yankee Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 cauko programatori....v programovani som uplny novacik a rad by som si spravil nejaky homebrew do psp....aky jazyk si mam pozret?... a keby ste potom hodili sem nejake odkazy na e-books ohladom C alebo C++ ...aby to bolo aj pre lamy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 kgsws tady vytvořil tut na pracování v ccčku.. Pohledej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 http://console-forum.net/showthread.php?t=3999 tu to mas ale ked si nikdy v nicom neprogramoval tak to bude asi trochu drsne pochopit tu logiku programovania v C nejde o priamociary zapis a vetvenie programu je podla mna dost obtiazne c nepozna flagy alebo nieco ako goto ci gosub . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 goto v C je ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
yankee
cauko programatori....v programovani som uplny novacik a rad by som si spravil nejaky homebrew do psp....aky jazyk si mam pozret?... a keby ste potom hodili sem nejake odkazy na e-books ohladom C alebo C++ ...aby to bolo aj pre lamy.....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts