gsm.cr Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Ne. problikne zelene pak zcerna lcd-tak jako u restore default set. a vypne se misto aby najelo. Nez se vypne blikne led od wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gsm.cr Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Neceho jsem si vsiml,kdyz otevru ChickHEN tak kdyz se sekne trva to 17sekund a pak problikne led wifi a vypne se a lupne v repracich. Kdyz mi to zelene problikne naskoci cerne lcd sviti jen podsviceni a po 17sekundach problikne led wifi a vypne se ale nelupne v repracich. Znamena to ze se to taky seklo?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 1) restore default settings 2) zkus jiny chickhen 3) format ms 4) zkus jinou ms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gsm.cr Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Problem vyresen. Dal jsem Chickhen mod2 na 64mb kartu a vse ok,pak jen prehodim kartu s iso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawor Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Funguje na tom tube psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Funguje na tom tube psp? Fungujou na tom všechny homebrew //EDIT: http://console-forum.net/showpost.php?p=581130&postcount=121 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawor Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Díky, moc jste mi pomohli, chtěl jsem flashnout, ale nejdřív skusím tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patagon Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Když nahodím chickhen do PSP, tak kartu, s kterou jsem to dělal nemusím nechávat v PSP, mužu tam dát klidně i jinou a chickhen se mi nevypne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 jj muzes tam dat klidne jinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Prosím Vás, jako člověk, který má neflashnutelného SLIMA s jednou UMD hrou : 100 % funkční návod, jak rozjed ten R2 HEN na mém Slimu Chci přesný detailný postup, kecy typu "na kořen karty" na mě nezkoušejte, chci přesné umístění (PSP/Photo apod.) Komu se to povede, dám thanks ;) Co je divného na názvu kořen karty?? Jestli tohle nechápeš tak to je dobry:psp:Normálně připojíš usb k psp a k pc a v pc se ti objeví třeba vyměnitelný disk např. J tak to otevřeš a tam to nakopiruješ:roll::roll:a to je kořen karty mými slovy začátek karty:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Sada123: Uz je to mesic stara odpoved uz se to tam resilo tak nwm proc pises znova odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Tak uz se mi to konecne povedlo :cheesygrin: Jen dodam ze na Dark-Alex.org se uvadi ze na PSP 2k mate zustat na prvnim obrazku a cekat a na PSP 3k mate sjet az na posledni obrazek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patagon Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 jj muzes tam dat klidne jinou A i s CFW Enablerem to de? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 TheBobes: je to mylsim na 1. strance jak pustit chickhen nebo nekde v tmto tematu to uz je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 A i s CFW Enablerem to de? jj programy se zapisuji na RAM tzn karty muzes menit jak chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 A i s CFW Enablerem to de? musis ten hen a enabler spusitit na jedny karte a pak je muzes menit...kdyz spustis na jedny HEN a das jinou a chces spustit enabler tak to nejde/aspon me to nejde,zkousel jsem/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 MjollniR: Kdyz das na jedny karte HEN pak tam das druhou kartu s cfw enablerem tak to de...me to fungovalo u GENu kdyz sem ho daval na psp 3K takze to smae by melo byt i u CFW enableru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 pyty...no me to nejde takhle...nekolikrat sem to skousel na 2k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 melo by to jit kdyz mas jen HEN tak muzes menit karty s HB a kdzy pustis CFW enabler kterej se zapisuje do RAM tak by to jit meolo ale nezkousle sme to nemam psp s Ta-088v3 a ni PSP 3K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 rikam ze kdyz na jedny karte spustim HEN,vyndam kartu a dam tam jinou s cfwenablerem tak ten enabler nejde spustit !proste spustim hen i enabler na 1 karte a pak to muzu menit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patagon Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 jj muzes tam dat klidne jinou musis ten hen a enabler spusitit na jedny karte a pak je muzes menit...kdyz spustis na jedny HEN a das jinou a chces spustit enabler tak to nejde/aspon me to nejde,zkousel jsem/ díky za odpověď :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankovskylukas Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Zdravím, bohužel jsem si stačil auktualizovat PSP 3004 na v5.51, dřív než jsem se dozvěděl o ChickHENu. Zkoušel jsem PSP auktualizovat zpět na v5.03, ale bez uspěchu, mohl by mi někdo poradit, zda se to nechá nějak obejít.... Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 nijak se to obejít nedá.. smůla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 problem..mam FAT.. stahnul jsem ten chickhen z edisku..nakopiruju do rootu,necham prepsat (spis sloucit)..upozornuju ze TESNE pred tim jsem delal restore a format.. kazdopadne necham tedy vsechno sloucit..odpojim PSP z USB..najedu v PSP na PHOTO,pote na memory card..otevru memory card..ale nic tam neni..poradi nekdo??diky moc.. EDIT: tak jsem napsal kravinu..jdu to dal resit:) PROBLEM VYRESEN!!!!!!!!! ve verzy pro FAT je spatne pojmenovana SLOZKA!!!!!!!!!!! nema se jmenovat PICTURE ale PHOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DALSI PROBLEM!!!!!!!!!! pri verzy FAT NESMITE CEKAT NA ZASEKNUTI!!!!!!!!!!!! ale ve SPRAVNY CAS musite zmacknout KOLECKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!psp problikne zelene,restartuje se!!!!!!! nyni muzete v SYSTEM SETTINGS uz videt 5.03 ChickHEN R2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 problem..mam FAT..stahnul jsem ten chickhen z edisku..nakopiruju do rootu,necham prepsat (spis sloucit)..upozornuju ze TESNE pred tim jsem delal restore a format.. kazdopadne necham tedy vsechno sloucit..odpojim PSP z USB..najedu v PSP na PHOTO,pote na memory card..otevru memory card..ale nic tam neni..poradi nekdo??diky moc.. EDIT: tak jsem napsal kravinu..jdu to dal resit:) stahl jsi si verzi pro FAT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.