zozy Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Je to tady pánové sice pro psp3k zatím ne ale psp s deskou TA-088v3 spusti ISO/CSO HRY muze za to tohle CFWEnabler 1.0 zkuste a dejte vedet jestli funguje :-) Myslím ze je jen otazkou casu kdy to pujde i na psp 3k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 a co link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=56830 CFWEnabler 1.0 včetně návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Tak jsem zkusil ten Ductchův způsob toho ChickHenu, a na 2. pokus se to rozjelo. Ten pocit, když jsem to viděl ... no jsem u vytržení :D Konečně nějaký aplikace na neflashnutelné PSP ;) BTW, @Ice : Nemůže se nic stát, pokud ten tvůj CFW Enabler zkusím na PSP Slim, měl na začátku FW 4.01, na krabici G - takže má asi v3, a mám kartu 4GB, nebricku ho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 NEBRICKNES... je to asi chyba kvuli pluginum nebo necem takovem... proste kdyz budes mit na karte akorat aplikace a hry tak se to nestane btw... zaseklo se mi to uz u HEN a ne u tohoto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 http://www.edisk.cz/stahni/37229/ChickHENR2_-_mod.rar_123.31KB.html toto je modifikovany R2 pro slim, ktery je pry stabilnejsi... je to z DAX fora takze by to mela byt pravda. Na psp 3000 to vliv ale ma taky... edit: fakt je to stabilnejsi 1) otevrit slozku fotky 2) pockat na miniaturu + po miniature jeste tak 5 vterin 3) otevrit slozku a uz to vali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty0204 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 mam nainsatovanej ten ChickHEN vsecko funguje ale jedno nevím když jsem v menu a dam select tak se mi zobrazi nejaka tabulka a tam je ´´CPU clock game´´ moje otazka je jakou tam mam dat rychlost aby hry šly normalnje bez sekani a aby se tomu CPU nic nestalo... nebo tam mam nechat to default ???.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator289 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 hezký den vsem..rad bych se optal jak je to chickhen na oficialni fw 5.50..vim ze 5.50 ma zase new sifrovaci tabulky..slysel sem ze uz na tom dark alex dela..newite o tom nekdo neco podrobnejsiho?dikes!:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 tak Dark Alex nedela uz na nicem , na psp total sere , a CHickHEN je pouze pro OFW 5.03 a na 5.50 se ani nic nechystá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 ChickHEN vubec nesouvisi s sifrovacima tabulkama, ale s chybou v knihovne libTIFF - ktera jiz na 5.50 vubec neni. Takze uz zadnej exploit tohoto tipu nejspis nebude. Ze by nekdo pracoval na 5.50 teda nic nevim. Zrovna Dark_Alex na tom urcite nepracuje - ten kdyz uz, tak by pokracoval na desifrovani ipl. Ale uz dlouho zadnou novou zpravu nevydal (coz dokonce vede ke konspiracnim teoriim, jako ze je uplacen Sony).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator289 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 jasny chapu..njn co se da delat:)sam si za to muzu njn sem debil samouk:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 http://www.edisk.cz/stahni/37229/ChickHENR2_-_mod.rar_123.31KB.htmltoto je modifikovany R2 pro slim, ktery je pry stabilnejsi... je to z DAX fora takze by to mela byt pravda. Na psp 3000 to vliv ale ma taky... edit: fakt je to stabilnejsi 1) otevrit slozku fotky 2) pockat na miniaturu + po miniature jeste tak 5 vterin 3) otevrit slozku a uz to vali asi sem malinko nepochopil tenhle vyklad, proste mi to nejak neslo, dycky se mi po 5 vterinach freezlo PSP, nebavilo me to, sehnal sem si easy installer a na 2 pokus to jelo, povedlo se to nekomu tady z fora podle ICEho navodu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Ten iceuv navod sem zkousel a neslo to ani jednou,pak sem to udelal podle sebe a jelo to hned!(nic proti iceumu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Typan Cz .. ja si myslim ze je to u kazdyho jiny...ja mam treba svuj trik....vyndam pametovku,vypnu a zapnu PSP a na 1 pokus to neskoci...nic 100% co jde vsem neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Skuste muj navod:h.bin koren karty,ChickHEN cela slozka primo do PHOTO.Zapnout psp a jit na photo a rychle dolu a pockejte nez se nactou opbrazky.Tohle vzdy jde na max treti pokus;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 asi je pravda ze kazdej ma svuj zpusob, ja mam overenej ten easy installer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zotty75 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Zdravím, já měl ze svého mobilu kartu 64mg a tam mi HEN najížděl vždy napoprvé, ted jsem koupil 4Gb a nešlo mi to skoro vůbec. Dnes jsem to začal dělat podle videa z youtube http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009050004 na kterém to je ukázáno, najíždím hned do photo potvrdím a pak rychle dolů, HEN mi najede hned max na druhý pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 U větších velikostech jak 1GB je ta stabilita malá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 novy ChickHEN R2 mod v2 Postup: 0) odoporučuju naformátovat kartu 1) stáhněte si tento soubor: download 2) obsah raru nakopírujte na kořen karty a vše dejte prepsat 3) v psp najedte na obrazky a otevřete kartu 4) pockejte na miniaturu a otevřte ChickHEN mod2 5) a) postupne sjizdejte po jedno obrazku dolu (podle toho ktery obrazek je nacteny, tak na tom zrovna musite mit ukazatel) b) psp2000 proste to nechte jen otevrene a cekejte na pozici prvniho obrazku c) psp3000 rychle sjedte dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c.u.f Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 pokud mohu poprosit nasel jsem tady nespocet linku nespocet navodu a rad a nejak jsem to zatim nerozjel..poprosil bych jeden link a jeden navod ktery se zatim nejvice osvedcil..dekuji:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 ten co je tady nad tvojim je posledni. je i v prvni postu. je nejvic stabilni. navod k nemu plati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c.u.f Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 normalne to mam v psp otevru obrazky a pockam na miniaturu a pak co?mam psp slim s tou neflashnutelnou deskou:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 a pak cekas jestli naskoci... pokud nenaskoci... pouzijes jine pismeno nez z navodu pouzils Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 kua uz mi z toho hrabe :D .. sem si koupil 4GB kartu sony a najizdim CHickNEN uz pul hodiny a nic :D .. na 1GB max na 2pokus to najelo :D jo jeste bych mel dotaz:kdyz se ten hen uklada do RAM je mozny ho pustit na 1 karte a pak ji vyndat a dat tam jinou??nevymaze se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 presne tak... zpustis z jedne karty a pak das druhou a paris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.