Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ChickHEN pro PSP TA-088v3/3000

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 969
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak jsem zkusil ten Ductchův způsob toho ChickHenu, a na 2. pokus se to rozjelo.

Ten pocit, když jsem to viděl ... no jsem u vytržení :D Konečně nějaký aplikace na neflashnutelné PSP ;)

BTW, @Ice : Nemůže se nic stát, pokud ten tvůj CFW Enabler zkusím na PSP Slim, měl na začátku FW 4.01, na krabici G - takže má asi v3, a mám kartu 4GB, nebricku ho ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.edisk.cz/stahni/37229/ChickHENR2_-_mod.rar_123.31KB.html

toto je modifikovany R2 pro slim, ktery je pry stabilnejsi... je to z DAX fora takze by to mela byt pravda.

Na psp 3000 to vliv ale ma taky...

edit:

fakt je to stabilnejsi

1) otevrit slozku fotky

2) pockat na miniaturu + po miniature jeste tak 5 vterin

3) otevrit slozku a uz to vali

Odkaz ke komentáři

mam nainsatovanej ten ChickHEN vsecko funguje ale jedno nevím když jsem v menu a dam select tak se mi zobrazi nejaka tabulka a tam je ´´CPU clock game´´ moje otazka je jakou tam mam dat rychlost aby hry šly normalnje bez sekani a aby se tomu CPU nic nestalo... nebo tam mam nechat to default ???.:roll:

Odkaz ke komentáři

ChickHEN vubec nesouvisi s sifrovacima tabulkama, ale s chybou v knihovne libTIFF - ktera jiz na 5.50 vubec neni. Takze uz zadnej exploit tohoto tipu nejspis nebude.

Ze by nekdo pracoval na 5.50 teda nic nevim. Zrovna Dark_Alex na tom urcite nepracuje - ten kdyz uz, tak by pokracoval na desifrovani ipl. Ale uz dlouho zadnou novou zpravu nevydal (coz dokonce vede ke konspiracnim teoriim, jako ze je uplacen Sony)..

Odkaz ke komentáři

http://www.edisk.cz/stahni/37229/ChickHENR2_-_mod.rar_123.31KB.html

toto je modifikovany R2 pro slim, ktery je pry stabilnejsi... je to z DAX fora takze by to mela byt pravda.

Na psp 3000 to vliv ale ma taky...

edit:

fakt je to stabilnejsi

1) otevrit slozku fotky

2) pockat na miniaturu + po miniature jeste tak 5 vterin

3) otevrit slozku a uz to vali

asi sem malinko nepochopil tenhle vyklad, proste mi to nejak neslo, dycky se mi po 5 vterinach freezlo PSP, nebavilo me to, sehnal sem si easy installer a na 2 pokus to jelo, povedlo se to nekomu tady z fora podle ICEho navodu ?

Odkaz ke komentáři

Zdravím, já měl ze svého mobilu kartu 64mg a tam mi HEN najížděl vždy napoprvé, ted jsem koupil 4Gb a nešlo mi to skoro vůbec.

Dnes jsem to začal dělat podle videa z youtube http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009050004 na kterém to je ukázáno, najíždím hned do photo potvrdím a pak rychle dolů, HEN mi najede hned max na druhý pokus.

Odkaz ke komentáři

novy ChickHEN R2 mod v2

Postup:

0) odoporučuju naformátovat kartu

1) stáhněte si tento soubor: download

2) obsah raru nakopírujte na kořen karty a vše dejte prepsat

3) v psp najedte na obrazky a otevřete kartu

4) pockejte na miniaturu a otevřte ChickHEN mod2

5)

• a) postupne sjizdejte po jedno obrazku dolu (podle toho ktery obrazek je nacteny, tak na tom zrovna musite mit ukazatel)

• b) psp2000 proste to nechte jen otevrene a cekejte na pozici prvniho obrazku

• c) psp3000 rychle sjedte dolu

Odkaz ke komentáři

kua uz mi z toho hrabe :D .. sem si koupil 4GB kartu sony a najizdim CHickNEN uz pul hodiny a nic :D .. na 1GB max na 2pokus to najelo :D

jo jeste bych mel dotaz:kdyz se ten hen uklada do RAM je mozny ho pustit na 1 karte a pak ji vyndat a dat tam jinou??nevymaze se?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu