Tomitko Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 To může být fakt sranda. Asi obnovím RR na PSP... musím koupit tu WIFI, stračí i USB, když můžu s váma pařit po "netu".. kdyžtak se tu ještě ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 To může být fakt sranda. Asi obnovím RR na PSP... musím koupit tu WIFI, stračí i USB, když můžu s váma pařit po "netu".. kdyžtak se tu ještě ozvu Jj je to mazec :D kup si wifi zaparime.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Haha, to jsem si vas na tom ffa daval, co? xD ted, kdyz uz jsem fm tak uz budu hrat jen na medaile. Napr na zlatou za 300 tantingu jsem pysny, tu moc lidi nema :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 na to jdou cheaty ?? proto maji lidi na konci 120 kill a ja 4 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Kuci, začal jsem to poslední dobou docela často pařit... Kdo by se ke mě chtěl přidat a začít se mnou hrát, založím klan a můžem jím všem společně nakopat zadky... Pište mi PM... nick ve hřem mám kubasejnen... překvapivě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Rekni, kdy budes online a pripoj se do naseho klanu, mame asi 4cz cleny. Muj nick je Janek_CZ , dej si me do friendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 mno pokud jde o me muzu se lognout treba hne, ale mám ještě nějakou neodkadnou práci, takže zahrát si bdu moct až tak kolem osmý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Rekni, kdy budes online a pripoj se do naseho klanu, mame asi 4cz cleny. Muj nick je Janek_CZ , dej si me do friendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 na to jdou cheaty ?? proto maji lidi na konci 120 kill a ja 4 xD mno jdou ale nesnasim takove lidi kdo je pouzivaji....NOOB CHEATERS Kuci, začal jsem to poslední dobou docela často pařit... Kdo by se ke mě chtěl přidat a začít se mnou hrát, založím klan a můžem jím všem společně nakopat zadky... Pište mi PM... nick ve hřem mám kubasejnen... překvapivě... Jo dneska to byla dobra parba aji to cw bylo dobry neva ze sme prohrali...ale byly sehrany.... 3on3.... Jinak zejtra pujdu taky na resistance tak zaparime :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Cau, o vijendu asi moc hrat nebudu, mam spousty veci do skoly, takze mozna k veceru, tedy jestli resistance zvitezi pred futuramou. P.P. Jsem fakt rad, ze jsme se v tom klanu takhle sesli. TOPIC SE PŘESOUVÁ SEM: http://console-forum.net/showthread.php?t=57185 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Nevi nekdo co znamena ta lebka na obrazku?Sem se stim setkal 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Tušim že to znamená že se zabil sám. Hrajete každej den?? Já bych se k vám kdyžtak přidal někdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Tušim že to znamená že se zabil sám. Hrajete každej den?? Já bych se k vám kdyžtak přidal někdy. Ne to si nemyslim kdyz se zabije s sam tak tam mas zbran a svoje jmeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Jako kddyž se zabije sám, ale pádem. Jako když si pod nohy střelí raketometem tak tam bude ikonka raketometu. A hrajete eště nebo už ne pravidelně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Jako kddyž se zabije sám, ale pádem. Jako když si pod nohy střelí raketometem tak tam bude ikonka raketometu. A hrajete eště nebo už ne pravidelně? Aha tim pádem je to možny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.