Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resistence retribution multiplayer

Honza222

Recommended Posts

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já ještě musím sfrknout jednu prezentaci pro jednu firmu a asi to do pěti nestihnu, co treba tak kolem půl sedmý?? Šlo by to?? Fakt si to chci prubnout ....

No nevim ja budu hrat tak od 17:00 mozna me tam jeste stihnes btw:jakej mas nick na psn?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už jsem si konečně zapařil.... Je to bomba, fakt mě to docela chytlo.. jen mě mrzej takovy blbečci co cheatujou... na par jsem dnes narazil... ale co, stejně to byl nářez... Máte už založenej nějakej klan??

Chetari nemam rad nejlepsi se hned odpojit a jit jinam...

Odkaz ke komentáři

Čau lidi, původně jsem si myslel, že to bude mrtvý topic, ale začíná se to rozjíždět, což je supr. A taky aby ne, Resistance je super hra a i když se sem tam nějaký ten cheater objeví (na počet cheaterů v MOH:H2 to fakt nemá :?) radost ze hry mi to nekazí. :cheesygrin: Škoda jen, že se k PC dostanu až kolem 19:00 takže nwm, kdy se ten den hrál/hraje zápas. Naštěstí sem si (kvuli tomu :cheesygrin:) koupil mobil s wi-fi tak teď můžu čekovat cf a pařby tak stihnout. Pro Honzu: Tuhle položku kick tam nemám, jak říkám asi to maj jen Field Maršálové....... Tak a co plány na pátek?

Odkaz ke komentáři

Čau lidi, původně jsem si myslel, že to bude mrtvý topic, ale začíná se to rozjíždět, což je supr. A taky aby ne, Resistance je super hra a i když se sem tam nějaký ten cheater objeví (na počet cheaterů v MOH:H2 to fakt nemá :?) radost ze hry mi to nekazí. :cheesygrin: Škoda jen, že se k PC dostanu až kolem 19:00 takže nwm, kdy se ten den hrál/hraje zápas. Naštěstí sem si (kvuli tomu :cheesygrin:) koupil mobil s wi-fi tak teď můžu čekovat cf a pařby tak stihnout. Pro Honzu: Tuhle položku kick tam nemám, jak říkám asi to maj jen Field Maršálové....... Tak a co plány na pátek?

Rekni cas a dame!!! zitra

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
tyo úpe miluju mapu Trench, bohužel už jsem ais tejden nehrál, mám jen volleyball, volleyball, školu školu školu, volleyball přítelkyni... ale někdy musíme dát ;)

V mape trench muj nejoblibenejsi mod je capture flag nekdy spolu zaparime.... :psp:

Odkaz ke komentáři

Ahoj lidi, zalozil jsem klan a nabral spoustu cizinců xD tak někdy dáme CW! Každopádně krásné video honzo, rád bych se taky pochlubil ale nechce se mi s tím sr*t. Nadšení pro trench sdílím a taky mám rád catacombs protože jse tam výtečně killí s plasma grenade a auger WS. Kdy budete mít čas?

Odkaz ke komentáři

Ahoj lidi, zalozil jsem klan a nabral spoustu cizinců xD tak někdy dáme CW! Každopádně krásné video honzo, rád bych se taky pochlubil ale nechce se mi s tím sr*t. Nadšení pro trench sdílím a taky mám rád catacombs protože jse tam výtečně killí s plasma grenade a auger WS. Kdy budete mít čas?

Dik za chvalu neak mi ted blbne net tak zkusim trochu lip nastavit wifi....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu