Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Jo prosim tebe, už to řešíme po icq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 PROBLEM VYRESEN!!!!!!!!!ve verzy pro FAT je spatne pojmenovana SLOZKA!!!!!!!!!!! nema se jmenovat PICTURE ale PHOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DALSI PROBLEM!!!!!!!!!! pri verzy FAT NESMITE CEKAT NA ZASEKNUTI!!!!!!!!!!!! ale ve SPRAVNY CAS musite zmacknout KOLECKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!psp problikne zelene,restartuje se!!!!!!! nyni muzete v SYSTEM SETTINGS uz videt 5.03 ChickHEN R2 s ti koleckem, neni pravidlem, kdyz sem mel lashovat fata zakaznikovi, jel sem pres hen na recorvery a full flash a zadny kolecko sem nemackal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 s ti koleckem, neni pravidlem, kdyz sem mel lashovat fata zakaznikovi, jel sem pres hen na recorvery a full flash a zadny kolecko sem nemackal... jj mas pravdu..musel jsem ten chickHen spoustet podruhe..2x to nechtelo nabehnout a jen se to seklo potreti to nabehlo samo bez jakehokoliv mackani..myslel jsem predtim,ze to bylo tim pac se to spustilo presne pri zmacknuti kolecka.. kazdopadne hlavni je to ze v tech souborech pro FAT je spatne pojmenovana ta slozka.. ///přidán opravený archiv, tekken90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 jj mas pravdu..musel jsem ten chickHen spoustet podruhe..2x to nechtelo nabehnout a jen se to seklo potreti to nabehlo samo bez jakehokoliv mackani..myslel jsem predtim,ze to bylo tim pac se to spustilo presne pri zmacknuti kolecka..kazdopadne hlavni je to ze v tech souborech pro FAT je spatne pojmenovana ta slozka.. zkus piste napsat nejakemu modovi aby to opravil;-) dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobzol1468623648 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Našel jsem 100% způsob jak rozjet ChickHEN. 1)Vypněte UMD Cache, UMD Auto-start, USB Charge a USB Auto-connect 2)Theme a Background dejte na original 3)Restartujte PSP 4)postupujte podle návodu na první stránce, a půjde to ! Vyzkoušeno na PSP 3004 Edit: Kdyby ani tohle nepomohlo, vymažte z rootu karty soubor egghunt.bin a vyzkoušejte znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 ahoj hele nevíte o nějakým jinym spůsobu (něco lehčího na PSP sem lamer) jak bych mohl hrat stahnute hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Topic pro začátečníky - můj podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Našel jsem 100% způsob jak rozjet ChickHEN.1)Vypněte UMD Cache, UMD Auto-start, USB Charge a USB Auto-connect 2)Theme a Background dejte na original 3)Restartujte PSP 4)postupujte podle návodu na první stránce, a půjde to ! Vyzkoušeno na PSP 3004 Edit: Kdyby ani tohle nepomohlo, vymažte z rootu karty soubor egghunt.bin a vyzkoušejte znovu Jinak o tom vypnuti theme jsem tady psal uz davno:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 ježiši, každý má svůj způsob, každému to najede jak kdy, prostě tohle má každej pro sebe vyzkoušené, takže 100% zapnutí nemusí fungovat každému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 ahoj hele nevíte o nějakým jinym spůsobu (něco lehčího na PSP sem lamer) jak bych mohl hrat stahnute hry ? zajit si za flasherem..kdyz rikas ze jsi lama a nerozumis tomu tak se na to vykasli,zajdi si za flasherem a nech ho to udelat..das mu dve kila a mas hotovo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krumpl Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 mam tu par problemu : 1) stahl sem si update na verzi 5.03 kdyz sem to chtel vylepsit dal sem XMB/GAME/MEMORY STICK byl tam update na verzi 5.51 (urcite sem stahl 5.03) tak sem to stahl znova dal na kartu do J:/PSP/GAME/UPDATE (tuto slozku sem predtim nechte vymazal a znovu vytvoril) v menu psp sem dal hry, memory stick a zde mam jen nejaky soubor s napisem Corrupted Data nevite cim to je? 2) muze mi nekdo vysvetlit jak prepsat soubor ( uz sem se na to ptal nekdo mi rekl ze ho mam prekopirovat souborem se stejnym menem plus koncovkou - to je na me moc slozite potreboval bych to krok po kroku) mam psp 3000 zatim by to bylo za thanx ale kdo by mi pomohl (napr. na icq) dat do meho psp ChickenHEN a pote CFWEnbler dal bych mu 1000 credits + thanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 - to co vidis v psp, tak takovy update mas - update musi byt v takovemto umisteni a pojmenovani: J:/PSP/GAME/UPDATE/EBOOT.PBP - proste ten soubor zkopirujes a pak se te to zepta pri kopirovani na prepsat, tak to potvrdis. to je vse... navody sou tady psane velmi jednodusse... zkus si to aspon sam a pak sem pis ze potrebujes pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krumpl Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 dik za pomoc a tobe se to rika ty s tim proste umis me de zas neco jineho a ty navody sem zkousel asi 30 krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Tak se podivej na mapu flasheru a nech si to od nekoho udelat. Protoze kdyz neumis ani prepsat soubor, tak se na to nic jineho rict neda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krumpl Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 uz sem se podival a kontaktoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c.u.f Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Zdravim vzdy mi to slo zpusobem ze jsem vsechno resnul naformatoval kartu najel do slozky pockal pet sekund najel a bylo to a ted to delam vsemi moznymi zpusoby a nic nejde to. mam 64mb kartu fw 5.03 psp 2..je to proste hruza jsem z toho zoufaly protoze predtim to slo.nevite co bych mohl udelat?to s tema homebrew najet a potom najed do chickhenu mi taky neslo..mozna jsem to delal spatne prosim nejakou radu delal jsem vsechno co tu je napsane. dycky mi to slo a ted mi to vzdy lupne. prisaham budu uz hodny:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 tak ja ti teda pomuzu... kdyz si uplne v krizi 0) udelej vse podle navodu a to co se pise na prvni strance, a to co pisu ja udelej mezi bodem 3-4. 1)stahni si tento soubor: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/14881/egghunt.bin_284B.html 2) vloz ho na koren karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c.u.f Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 mam takovy pocit ze mi to nejde jeste budu zkouset:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 egghunt musis nakopirovat po kazdem vyzkouseni... a pokud ti to nejde, tak je to rukama... s eggnuntem a celym! udelanym navodem to jede vzdycky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c.u.f Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 diky uz to jede:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil5 Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Zdravim bude to znit blbe ale udelala sem to padle navodu pouzila sem gen-A na psp 3004 s fw 4.21 uz tam mam 5.03 i chickhen?A nic kam mam projistotu nakopirovat iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 na root karty : ms0:ISO, a to se nas jako ptas, jestli tam mas chickhen a 5.03 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil5 Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Ja uz sem zoufala tedka sem to dodelal uz mi to nabehlo ale ukazalo se mi tam chyba 80020321 uz nevim dal pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x07marej Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Cau. Musis jeste nastavit UMD ISO MODE...zmackni SELECT a ve VSH menu nastav UMD ISO MODE na Sony NP9660. Ted uz by ti to melo fakat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil5 Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Dik moc uz mi to facha dik moc uz sem fak byla zoufala, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.