kubasejnen Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Tak už se mi to podařilo rozchodit, zkusíme to dneska navečer?? Moc rád bych to prubnul, a třeba se přidal do nějakýho vašeho klanu, když to bdue vypadat k světu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 já dneska budu určitě hrát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Se mnou taky počítejte... Doufám, že to stihnu a budu si moct s váma zapařit... Tak mi dejte vědět v kolik tak cca se bude hrát.... Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Ja nevim tak v 17:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Ja nevim tak v 17:00? Já ještě musím sfrknout jednu prezentaci pro jednu firmu a asi to do pěti nestihnu, co treba tak kolem půl sedmý?? Šlo by to?? Fakt si to chci prubnout .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Já ještě musím sfrknout jednu prezentaci pro jednu firmu a asi to do pěti nestihnu, co treba tak kolem půl sedmý?? Šlo by to?? Fakt si to chci prubnout .... No nevim ja budu hrat tak od 17:00 mozna me tam jeste stihnes btw:jakej mas nick na psn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Asi pujdu pozdejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 hrajem od půl sedmý já eRiCZECH a sysasysa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 hrajem od půl sedmý já eRiCZECH a sysasysa :) Sorry dneska nepridu nevyslo mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 já už jsem doma, nick mám kubasejnen... hrajte ještě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Tak už jsem si konečně zapařil.... Je to bomba, fakt mě to docela chytlo.. jen mě mrzej takovy blbečci co cheatujou... na par jsem dnes narazil... ale co, stejně to byl nářez... Máte už založenej nějakej klan?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Tak už jsem si konečně zapařil.... Je to bomba, fakt mě to docela chytlo.. jen mě mrzej takovy blbečci co cheatujou... na par jsem dnes narazil... ale co, stejně to byl nářez... Máte už založenej nějakej klan?? Chetari nemam rad nejlepsi se hned odpojit a jit jinam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 To máš pravdu... Je to fakt ubohý, nevím co z toho blbečci mají... Akorát tím kazej zábavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 To máš pravdu... Je to fakt ubohý, nevím co z toho blbečci mají... Akorát tím kazej zábavu Nevim jestli dneska budu hrat :dload: rock band :dload: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Čau lidi, původně jsem si myslel, že to bude mrtvý topic, ale začíná se to rozjíždět, což je supr. A taky aby ne, Resistance je super hra a i když se sem tam nějaký ten cheater objeví (na počet cheaterů v MOH:H2 to fakt nemá :?) radost ze hry mi to nekazí. :cheesygrin: Škoda jen, že se k PC dostanu až kolem 19:00 takže nwm, kdy se ten den hrál/hraje zápas. Naštěstí sem si (kvuli tomu :cheesygrin:) koupil mobil s wi-fi tak teď můžu čekovat cf a pařby tak stihnout. Pro Honzu: Tuhle položku kick tam nemám, jak říkám asi to maj jen Field Maršálové....... Tak a co plány na pátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Čau lidi, původně jsem si myslel, že to bude mrtvý topic, ale začíná se to rozjíždět, což je supr. A taky aby ne, Resistance je super hra a i když se sem tam nějaký ten cheater objeví (na počet cheaterů v MOH:H2 to fakt nemá :?) radost ze hry mi to nekazí. :cheesygrin: Škoda jen, že se k PC dostanu až kolem 19:00 takže nwm, kdy se ten den hrál/hraje zápas. Naštěstí sem si (kvuli tomu :cheesygrin:) koupil mobil s wi-fi tak teď můžu čekovat cf a pařby tak stihnout. Pro Honzu: Tuhle položku kick tam nemám, jak říkám asi to maj jen Field Maršálové....... Tak a co plány na pátek? Rekni cas a dame!!! zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 ahoj, tak dnes mužem dat kdy chceš. Dnes a o víkendu budu mít čas docela často. Večer si ve daň na icq a ještě se domluvíme. A dnes odpoledne das? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 ahoj, tak dnes mužem dat kdy chceš. Dnes a o víkendu budu mít čas docela často. Večer si ve daň na icq a ještě se domluvíme. A dnes odpoledne das? dame hned? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 dame hned? já hraju. Přijď kdy chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Udelal sem druhe video Janek ses tam na jednom screenu zrovna si me zabil....argh! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 tyo úpe miluju mapu Trench, bohužel už jsem ais tejden nehrál, mám jen volleyball, volleyball, školu školu školu, volleyball přítelkyni... ale někdy musíme dát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 tyo úpe miluju mapu Trench, bohužel už jsem ais tejden nehrál, mám jen volleyball, volleyball, školu školu školu, volleyball přítelkyni... ale někdy musíme dát ;) V mape trench muj nejoblibenejsi mod je capture flag nekdy spolu zaparime.... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Ahoj lidi, zalozil jsem klan a nabral spoustu cizinců xD tak někdy dáme CW! Každopádně krásné video honzo, rád bych se taky pochlubil ale nechce se mi s tím sr*t. Nadšení pro trench sdílím a taky mám rád catacombs protože jse tam výtečně killí s plasma grenade a auger WS. Kdy budete mít čas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 V mape trench muj nejoblibenejsi mod je capture flag nekdy spolu zaparime.... :psp: přesně tak. dokonalá kombinace... miluju snip a thomson :-* snad o víkendu dáme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Ahoj lidi, zalozil jsem klan a nabral spoustu cizinců xD tak někdy dáme CW! Každopádně krásné video honzo, rád bych se taky pochlubil ale nechce se mi s tím sr*t. Nadšení pro trench sdílím a taky mám rád catacombs protože jse tam výtečně killí s plasma grenade a auger WS. Kdy budete mít čas? Dik za chvalu neak mi ted blbne net tak zkusim trochu lip nastavit wifi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.