Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Analogová tma a dotkla se vás také?

brians

Recommended Posts

Když dne 30.4.2009 vypli analogový signál, tak jsem byl úplně vzteky bez sebe, protože u nás je signál velice slabý, proto nemá smysl si pořizova další setobox.

Ani novou aténu.

Moji rodiče ho mají a sotva jim to funguje. Obraz je docela trhavý, a když jsem měřil sílu signálu, tak jsem naměřil hodnoty okolo 40% sílu signálu, což je velice neuspokojivé.

A u sebe jsem naměřil dokonce pouhých 5% je to děs běs co si to vymysleli za změny.

I přesto že jsou něktré vysílače v naši republice dost morálně zaostalé, proto podávají takový smutný výkon.

Tak co si o tom všem myslíte nemělo to vypnutí analogové vysílání přijít o něco později dokud by nedali některé nedostatky do pořádku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě zastihlo strašlivě :D 30. bylo čtvrtek (tušim) a měli jsme zrovna volno ve škole.

Tak jsem si řikal, že si přispim, ale v 7 hodin přiběhla segra a probudila mě, mrcha :D

Křičela, že rozbila televizi, že to nefunguje, tak jsem jí připomenul, že má zapojit settopbox a to bylo nad její síly :lol: povedla se jí jnenom anténa :D.

Takže jsem si moc nepřispal a s tim signálem mam taky problémy, někdy se to nehorázně trhá...

Odkaz ke komentáři

síla signalu má být 50 až 60% zaleží na kvalitě naměřils i kvalitu ? :)

Měřil jsem to pomocí programu teď už ani si nevzpomenu na název, protože je to už rok a více na zpátek.

A od té doby co jsem zjistil, že mam, tak slabý signál ani, že jsem nemohl rozjet svou hibridní tv kartu od msi ani v obýváku, kde byl signál okolo 40%, tak jsem ji raději prodal.

No to se mi ani nevyplatilo pořizovat si hibridní tv kartu.Takové Dvb-t karty chtějí lepší signál asi okolo 70% pak se tam možná zjěví i nějaký ten obraz se zvukem, ale takhle tam byla jenom tmavá obrazovka a byl slyšet maximálně zvuk a dost trhavě.

Asi ani ty Tv karty nemají zabudovaný vůbec žádný ze silovač.:blink:

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
proboha uz i toto se tady resi

staci si precist neco otom kam natocit stavajici antenu a mate po problemu.

jenze kdo by co hledal ze.

Děkuji ti za radu, ale to už jsem také zkoušeli a nic se tím nevyřešilo.

Zkrátka Ustí Nad Labem a jejich vysílač buková hora poskytuje hodně slabý signál.

Taková je realita a nikoho to nezajím dneska byl a ještě stále je na tomto vysílači výpadek a našim už nejde vůbec ani jeden program přes setobox.

Maximálně přes analogáč jde program Čt 1 jinak nic.

Neměl by někdo nějaký kontakt např.email nebo fax atp... na České rádio komunikace, abych je na to mohl upozornit, protože takhle to dál nejde.

Co to poskytují za služby to je něco.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Tak ted jde o to jestli myslis kabelovku analogovou nebo digitalni .

Analog kabelovku asi nema smysl predstavovat , ta sama kvalita jako u analog anteny akorat vice programu .

Digitalni kabelovka je pro ty co nemaji moznost prijmu digitalniho signalu ale je u nich tato moznost u UPC napriklad . Kvalita je digitalni a zalezi na jednotlivych stanicich a taky jakou mas zaplacenou nabidku v jakem jedou rozliseni...

Satelit je uplne neco jineho . Moznosti je spousta od vyberu parabol a settopboxu :)

To si doma odborne nechas nainstalovat (napr. Parabolu se zesilovacem nebo prijmacem , ted nevim jak se tomu rika na balkon a z toho kabl do settop boxu a nejakou tu kodovaci kartu ). Zase je na tobe jakou koupis , podle toho budes mit nabidku . Nasi maji treba kartu co mas nafurt veskere ceske a slovenske digitalni TV zdarma :) + mega zahranicnich co vysilaji free .

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Už jsem si konečně zakoupil satelitní komplet od značky ASTRA toho to typu:Topfield TF6000CR digitální satelitní setbox nebo jak tomu říkají a s kartou od Skylink vše za 7200,-.

Mam tam hodně programů:Nova a cinema, ct 1-2, 24, 4 sport,Prima a COOL,Barandow,Public,Z1,Ta3,STV1,STV2,STV3,TV JOJ a Plus,Markiza, Ocko,Noe TV,Film box,Film box plus můj oblíbený, Leo TV spectrum, Viastat Exploer a Histori, JimJam, Eurosport,Nostalgia,Sport 5,HBO, Novasport,MGM a Discavery SK a 300 dalších už ne v češtině většinou německé, FR, Arabské prostě celé Evropa a okolí.

Akorát mě štve chybějící absence kanálu AXN a Scifi.:blink:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu