pyty Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Tady mas udelany navod Udelej vse podle toho a pujdou ti ISO/CSO hry :) http://www.edisk.cz/stahni/99279/NAVOD-ALL_in_ONE.doc_35.5KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Takze ta nova zakladni deska uz je rozsifrovana.. ja sem byl natom mezniku kdy to de a nejde a ja byl zrovna kdyz to neslo.. takze mito fakt pude? ja jen abych si neznicil psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 ano pude ti to... pouzij pytyho navod... a kdyz se tim prokousas, tak mas vyhrane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 jj pude psp si neznicis ;) pude vse v poho ale pokud psp vypnes uplne(poodrzis power 3sek) tak se program dekativujea bdues muset chickhen a cfw enabler nebo Gen poustet znova ale to je malickost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Hele pyty prosimte nemas icq? Jeto fakt dulezity ja se tim neprokousu ja z toho zesilim a znicim to protoze sem nouma :( Prosim hod mi SZ ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 jeho icq ma v profilu... staci se divat: 221576882 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr.black Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 zdárek...už hodinku to dělám podle pytyho návodu a pořád nic...mám 3k :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr.black Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 mám mít v mechanice nějaký umd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Ne............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Mam PSP 2k a delal sem to od 20:00 do 23:00 zapnul najel na photos dal slozku chickHen sjel dolu vypne semito jato zas zapnu a porat dokola a porat nic neni naky divny? Delal sem to pres icq stim typkem PYTYm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 divny to neni...delej to deafult nastaveni a pak jak sem psal...nebo si najdi na youtube jiny zpusob treba se to povede pres to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Jo, je to divny.. :D EDIT: Tak neni.. :D Kdyz to rika pyty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 no preci jen 3 hod je dost...ja sme chcikhen poustel nanejivs hodinu a po hodine to chytlo...divny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 u 2k nemate sjizdet dolu, ale zustat na prvnim obrazku. Kdyztak zkuste psp pripojit na usb - kupodivu to pomaha. Ja to tak vzdy do 10 pokusu dam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr.black Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 a mám to dělat jako že defauld nastavení a pak obrázky a takhle pořád do kola nebo jen jednou ten defauld? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 no proste to zkousej...zkosuej davat i to deafult nastaveni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 :'( ja uz z toho brecim nevim co stim mam dop***** delat.. zkousim cokoliv delat a proste to nejde i pyty mi rekl ze si mam sehnat ne 8gb kartu ale 2gb tou to de prej lepe tak sem to udelal nejde ani to proste uz to delam 2 hodky a nic neni nekdo z blizkeho okoli Děčína? A hlavne kdo to umi :( Uz nato nemam nervy nejde to nejradsi bych to rozslehal o zed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr.black Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 jo už mě to taky štve ale koukal sem na různý videa na youtube a tam šli nejdřív na ty iso hry klikli na ně a ukázalo to že to nejde a pak to dali na první pokus tak jestli to nemá stim něco společnýho a právě proto se chci zeptat kam mám dát ty iso hry protože když vytvořim normálně složku iso dám tam ty hry a stejně se mi to pak neoběvý tak prosím napište mi někdo podrobný postup :) díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 pokud nemas zpusteny CFW enabler nebo GEN-A tak tam nikdy ty hry neuvidis... kopiruji se do X:/ISO tak jak psals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr.black Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 jooooo mám han hurá sakra hurá konečně :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jame Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 prosím o reupload souborů a napište až to bude díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ke stazeni zde: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009050005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jame Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ke stazeni zde:http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009050005 kdyz to rozbaalim tak na fat je tam jen jeden obrazek, co mam delat, a kdyz sem tam dal obrazky do slimu tAK se to seklo a vyplo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 u faka ma byt take jen 1 obrazek ;)...das tu slozku do ms0:/PSP/PHOTO...v psp naatv default settings az se psp zapne najed do obrazku cekej az se v ty krychly objevi vejce pak etse tak 10-15 ske otevri a u psp 1000 zustan na tom prvnim prt taky tam je jend jeden :D...u psp 2K zustan na 1. obrazku u psp 3K sjed uplne dolu ;) a bdues to zkouset dokud se opsp nerestartuje ;) pokud se restartuje tak mas HEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kentusak Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 kam se ma dat ten chickhen a ten h.bin????porad mi to nefunguje pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.