kubasejnen Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Zejtra to na 16:30 nedám... jsem v rachotě... ale později určitě. Třeba kole šestý... Chtěl bych si to jen zkusit... Takže budu rád, když mě budete šetřit... A nebo dneska večer... to budu mít čas taky... žena jde na kafe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Zejtra to na 16:30 nedám... jsem v rachotě... ale později určitě. Třeba kole šestý... Chtěl bych si to jen zkusit... Takže budu rád, když mě budete šetřit... A nebo dneska večer... to budu mít čas taky... žena jde na kafe :D Tak v 17:30?Dame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tak v 17:30?Dame? A co třeba teď v osm??? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 beru, ale jsem njub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 ja hrat nebudu TV.... Zitra v 17:30?Plati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 beru, ale jsem njub Mno bylo by to fajn, si zahrát... Ale nevím, kdo to založí atd. BTW eRiku, nejsi sám kdo miluje Kačenku... ale neboj, já taky tu svoji 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 ja hrat nebudu TV.... Zitra v 17:30?Plati? Zítra se bud snažit... ale nic neslibuju.... Každopádně se moc těším.... Třeba to dopadne dneska:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 zakládám -> heslo cfcz bude to asi obyč trench s tdm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Jak si mám zahrát multiplayer??? Chce to po mě sign up play. store... ale jak to mám udělat když mám cf 5.00 m-33??? poraďte mi někdo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Jak si mám zahrát multiplayer??? Chce to po mě sign up play. store... ale jak to mám udělat když mám cf 5.00 m-33??? poraďte mi někdo.. Omg mas ucet na ps store? Mam nahradni jestli chces poslu ti ho pm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Mám čistou verzi cf 5.00 m33 a nejde mi se přihlásit na psp store... ani nijak jinak se registrovat, poradte mi nekdo, co a jak mám udělat pro to abych si tuhle gamesku zapařil... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Mám čistou verzi cf 5.00 m33 a nejde mi se přihlásit na psp store... ani nijak jinak se registrovat, poradte mi nekdo, co a jak mám udělat pro to abych si tuhle gamesku zapařil... :bash: aktualizuj na nejnovejsi cfw.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Zejtra v těch 17:30 snad taky dorazim, když nezapomenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Zdravim, potřebuju píchnout, chci s epřihlásit z PSP na PSN a pak, když dám sign in mi to hodí A connection error has occured (805F0005) nebí někdo, co s tím? (udělalo mi to, když mi v Syphonovi padla baterka, ale teď mi prostě PSN nejde celý...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 zajimave je ze tady se selo tolik lidi co chce hrat resis online a chcou zakladat nake CLANY atd atd..a kdyz sem zalozil CLAN kery ma ted cca 3 cleny tak sem sklizel jen kritiku..logiku nekterych lidi nechapu:roll: Vy "nadsenci" co ste tak hrrr do clanu tak se pripiste..VIZ muj podpis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 mám svůj vlastní už dlouho, takže se nikam psát nebudu :P (dokonce mam jako avatara i českýho lva ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 aktualizuj na nejnovejsi cfw.... Jenže když si chci aktualizovat nejnovější verzi cf, tak mi to píše, že už už ji mám a není potřeba aktualizovat... Take to mám nejspíš nějaký posratý, bo jinak nevim co dělám blbě :cry: btw mám cf 5.00 M33 čistej bez žádnýho čísla za pomlčkou, jak tu vidím u nějakých borců.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 ok, zakladajte a ja sa pripojim, tu hru zboznujem, najme mp ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Jenže když si chci aktualizovat nejnovější verzi cf, tak mi to píše, že už už ji mám a není potřeba aktualizovat... Take to mám nejspíš nějaký posratý, bo jinak nevim co dělám blbě :cry: btw mám cf 5.00 M33 čistej bez žádnýho čísla za pomlčkou, jak tu vidím u nějakých borců.... Zvalstni mozna mas spatnou verzi zkus tuhle: http://console-forum.net/showthread.php?t=50738 Tuhle mam ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Zvalstni mozna mas spatnou verzi zkus tuhle:http://console-forum.net/showthread.php?t=50738 Tuhle mam ja... Hele, díky moc.. mrknu na to, ale teď jsem v rachotě, pořeším to večer... Kdyžtak se ti ozvu, ok? Předem dík:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Hele, díky moc.. mrknu na to, ale teď jsem v rachotě, pořeším to večer... Kdyžtak se ti ozvu, ok? Předem dík:roll: Ok kdyztak sem napis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Resistance 12.5 18:30 Server Honza222_CZ Map Luxembourk Heslo cfcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Hele lidi řeklo se v 17:30 a to tam nikdo nebyl. Teď mi zase nejde připojení na jejich server. Někdo stejnej problém? EDIT: Už dobrý. Na třetí pokus sem tam. EDIT2: Tak se mi to zase rozpojilo. Co s tim kur*a maj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Hele lidi řeklo se v 17:30 a to tam nikdo nebyl. Teď mi zase nejde připojení na jejich server. Někdo stejnej problém?EDIT: Už dobrý. Na třetí pokus sem tam. EDIT2: Tak se mi to zase rozpojilo. Co s tim kur*a maj? Sorry cas se zmenil stejne moc lidi neprislo pak sme hraly cesky cw 2na2 Pro javak810i jak se kickuje? Mod clan vs clan kliknout na profil koho chceme vykopnout a kick player... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 omlouvám se, měl jsem neodkladnej zápas ve volleyballe... zejtra určo budu ;) (respektive myslím tím středu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.