brians Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Když dne 30.4.2009 vypli analogový signál, tak jsem byl úplně vzteky bez sebe, protože u nás je signál velice slabý, proto nemá smysl si pořizova další setobox. Ani novou aténu. Moji rodiče ho mají a sotva jim to funguje. Obraz je docela trhavý, a když jsem měřil sílu signálu, tak jsem naměřil hodnoty okolo 40% sílu signálu, což je velice neuspokojivé. A u sebe jsem naměřil dokonce pouhých 5% je to děs běs co si to vymysleli za změny. I přesto že jsou něktré vysílače v naši republice dost morálně zaostalé, proto podávají takový smutný výkon. Tak co si o tom všem myslíte nemělo to vypnutí analogové vysílání přijít o něco později dokud by nedali některé nedostatky do pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 absolutne se me to nedotklo jelikoz jsem mel starosti s carodkama...:) a v psp fifu ( ktera tam mimochodem este je:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 síla signalu má být 50 až 60% zaleží na kvalitě naměřils i kvalitu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Mě zastihlo strašlivě :D 30. bylo čtvrtek (tušim) a měli jsme zrovna volno ve škole. Tak jsem si řikal, že si přispim, ale v 7 hodin přiběhla segra a probudila mě, mrcha :D Křičela, že rozbila televizi, že to nefunguje, tak jsem jí připomenul, že má zapojit settopbox a to bylo nad její síly :lol: povedla se jí jnenom anténa :D. Takže jsem si moc nepřispal a s tim signálem mam taky problémy, někdy se to nehorázně trhá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 mě jse to taky vůbec nedotklo:cheesygrin: mám to vše bezproblémů:D a to jsem rád8) No ale na jednu stranu to nemuseli vůbec vypínat protože když chci koukat na televizi venku(na zahrade) tak už to nejde a to mi štve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 síla signalu má být 50 až 60% zaleží na kvalitě naměřils i kvalitu ? :) Měřil jsem to pomocí programu teď už ani si nevzpomenu na název, protože je to už rok a více na zpátek. A od té doby co jsem zjistil, že mam, tak slabý signál ani, že jsem nemohl rozjet svou hibridní tv kartu od msi ani v obýváku, kde byl signál okolo 40%, tak jsem ji raději prodal. No to se mi ani nevyplatilo pořizovat si hibridní tv kartu.Takové Dvb-t karty chtějí lepší signál asi okolo 70% pak se tam možná zjěví i nějaký ten obraz se zvukem, ale takhle tam byla jenom tmavá obrazovka a byl slyšet maximálně zvuk a dost trhavě. Asi ani ty Tv karty nemají zabudovaný vůbec žádný ze silovač.:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Zajímalo by mě jestli se podobné televizní úpravy dělali nejen u nás, jako nedávno od 30.dubna, ale i ve světě nebo jestli mají, jak digitální, tak i analogový signál nebo jenom digitální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 proboha uz i toto se tady resi staci si precist neco otom kam natocit stavajici antenu a mate po problemu. jenze kdo by co hledal ze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 me se to dotklo na PC ...my sice signalu mame az az(Praha na kopci)...ale mam UPC a ty devky nemaj DVB-T ale DVB-S takze si se svou kartou v kompu neskrtam(leda si koupit novou s DVB-S)ale ser* me to....ale je pravda ze je kvalita obrazu lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 proboha uz i toto se tady resistaci si precist neco otom kam natocit stavajici antenu a mate po problemu. jenze kdo by co hledal ze. Děkuji ti za radu, ale to už jsem také zkoušeli a nic se tím nevyřešilo. Zkrátka Ustí Nad Labem a jejich vysílač buková hora poskytuje hodně slabý signál. Taková je realita a nikoho to nezajím dneska byl a ještě stále je na tomto vysílači výpadek a našim už nejde vůbec ani jeden program přes setobox. Maximálně přes analogáč jde program Čt 1 jinak nic. Neměl by někdo nějaký kontakt např.email nebo fax atp... na České rádio komunikace, abych je na to mohl upozornit, protože takhle to dál nejde. Co to poskytují za služby to je něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 My nemame televizi....a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 já sem problém s vypnutím analogové vysílání problém neměl zakoupili jsme si satelit a jede to v pořádku Brians: jestli ti de dobře internet tak si zkus pořídit televizní kartu nebo koukat na televizi na internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 mě tu analog nevypli a i kdyby je mi to jedno, protože na tv jsem se díval jako takovou někdy v prosinci naposledy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 no nás se to nedotklo nijak protoze asi pul roku uz mame digitalni telku od digiTV takze 150 programu v good kvalitce 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Na TV taky moc nehledim , spis si pustim nejakej film , aspon to mam bez reklam :D Jinak analogac u nas jede porad taky . A stejne uvazuji o koupi satelitu nebo kabelovky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Romeno mam dotaz takovej lamerskej jakej je rozdil mezi kabelovou telkou a satelitni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Tak ted jde o to jestli myslis kabelovku analogovou nebo digitalni . Analog kabelovku asi nema smysl predstavovat , ta sama kvalita jako u analog anteny akorat vice programu . Digitalni kabelovka je pro ty co nemaji moznost prijmu digitalniho signalu ale je u nich tato moznost u UPC napriklad . Kvalita je digitalni a zalezi na jednotlivych stanicich a taky jakou mas zaplacenou nabidku v jakem jedou rozliseni... Satelit je uplne neco jineho . Moznosti je spousta od vyberu parabol a settopboxu :) To si doma odborne nechas nainstalovat (napr. Parabolu se zesilovacem nebo prijmacem , ted nevim jak se tomu rika na balkon a z toho kabl do settop boxu a nejakou tu kodovaci kartu ). Zase je na tobe jakou koupis , podle toho budes mit nabidku . Nasi maji treba kartu co mas nafurt veskere ceske a slovenske digitalni TV zdarma :) + mega zahranicnich co vysilaji free . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Analogová tma mě zastihla zrovna v nemocnici když byl asi předposlední den. Naštěstí jsem měl PSP :) a ČT1 :roll:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 U nás v Pardubicích to ještě neproběhlo,takže jedu na analog a vše zatim OK :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Už jsem si konečně zakoupil satelitní komplet od značky ASTRA toho to typu:Topfield TF6000CR digitální satelitní setbox nebo jak tomu říkají a s kartou od Skylink vše za 7200,-. Mam tam hodně programů:Nova a cinema, ct 1-2, 24, 4 sport,Prima a COOL,Barandow,Public,Z1,Ta3,STV1,STV2,STV3,TV JOJ a Plus,Markiza, Ocko,Noe TV,Film box,Film box plus můj oblíbený, Leo TV spectrum, Viastat Exploer a Histori, JimJam, Eurosport,Nostalgia,Sport 5,HBO, Novasport,MGM a Discavery SK a 300 dalších už ne v češtině většinou německé, FR, Arabské prostě celé Evropa a okolí. Akorát mě štve chybějící absence kanálu AXN a Scifi.:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.