Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 969
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

na fatku de chickhen nahodit fakt blbe, zkousel sem to asi 1,5 h. to Nicksz : jsou dve rady : 1) hlavne si zkontroluj spousteni tvojeho chickhenu (jedna verze se spousti prvnim odbrazkem, jina verze poslednim obrazkem....)

2) po splneni prvni rady je tu druha rada : zkouset, zkouset, zkouset (muze jit o kartu, me treba to nabehne na poprvy kdyz mam v mechanice umd, atd.)

Odesláno

Nazdarek :),Vyzkousel sem to...vsechno v naprostem poradku...a uz sem si tam zacal davat i hry...a oni se mi tam i objevili :).Jedinej problem,ja je spustim uz jakoby mi tam to ma nabehnout najendou to vyskoci a napise mi to ze ta hra nejde spustit a v zavorce je asi tak 10 misnty cislo.muzete mi prosim nekd eporadit?Stahnul sem asi 3 hry a ani ejdna nesla...:(

Odesláno

Zdravim chickHEN mi sel bez problemu,nikdy mi nespadl,ae jednou sem hrál GTA:LCS a najednou se psp seklo a vyplo a od tý doby když tam hodim chick a CFW Enabler (skoušel sem i Gen-A)..a najedu na hry-z pametový karty tak se mi psp sekne a vypne,ale když na ní najedu před CFW enablerem tak to najede normálně..a ten Gen-A dělá to samé pllls o radu

Odesláno

Zdravím , dostal jsem se podle návodu až k 4. Pokud máte flashnutelnou desku spusťte aplikaci Recovery flasher 1.60. (pokud máte neflashnutelnou desku, tak vás nenechá dál pokračovat v instalaci) ten jsem sáthnul a nakopíroval do složky PSP\GAME\RECORVERY v PSP jsem v GAMES našel ikonu HC Recovery Flasher / spustím a objeví se na černé obrazovce loading.... pak černo a spadne to vyletí chyba : The game could not be started. (80010002) a nic ! Mám system software : 5.03 ChickHEN R2 a desku která je podporována / PSP SLIM SILVER . Můj cíl je do PSP dostat 5.00M33 . (aktuálně je bricklé díky blbé instalaci 5.00M33 ) Děkuji za pomoc!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu