Leny Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 h.bin na root a zbytek do pictures :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 tady je ten navod udelany tak, ze to co je v raru das akorat na tvoji kartu (F:/ napriklad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kentusak Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 porad mi to nejde psp se sekne a vypne nevim co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Me tez uz to delam 3 den .. Zhruba tak 10 hodin.. z toho 4 v kuse.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 pyty tu akorat blbe mlzi, uz mi psalo par lidi, co se to (marne) snazili delat dle pofidernich pytyho navodu a musel jsem je pak bud odkazovat na tekkuv navod primo nebo jim helpnout. Ted jsi pyty treba zase rekl sracku, ze by ve slozce photo mel byt jen jeden obrazek - poradne blbost. Maji tam byt asi 4 (nebo 5) gify vajicek a posledni je samotny tiff exploit. Vzdy je treba vlezt do slozky a zustat na prvnim vajicku. Tak jsem uz zprovoznil nespocet ChickHENu na 2000 - na 3000 je treba jet postupne - jak je to na videu v prvnim videu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 to se ti musi seknout a vypnout, proste to zkousej dokud se ti to nepovede (pokud to tak 3-4 hodiny nepude tak zkontroluj jestli to mas dobre udelany) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jame Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 h.bin na root a zbytek do pictures :P hej a kdyz tam neni h.bin zak to nejde jinak???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 hej a kdyz tam neni h.bin zak to nejde jinak???? neni, MUSI tam bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kentusak Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 takze chickhen si hodim na kartu do pictures a ten bin si hodim jenom na kartu nebo do naky podslozky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 h.bin tam byt NEMUSI! Jinak, ChickHEN hodis do ms0:/PSP/PHOTO/ h.bin nikam nemusis davat.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 pyty tu akorat blbe mlzi, uz mi psalo par lidi, co se to (marne) snazili delat dle pofidernich pytyho navodu a musel jsem je pak bud odkazovat na tekkuv navod primo nebo jim helpnout.Ted jsi pyty treba zase rekl sracku, ze by ve slozce photo mel byt jen jeden obrazek - poradne blbost. Maji tam byt asi 4 (nebo 5) gify vajicek a posledni je samotny tiff exploit. Vzdy je treba vlezt do slozky a zustat na prvnim vajicku. Tak jsem uz zprovoznil nespocet ChickHENu na 2000 - na 3000 je treba jet postupne - jak je to na videu v prvnim videu. a u psp fat má bejt taky 5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 u kazdeho chickhen ktery zpoustis... !!!! myslete prosimvas trosku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kentusak Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 tak furt nic pokazdy se sekne a vypne se to je na prd:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jame Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 neni, MUSI tam bejt ok zkusim:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Tak sakra jak nekdo rika ze H.BIN tam nemusi bejt nekdo ze jo .. Tekenuv navod je prosimvas kde nenasel sem to .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 nejde mi to stahnout. prej je soubor smazanej!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 tak furt nic pokazdy se sekne a vypne se to je na prd:( musis zkouset ok zkusim:cheesygrin: za takovou odpoved ti posilam cervenou... toto je spam, toto do tutorialu nepatri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kentusak Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 j taky bych to podle neho zkusil uz mi to stve hraju si stim od 2:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 za minutu to tady dam znova... pockejte tady to je: http://www.edisk.cz/stahni/81352/ChickHEN_mod2.zip_138.79KB.html edit: prvni post ma uz opraveny link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kentusak Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 dikes moc uz mi to de mate u me flasku:D muzu se jeste zeptat kam se ukladaj hry??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 F:/ISO/flatout.iso ale kdyz zpustis toto, tak musis zpustit jeste CFW enabler nebo GEN-A aby ti jely hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kentusak Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 j to uz mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 sekne se mi to u posledniho obrazku. pokazde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 zkus jiny postup... je to rukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 super ...dik mam to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.