ice22222 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 j. tak dej potom vedet, ale bude to tou slabou baterkou... asi kdyz se to vypne ze se musi cely system startovat znova, tak to zere vic stavy a tim padem malo nabita baterka nestaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 ok, a staci mi ten chicken pro chrani iso her? moc tou zatim nerozumim lidi mne rikali at si to necham flashnout atd a toho se bojim. ten chicken by nemel nijak zkait zarizeni ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 chickhen nic nezkazi... a samotny ti pro ISO nestaci... to aby slo iso mas v 7. kroku v navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 jj ale je potreba , ok zatim dik , dam pak vedet z to nabiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 zdravim uz mam nabijecku zkusil sme jak ste rikal psp jede, ale sem tam kde sem byl , najedu foto sjedu uplne dolu a cekam co to udela, zkousim ted variantu B kdyz to nejede, a dela to porad to same, sjedusekne se a vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 resetovals psp do defaultniho nastaveni jak je psane v navodu? muzes kombinovat to co je na prvni strance a musis to rozjet. jede to vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Juchuu, stahl sem tu opravu variantu A ten egghunt a uz to jede ten chicken mod, ted jdu zkutit naky ten program na ty isa, moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 ten program na iso nahodis hned. v tom uz problem neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NickzS Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Zdravím, přečetl jsem cca 25 stránek a několik hodin jsem zkoušel chickenHAC podle návodů, a už opravdu nevím co mám dělat, mám psp fat 1000 a potřeboval bych poradit. Nepomohli mě ani na pspzone.sk Mohli byste mě pomoct a napsat sem ty způsoby, které opravdu na fat fungují, už si fakt nevím rady a asi budu brečet:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Pokud nerozumis ani tomuhle primitivnimu navodu, tak si najdi flashera v mapce flasheru v mem podpise, ten to vse udela za tebe.. Behem 5 minut.. Samozrejme te to bude stat drobny peniz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 na fatku de chickhen nahodit fakt blbe, zkousel sem to asi 1,5 h. to Nicksz : jsou dve rady : 1) hlavne si zkontroluj spousteni tvojeho chickhenu (jedna verze se spousti prvnim odbrazkem, jina verze poslednim obrazkem....) 2) po splneni prvni rady je tu druha rada : zkouset, zkouset, zkouset (muze jit o kartu, me treba to nabehne na poprvy kdyz mam v mechanice umd, atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezour7 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Nazdarek :),Vyzkousel sem to...vsechno v naprostem poradku...a uz sem si tam zacal davat i hry...a oni se mi tam i objevili :).Jedinej problem,ja je spustim uz jakoby mi tam to ma nabehnout najendou to vyskoci a napise mi to ze ta hra nejde spustit a v zavorce je asi tak 10 misnty cislo.muzete mi prosim nekd eporadit?Stahnul sem asi 3 hry a ani ejdna nesla...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 1) chtelo by to napsat co ti to napsalo 2) jaky hry sis stahnul ? 3) mas ve VSH menu (kdyz v hlavnim psp menu zmacknes select pri spustenym cfweanbleru, neb genu) umd mode na sony np9660 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezour7 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 1) Pise mi to : "The game could not be started (80020321)" 2)Naruto 1,Marvel nemesis Rise of the Imperfect a jeste stahuju dasli (vse stahnuto z mininova.org) 3) To netusim uz sem to zkousel u cfwenableru ale u genu kterej sem si tam dal potom jeste ne ale stejne mi to pred tim taky neslo u toho cfwenableru...ta hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x07marej Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Stiskni SELECT a vyjede ti VSH menu a v tom nastav ISO DRIVER na SONY NP9660. Joo a tyto hry chcou myslim FW 5.55 ale nwm to jiste...s toho plyne ze mas zatim smulu a tyto hry si nezahrajes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezour7 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 tyto hry hraje kamos na 1000 FAT s FW 1.60...jo a jak na to mam naject?ja dam select vyjedou mi tam ty kraviny a jak na to mam naject? a jak to pak mam vybrat? Uz mi to de !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Diky uz sem na to prisel ja tam nezaklik to sony n96.... Dik moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x07marej Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Aha tak to sry...nikdy jsem tyto hry nehral a ani jsem je nevidel tak jsem si myslel ze jsou to nejaky novinky :D No ted k veci: Najedes v tym VSH menu na 4tej radek a das doprava az ti to najede na to SONY NP9660 a az to tak budes myt tak das SELECT a je to... POZDE :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randall Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Zdravim chickHEN mi sel bez problemu,nikdy mi nespadl,ae jednou sem hrál GTA:LCS a najednou se psp seklo a vyplo a od tý doby když tam hodim chick a CFW Enabler (skoušel sem i Gen-A)..a najedu na hry-z pametový karty tak se mi psp sekne a vypne,ale když na ní najedu před CFW enablerem tak to najede normálně..a ten Gen-A dělá to samé pllls o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Tak tam mas asi nejakou spatnou hru (zeby to GTA?).. Smaz nebo pripadne komplet zformatuj kartu a chickhen a cfw enabler si tam zkopni znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpikeHARDcore Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Zdravím , dostal jsem se podle návodu až k 4. Pokud máte flashnutelnou desku spusťte aplikaci Recovery flasher 1.60. (pokud máte neflashnutelnou desku, tak vás nenechá dál pokračovat v instalaci) ten jsem sáthnul a nakopíroval do složky PSP\GAME\RECORVERY v PSP jsem v GAMES našel ikonu HC Recovery Flasher / spustím a objeví se na černé obrazovce loading.... pak černo a spadne to vyletí chyba : The game could not be started. (80010002) a nic ! Mám system software : 5.03 ChickHEN R2 a desku která je podporována / PSP SLIM SILVER . Můj cíl je do PSP dostat 5.00M33 . (aktuálně je bricklé díky blbé instalaci 5.00M33 ) Děkuji za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Tady pomůže jedině flasher... Pokud je bricklé tak už to sám nespravíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpikeHARDcore Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Tak toho jsem se bál no tak snad se objeví můj oblíbenec na ICQ a něco spácháme! Pokud by přece jenom někdo věděl napište budu rád díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Pojedou mi psp hry jako Grand Turismo na mém fw. 5.03 MHU ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=67225 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggot1893 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Tak se tedy také podělím o svou zkušenost, mám PSP-3000 a asi 200x jsem zkoušel spouštět ChickHen a akorát se mi vypínalo PSP. Tak jsem zkusil dát restore default settings a ihned potom spustit HEN, na první pokus se mi to rozběhlo hned dvakrát, komu to nejde jinak zkuste to8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.