BioToXx_ Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Zdravim hledam nejakou dobrocinou dusi co by mi pucila 1000kc.. Vrazeni jiste... viz Itrader !!! Nasel by se nekdo kdo ma nadbytek penez ?? Urcite bych vratil ! Splatnost je do 15.5. (po vyplatach) Prosim hrozne moc to potrebuju do utery sehnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 a na co to poterbujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 To je snad jedno ne ?? Potrebuju to z osobnich duvodu... Ale asi je to blbost zadat nekoho na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 vratil by si o neco vic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 vratil by si o neco vic?Jo vratil bych treba o 200kc vic... ale newim jak bys to poslal postou abych to uz v utery mel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Jo vratil bych treba o 200kc vic... ale newim jak bys to poslal postou abych to uz v utery mel... jo tak to ne.... sry blbe sem to precet ja bych to poslal az v utery xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Jo vratil bych treba o 200kc vic... ale newim jak bys to poslal postou abych to uz v utery mel... Tak převodem na účet? Pokud nějaký máš, a nebo osobní předání. Na poštu bych nespoléhal, proč se otáčíš na cizí, když máš určitě rodinu apod. EDIT: možná když řekneš důvod se někdo smiluje ale pochybuju. Jinak vyvaruje se sprostých slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Tak převodem na účet? Pokud nějaký máš, a nebo osobní předání. Na poštu bych nespoléhal, proč se otáčíš na cizí, když máš určitě rodinu apod. Ucet nemam... a rodice se na me vyserou a navic bych jim musel rict na co to je a to ja nemuzu :? no asi se nikdo nenajde,nema to cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 To máš na fet ne ? když nechceš říct na co to máš takhle ti nikdo nepůjčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 To máš na fet ne ? když nechceš říct na co to máš takhle ti nikdo nepůjčí. Ne nemam to na fet !!! Pecu na to sezenu si to jinak... nez abych tady poslouchal blby kecy... ale presto diky Dobre... Reknu vam to : na utery sem obednanej do jednoho salonu na mensi upravu hlavy a pres vykend sem nak tak utratil skoro vsechny prachy ktery sem mel na to pripraveny:) takze rofl :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 A to jako nemůžeš říct rodině?Nebo to zrušit?Buď si tady vymýslíš (na 90%) a nebo jsi fakt id*o,kterej neumí svoje prachy udržet v kapse (na účtě) . Toť můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 to zruš řekni že jsi v nemocnici a že se tam nemůžeš dostavit.:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 No i když máš iTrader 4 tak pochybuju že ti někdo pujčí napiš tady př. čím jsi schponý ručit že to vrátíš (nějáké heslo k něčemu) EDIT: tak to zruš nic ti nemůžou udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 na co to potrebujes mozna pujcim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 na co to potrebujes mozna pujcim mg.. neumíš číst? viz. Dobre... Reknu vam to : na utery sem obednanej do jednoho salonu na mensi upravu hlavy a pres vykend sem nak tak utratil skoro vsechny prachy ktery sem mel na to pripraveny:) takze rofl :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 https://epujcky.rb.cz/app/createNewApplication?execution=e1s1 http://www.hcpujcka.cz/?utm_source=google_adwords&utm_medium=SEM&utm_term=%7Bkeyword%7D&utm_content=rychla_pujcka_na_cokoliv&utm_campaign=google_adwords_PUJCKA_rychla_pujcka_na_cokoliv&gclid=CMDvqLvToJoCFQMQswodN0I0-Q http://www.ipujcky.cz/zadost-o-pujcku/ hf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 A to jako nemůžeš říct rodině?Nebo to zrušit?Buď si tady vymýslíš (na 90%) a nebo jsi fakt id*o,kterej neumí svoje prachy udržet v kapse (na účtě) . Toť můj názor. Rodicum rict muzu ale ty mi prachy na tohle nedaji... staci ze mi ted budou kupovat plno jinych veci.... a udrzet prachy ??? Na 3 denni akci je to fakt tezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 tak na tu upravu nechod, copak je to neco tak dulezityho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 1 000,- ??? :blink2: Hele něco ti řeknu...Jsem holka a u kadeřnice jsem MAXIMÁLNĚ utratila kolem 700,- a to jsem polovinu z toho platila za gel. Další fakt:Jak vidím,ještě nemáš práci kvůli zmínce o rodičích,ale píšeš,že peníze vrátíš po výplatě.Nevím jak to u vás doma chodí,ale to mi taky příjde tak trochu jako nesmysl.:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 1 000,- ???:blink2: Hele něco ti řeknu...Jsem holka a u kadeřnice jsem MAXIMÁLNĚ utratila kolem 700,- a to jsem polovinu z toho platila za gel. Další fakt:Jak vidím,ještě nemáš práci kvůli zmínce o rodičích,ale píšeš,že peníze vrátíš po výplatě.Nevím jak to u vás doma chodí,ale to mi taky příjde tak trochu jako nesmysl.:blink: No tak u kadernice asi ne... ale jdu si pro specialni vytvor na hlavu :) A ten fakt : Vzdy kdyz rodice dostanou vyplatu tak ja dostanu naky penize... A navic sice chodim do prvaku ale mame tyden skolu a tyden praxi proste se to strida a ja na praxi pracuju v soukromym podniku a tam nam plati 200kc na den takze dostanu tenhle mesic zhruba 2 tisice... PS: Studuju Zahradnictvi :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 nnechte ho byt shani penize a nechce poslouchat vase keci. Kdybych mel pujcim ale bohuzel nemam, na ne se vykasli spis dojdi za tou rodinou no... nebom narychlo neco prodej nekomu kdo je ve stejnym meste jako ty treba protiucet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 No tak u kadernice asi ne... ale jdu si pro specialni vytvor na hlavu :) A ten fakt : Vzdy kdyz rodice dostanou vyplatu tak ja dostanu naky penize... A navic sice chodim do prvaku ale mame tyden skolu a tyden praxi proste se to strida a ja na praxi pracuju v soukromym podniku a tam nam plati 200kc na den takze dostanu tenhle mesic zhruba 2 tisice... PS: Studuju Zahradnictvi :idea: Ok,sorry.Sice nevím,co myslíš tím výtvorem na hlavu,ale mě hned napadl holič :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 1 000,- ???:blink2: Hele něco ti řeknu...Jsem holka a u kadeřnice jsem MAXIMÁLNĚ utratila kolem 700,- a to jsem polovinu z toho platila za gel. Další fakt:Jak vidím,ještě nemáš práci kvůli zmínce o rodičích,ale píšeš,že peníze vrátíš po výplatě.Nevím jak to u vás doma chodí,ale to mi taky příjde tak trochu jako nesmysl.:blink: Já jsem kluk xD a dám maximálně 75kč za skrácení cca jednou za měsíc xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Ok,sorry.Sice nevím,co myslíš tím výtvorem na hlavu,ale mě hned napadl holič :D Vytvor na hlavu sou HC silky dreads :roll: jestli vis o co se jedna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Joo dready,na ty jsem nemyslela :D Ahaaa tak to blahopřeju,dreads jsou cool! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts