yankee Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 cauko programatori....v programovani som uplny novacik a rad by som si spravil nejaky homebrew do psp....aky jazyk si mam pozret?... a keby ste potom hodili sem nejake odkazy na e-books ohladom C alebo C++ ...aby to bolo aj pre lamy..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WItekS Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 kgsws tady vytvořil tut na pracování v ccčku.. Pohledej Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mootoo Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 http://console-forum.net/showthread.php?t=3999 tu to mas ale ked si nikdy v nicom neprogramoval tak to bude asi trochu drsne pochopit tu logiku programovania v C nejde o priamociary zapis a vetvenie programu je podla mna dost obtiazne c nepozna flagy alebo nieco ako goto ci gosub . Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bitskull Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 goto v C je ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
yankee
cauko programatori....v programovani som uplny novacik a rad by som si spravil nejaky homebrew do psp....aky jazyk si mam pozret?... a keby ste potom hodili sem nejake odkazy na e-books ohladom C alebo C++ ...aby to bolo aj pre lamy.....
3 answers to this question
Recommended Posts