počet cheaterů v MOH:H2 to fakt nemá :?) radost ze hry mi to nekazí. :cheesygrin: Škoda jen, že se k PC dostanu až kolem 19:00 takže nwm, kdy se ten den hrál/hraje zápas. Naštěstí sem si (kvuli tomu :cheesygrin:) koupil mobil s wi-fi tak teď můžu čekovat cf a pařby tak stihnout. Pro Honzu: Tuhle položku kick tam nemám, jak říkám asi to maj jen Field Maršálové....... Tak a co plány na pátek?

Odesláno
Čau lidi, původně jsem si myslel, že to bude mrtvý topic, ale začíná se to rozjíždět, což je supr. A taky aby ne, Resistance je super hra a i když se sem tam nějaký ten cheater objeví (na počet cheaterů v MOH:H2 to fakt nemá :?) radost ze hry mi to nekazí. :cheesygrin: Škoda jen, že se k PC dostanu až kolem 19:00 takže nwm, kdy se ten den hrál/hraje zápas. Naštěstí sem si (kvuli tomu :cheesygrin:) koupil mobil s wi-fi tak teď můžu čekovat cf a pařby tak stihnout. Pro Honzu: Tuhle položku kick tam nemám, jak říkám asi to maj jen Field Maršálové....... Tak a co plány na pátek?

Rekni cas a dame!!! zitra

• 2 weeks later...
Odesláno
Ahoj lidi, zalozil jsem klan a nabral spoustu cizinců xD tak někdy dáme CW! Každopádně krásné video honzo, rád bych se taky pochlubil ale nechce se mi s tím sr*t. Nadšení pro trench sdílím a taky mám rád catacombs protože jse tam výtečně killí s plasma grenade a auger WS. Kdy budete mít čas?

Dik za chvalu neak mi ted blbne net tak zkusim trochu lip nastavit wifi....

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu