Moderators Zinglbee Odesláno Květen 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Asi ano, podle mě to bude na PS Store. Jinak, můžete mi říct proč to řešíte v tutorialu ? :) Hry budou vycházet pořád, i jestli bude flash na nové desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 tak jsem neco nasel.. mozna to tu znate ale coz:D je to easy installer pro Slim only.. na ChickHEN.. nezkousel jsem ale podle poctu stazeni to asi facha:D Easy installer for ChickHen - compatible with Slim PSP units only. Part of Lampworker's ChickHEN kit. rapidshare: http://rapidshare.com/files/236006476/EasyHenInstaller.rar czshare: http://czshare.com/741738/MAgM/EasyHenInstaller.rar kdyztak napiste jak to jde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozutre Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 A co je ten Easy Installer? Co jsem nasel tak je to nejakej program na isntalaci custom fw, mám pravdu? Nebo se jedná o něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 easy installer tzv. lehka instalace takze pro uplny blbce pustits to v pc pripojis psp zmacknes cudlik a mas nachystanej hen v psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 naformatuj kartu.. :roll: na videjku na netu mel u toho borec otevrenou mechaniku tak nwm k cemu to je.. jinak, kdyz najedes v photo/chickhen a uplne dolu tak myslim nic nepotvrzujes.. melo by se to udelat samo.. vydrz vocekuju to.. TAK TO PISE I SAM VELKY ICE2222 umd mechanika se otevira proto, aby kdyz je v ni umd tak aby si psp necetlo z umd v prubehu nacteni . .. jinak se sekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezsva Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Mně se povede spustit hen vzdy na poprve " vlozim UMD Worl tour soccer sjedu na homebrew a spustim ,hodi mi tam chybu tak hned jedu na PHOTO CHichen necham na jetz miniaturu a otevru a sjedu na "CHICKHENC" pozor sjedu na to "c" a uz to běží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yankee- Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Kdyz ta r3 bude jak M33, tak netusite jestli se rozjedou na tom PSX hry?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codman Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Nerozjedes,ISO CSO PSX proste nic.Davee to na tom taky nerozjede,ISO sice spusti,ale hra se nezobrazi,musi si s tim pohrat,az to bude mit myslim si ze to vyda;).A DAX bude povazovan za dmnta:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Nerozjedou.. Jako M33 to bude zcasti - protoze to bude podporovat pluginy a bude to mit vlastni VSH menu. PSX a ISO/CSO vsak zustanou nadale blokovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Nerozjedes,ISO CSO PSX proste nic.Davee to na tom taky nerozjede,ISO sice spusti,ale hra se nezobrazi,musi si s tim pohrat,az to bude mit myslim si ze to vyda;).A DAX bude povazovan za dmnta:D jasny no Davve sam blokuje isa ale az mu pojedou tak to vyda a dark alex bude za dementa...., ses debil( debil neni sprosty slovo ale nemoc a ja mam pocit ze tenhle ten touhle nemoci trpi nikoho tim neurazim pouze muj osobni nazor v demokratickym state) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 jasny no Davve sam blokuje isa ale az mu pojedou tak to vyda a dark alex bude za dementa...., ses debil( debil neni sprosty slovo ale nemoc a ja mam pocit ze tenhle ten touhle nemoci trpi nikoho tim neurazim pouze muj osobni nazor v demokratickym state) To je vazne tvuj nazor? To by me ve snu nenapadlo, ja porad myslel, ze se sem pisou cizi nazory. :roll: Dostavas kartu za nevhodny vyjadrovani, to je muj nazor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codman Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 dobre marek:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Davee se nenudí :D http://davee.x-fusion.co.uk/images/devenviroment.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Tak to neverim, ze je mu mene nez 18, jak tu nekdo psal :) ice: jedna vec je mit firmu a druha vec je rozumet na takove urovni (cecku ani ne) ASMku. Kdyz mas nejakou firmu, tak vetsinou ji vedet a kodu uz se skoro nedotknes.. delas si pak jen to, co chces a zbytek nechavas delat zamestnance. Pokud nemel zamestnance, tak to nebyla firma, ale byl to jen podnikatel :) Navic treba php/html.. se nauci kazdej trotl klidne v 15 (sice zalezi na jake urovni, ale nauci.. a nejakou tu aplikaci v tom klidne udela) a verim ze i v cecku lidi delaj solidni app v 15.. Ale ASM je fakt brainwashing a me i ted obcas dela problemy se s tim srat.. Myslim, ze nekdo v 15 by s ASM prasknul driv, nez by zacal.. natoz aby se zacal poustet do takovych projektu :) Kazdopadne thumbsdown za Visty :P .. a taky muze pouzivat (ceskej) PSPad, namisto Notepad++ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 tos to ja bych to zas tak nevidel... kamos ze stredni mel malou firmu na programy na zakazku uz v prvaku (tzn v 15). A velmi dobre se tim zivil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 bohuzel ,mam docela neprijemne zkusenosti s ChickHenem .jde o to že stále není kompabilitní s některými UMD ... Například , pujčím si od kámoše Medievil že zaparim hodim do psp , normal se zapne hra a pri loadingu zamrzne a vypne se ,takže Chickhen smazán z RAM a na 5.03 OFW to jelo a totéz delalo i kdyz jsem ChickHEN nahral podruhy ... a taky to dela u dema z PSN Secret agent Clank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 A je takovej problem PSP vypnout a zapnout, aby jsi mel zase originalni 5.03?? A po dohrati UMD hry opet nahodit chickHEN? ChickHEN neni delanej na spousteni dem a UMD her, ale na homebrew hry a aplikace :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 tak jestli to bereš takhle ...tak to se stebou nemá cenu bavit , je jako divit se proč člověk na M33 chce rozject UMD a přitom v pohodě šlape a není tam nic zvláštního ... A zapínání ChickHENU je kolikrát o nervy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Bud rad alespon za toto...a jak psal Anonymous...to je fakt takovej problem vypnout a zapnou psp a pak muzes hrat???...Na ŠvP se kamosovi psp seklo a vzdy se mi ChickHEN povedlo zapnout na poprvy...Nebyt ChickHENu tak bys hral pouze UMD hry...Proste bud rad za to co mas ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 tak jestli to bereš takhle ...tak to se stebou nemá cenu bavit , je jako divit se proč člověk na M33 chce rozject UMD a přitom v pohodě šlape a není tam nic zvláštního ... A zapínání ChickHENU je kolikrát o nervy ... jak to ze stahujes z psn kdyz mas fw 5.03 a chickhena r3 jeste nevydali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 mam Media Manager na PC a tam jde v pohode s 5.03 stahovat s PSN ,ale s 5.02 mi to nešlo :) Jinak jsem rád za ChickHEN ,ale tendle vas komunisticky pristup nemam rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 mam Media Manager na PC a tam jde v pohode s 5.03 stahovat s PSN ,ale s 5.02 mi to nešlo :) Jinak jsem rád za ChickHEN ,ale tendle vas komunisticky pristup nemam rad Jako blbej komunista se tu chovas leda ty. Nekdo ti neco da .. je to k necemu urcene a ty jsi nastvanej, ze kdyz uz ti to dal zdarma, proc k tomu nepribalil hafo dalsi veci - ktere pritom uz mas, jen staci hnout brvou.. Coz ty asi nezvladas. Komunisti vzdy chteli vse od vsech zdarma - tak se chovas ty. Prijde ti normalni, ze je vse zdarma a jeste se divit a peskovat, proc to neni na zlatem podnose? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 nikoho nepeskuji , jen jsem upozornil na nestabilitu s nekteryma UMD ,které by to melo rozbehat v zakladu ... A váš přístup nekecej nad tím málo co je , je taky jak za komančů ..a o nákých vlezdoprdelkách tu se nehodlám bavit a ani to nemá cenu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 nikoho nepeskuji , jen jsem upozornil na nestabilitu s nekteryma UMD ,které by to melo rozbehat v zakladu ... A váš přístup nekecej nad tím málo co je , je taky jak za komančů ..a o nákých vlezdoprdelkách tu se nehodlám bavit a ani to nemá cenu ... Tohle je návod pro ty co chtějí hrát homebrew hry/aplikace. Pokud se ti to nelíbí, tak sem nespamuj. Nestabilita Henu a jeho nedolaněnost je známa a ví se ní. Mělo by se to změnit r3 :ontopic::nospam: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 nikoho nepeskuji , jen jsem upozornil na nestabilitu s nekteryma UMD ,které by to melo rozbehat v zakladu ... A váš přístup nekecej nad tím málo co je , je taky jak za komančů ..a o nákých vlezdoprdelkách tu se nehodlám bavit a ani to nemá cenu ... ... tak se tu nebav - uz to opakujes podruhe. .. ja jen argumentuji, ze spatne zkusenosti = neco zasadne nefunguje. Spousteni UMD a demoverzi je v henu pouze sekundarni featura. Pokud se ti to nelibi, ok. Je pravda, ze do jiste miry je spravne nespokojit se s malem, ale 1) pokud se nespokojis, sam taky pro to musis neco udelat, ono do nekoho kopat: "makej, chci vic..", je jednoduche.. to zvladne kazdej. Pokud praci pomuzes, udelas neco sam atp. Tak je pak spravne heslo: "Nespokojit se s minimem". 2) kdyz uz, tak to muzes pripomenout primo autorovi, zde na foru s tim nic neudelame. 3) jako upozorneni dobre.. rozhodne jsi se ale vyjadril nevhodne a to uz nemluvim o tech kecech s komunistama, co jsi tady zavedl. Myslim, ze dost solidne nevis o cem mluvis. Ja tu zadne vlezdoprdelstvi nepozoruji, pouze shodu nazoru - to nesmi byt? To kazdy musi byt proti moderatorum/adminum/majitelum/sefum etc.? Zavani to tu komplexem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.