lakilulu Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Neviete preco mi to nejde mam pozicane psp 3006, dal som si ChickHEN_mod2 a aj mi to vypisuje v system software ..ze.5.03 ChickHEN R2, mam to spravne updatnute? pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 co ti na tom nejde???kdyz mas v system information ze tam mas hen tak uz to je ! nechapu co myslis tim ze ti to nejde :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakilulu Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 restartoval som pspcko a pise mi ze mam versiu 5.03 takze ten chicken sa mi nepodaril nainstalovat bol tam len tak, takze ten chicken sa len tvaril ze je tam..pomozte mi plssss :( moze ten chicken ist aj na psp verziu 3006? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 muze jen to psp nesmis vypnout uplne ale jenom normalne uspat ,kdyz to vypnes tvrde a neuspis ho tak se to vypne pokazde:dozey:jezis cti ty tutorialy prosimte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakilulu Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 tak co mam teraz robit? cize sa to nemoze vypnut natvrdo?, mam tam znovu tam dat ten chickeN? help to psp neje moje a chcem to spravit :)... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 jo udelej ten chickhen a pak to nevypinej natvrdo ale jen to psp uspi chapes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakilulu Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 chapem, ale aj tak mi nesli tie hry aj ked tam bol vtedy ten chicken... pisalo ze not games vies? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 stahni si CFW enabler dej ho do psp a pust udelej co to bvdue psat...Pak te to odi do menu zmackni select a ve 4. radku ansatv sony np9660 nebo M33 .....pak uz ti hyr pudou...(hry se davaj do ms0:/ISO) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z4ck Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 musis tam mit homebrew hry... v PSP/GAME nejvetsi databaze je asi na dl.qj.net pyty = navod na ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakilulu Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 pyty po spusteni cfw enableru mi pise ze this game cannot be started the data is corrupted takze to neviem spustit, nemam tam zatial ten chicken, je to dost narocne nainstalovat... edit: takze kludne mozem nainstalovat ten ChickHEN_mod2 pre slim 3000 s prvej stranky vsak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 neni jezis ty ses vazne bezmozek,precti si ty navody jezis ,udelas chickhen pak cfwenabler ,az to bude smit tak v menu zmacknes select a umd iso mode nastav na NP990 ci co a pak ti ty hry pujdou chapes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakilulu Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 dik trusty za ochotu na icq.... posielam nejake credity, fakt dik moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 mam to na psp 2000 slape to fajnove ale mrzi me to protoze flash pres pandoru je celkem lepší ale jinak ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgdei Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Zdravim, mam PSP Fat,je tam fw 5.03, skusam tam dat ChickHEN R2. V zlozke PHOTO je len jeden subor s nazvom eggsploit.tif. Do rootu karty nahram h.bin a do x:/PSP/PHOTO dameggsploit.tif. Po otvoreni zlozky Photo v PSP a otvoreni Memory stick,tam mam len jeden subor, uz spominany, eggsploit.tif. Ked ho otvorim PSP zamrzne a vypne sa. Ak nerobim nic,tak sa logicky ani nic nedeje:). Kde robim chybu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Ze slozky pro slim si zkopiruj vsechny soubory/obrazky, krome eggsploit.tiff, kterej si vem ze slozky fat. Pak v PSP najed do photo a zustan na prvnim nebo poslednim obrazku (zustan jen na miniature, neotvirej ho). Po par pokusech se ti restartne do chickhenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgdei Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Ze slozky pro slim si zkopiruj vsechny soubory/obrazky, krome eggsploit.tiff, kterej si vem ze slozky fat. Pak v PSP najed do photo a zustan na prvnim nebo poslednim obrazku (zustan jen na miniature, neotvirej ho). Po par pokusech se ti restartne do chickhenu. A ten subor h.bin mam kopirovat do rootu karty alebo do x:/PSP/PHOTO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Nakopíruj tak jak si stáhnul soubor a celej na kartu. Do rootu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgdei Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Nakopíruj tak jak si stáhnul soubor a celej na kartu.Do rootu. Stale mi to nechce rozchodit...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luker Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Jde spustit ChickHEN kdyz mam na karte obrazky? Rad si ctu mangu a nerad bych ji pokazde vymazaval a nahraval ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 No lepší bude, když budeš mít čistou kartu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Jde spustit ChickHEN kdyz mam na karte obrazky? Rad si ctu mangu a nerad bych ji pokazde vymazaval a nahraval ... hod si je jinam, nez do photo a cti to pak pres irshell treba.. jinak to nenahodis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Spuntix kdes stahoval ten chichen na navodu od pyty nebo tady na tomto tématu?Plís poraďte mě ten chickhen pořad nejde nainstalovat uz to zkousim delší dobu.nebo aspon napište jak ste to udělali vy.kdyztak mam psp slim s nefleshnutelnou deskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Spuntix kdes stahoval ten chichen na navodu od pyty nebo tady na tomto tématu?Plís poraďte mě ten chickhen pořad nejde nainstalovat uz to zkousim delší dobu.nebo aspon napište jak ste to udělali vy.kdyztakmam psp slim s nefleshnutelnou deskou. udelaly jsme to tak jak je to napsane tady v navodu :) .. chyba bude v tobe :)neco delas spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 No, najedu na photo pockam na miniaturu a na options bud rychle sjedu dolu nebo necham na prvním obrazku nebo musim byt na tom obrázku který je právě načtený ale vždycky se mi psp sekne a vypne žádný restart. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 udelej ten navod cely, popripade to co je pod nim dopsane... ten zpusob je funkcni na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.