Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 969
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak jsem zkusil ten Ductchův způsob toho ChickHenu, a na 2. pokus se to rozjelo.

Ten pocit, když jsem to viděl ... no jsem u vytržení :D Konečně nějaký aplikace na neflashnutelné PSP ;)

BTW, @Ice : Nemůže se nic stát, pokud ten tvůj CFW Enabler zkusím na PSP Slim, měl na začátku FW 4.01, na krabici G - takže má asi v3, a mám kartu 4GB, nebricku ho ?

Odesláno

http://www.edisk.cz/stahni/37229/ChickHENR2_-_mod.rar_123.31KB.html

toto je modifikovany R2 pro slim, ktery je pry stabilnejsi... je to z DAX fora takze by to mela byt pravda.

Na psp 3000 to vliv ale ma taky...

edit:

fakt je to stabilnejsi

1) otevrit slozku fotky

2) pockat na miniaturu + po miniature jeste tak 5 vterin

3) otevrit slozku a uz to vali

Odesláno

ChickHEN vubec nesouvisi s sifrovacima tabulkama, ale s chybou v knihovne libTIFF - ktera jiz na 5.50 vubec neni. Takze uz zadnej exploit tohoto tipu nejspis nebude.

Ze by nekdo pracoval na 5.50 teda nic nevim. Zrovna Dark_Alex na tom urcite nepracuje - ten kdyz uz, tak by pokracoval na desifrovani ipl. Ale uz dlouho zadnou novou zpravu nevydal (coz dokonce vede ke konspiracnim teoriim, jako ze je uplacen Sony)..

Odesláno
http://www.edisk.cz/stahni/37229/ChickHENR2_-_mod.rar_123.31KB.html

toto je modifikovany R2 pro slim, ktery je pry stabilnejsi... je to z DAX fora takze by to mela byt pravda.

Na psp 3000 to vliv ale ma taky...

edit:

fakt je to stabilnejsi

1) otevrit slozku fotky

2) pockat na miniaturu + po miniature jeste tak 5 vterin

3) otevrit slozku a uz to vali

asi sem malinko nepochopil tenhle vyklad, proste mi to nejak neslo, dycky se mi po 5 vterinach freezlo PSP, nebavilo me to, sehnal sem si easy installer a na 2 pokus to jelo, povedlo se to nekomu tady z fora podle ICEho navodu ?

Odesláno

Zdravím, já měl ze svého mobilu kartu 64mg a tam mi HEN najížděl vždy napoprvé, ted jsem koupil 4Gb a nešlo mi to skoro vůbec.

Dnes jsem to začal dělat podle videa z youtube http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009050004 na kterém to je ukázáno, najíždím hned do photo potvrdím a pak rychle dolů, HEN mi najede hned max na druhý pokus.

Odesláno

novy ChickHEN R2 mod v2

Postup:

0) odoporučuju naformátovat kartu

1) stáhněte si tento soubor: download

2) obsah raru nakopírujte na kořen karty a vše dejte prepsat

3) v psp najedte na obrazky a otevřete kartu

4) pockejte na miniaturu a otevřte ChickHEN mod2

5)

• a) postupne sjizdejte po jedno obrazku dolu (podle toho ktery obrazek je nacteny, tak na tom zrovna musite mit ukazatel)

• b) psp2000 proste to nechte jen otevrene a cekejte na pozici prvniho obrazku

• c) psp3000 rychle sjedte dolu

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu