BeStHeRo Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 udelej ten navod cely, popripade to co je pod nim dopsane... ten zpusob je funkcni na 100% a ten soubor egghunt mam skopirovat do slozky psp (kořen karty) a do photo nebo kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 kořen karty je F:/... například. Žádna další podsložka na kartě... prostě hned jak se karta otevře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 a ten soubor egghunt mam skopirovat do slozky psp (kořen karty) a do photo nebo kde?koren karty neni slozka PSP...zadnej egghunt nikam nekopiruj...proste hen dej do slozky PSP/PHOTO a h.bin na koren karty(to znamena hned jak otevres kartu v PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 A pujde mi s tímto chickhenem GEN nebo CFWenabler a nasledně i iso hry a cso hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Hadej....... :roll: (pujdou.. omfg) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Hadej....... :roll:(pujdou.. omfg) jo........? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 jo........? Samozdřejmě :roll:, ChickHEN->CFWEnabler->:psp:ISO hry Ovšem musíš mít firmware 5.03, doporučuju přečíst topic pro začátečníky ->http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 //EDIT: Promin, já to tou bílou přehlíd xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 prosimete mohl by si mi rict jak poznam jakej mod pouzivam u chickenhenu r2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 nepoznas nijak... leda podle nazdu slozky ktera je v PSP/PHOTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 nepoznas nijak... leda podle nazdu slozky ktera je v PSP/PHOTOaha díky uz sem tam dal to cfw 3.60 ted jen jak tam dat nejake ty pluginy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 topik pro zacatecniky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PastorTroy Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Zdravim,mam jen dotaz,normal mi vsechno funguje,mam tam HEN a enabler,ale kdyz se mi to vypne natvrdo tak uz se mi tam nepodari dat ten HEN znova a musim to cely znova kopirovat do PSP a formatovat kartu,Vzdycky to zkousim tak 5x,mam to zkouset vicekrat nebo sem to nejak posr**al? :D Jinak mam PSP 3004,FW 5.03 a 16G kartu Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 problem bude v te 16GB karte...na velkych kartach je to hodne nestabilni..porid si mensi na zapinani henu..me to na 1GB najed max. na 1 pokus...a pak tam dam vetsi s hrama....jinak nechapu proc to z PSP mazes kdyz to spustis :D ... zkousej to dokud to nenaskoci,ale na takhle velke karte to pujde hodne spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PastorTroy Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Ok,ja si to myslel,diky moc,mam jeste 64Mb,tam se asi HEN nevejde co? :D Jinak mazal sem to protoze kdyz sem to tam pak hodil znova tak to slo na prvni pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 vejde............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 jasne ze se tam vejde na tu 64MB :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PastorTroy Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Diky moc,az dorazim z prace tak si to hned predelam :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbobo7 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 cau chtel sem se zeptat kdyz bych si poridil 2x 16gb micro sd karty (takze 32gb dohromady) mam sanci rozchodit ChickenHen? uz ted na me 4gb pametovce se nekdy podari na 1. pokus a nekdy treba az na 5. diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 sanci rozchodit mas uplne stejnou. Ja sem zatim rozchodil chickhen pokazde a na vsech velikostech karet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbobo7 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 diky a jeste jedna vec mam PSP 3004 s FW 5.03 CHICKENhen, CFW 3.60 a rychlost bude ohodne mensi nez ted s mou 4gb kartou? sry za blby otazky a diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 rychlost nezalezi na velikosti karty, ale na tom jakou kartu si koupis... pokud si koupis 2MB cteni, bude cist 2MB, pokud si koupis 10MB cteni, bude cist 10MB (samozrejme to ma ztraty takze realne to cist tak rychle nebude). proste velikost karty na rychlosti cteni nezavysi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbobo7 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 aha fakt moc diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmran Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 mam psp 2003 PB /G a vez.fw jsem aktualizoval nechtic na 5.51 jde to nejakn udelat aby tam byl puvodni nebo alespon tam dostat 5.03???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Nejde.... Za blbost se plati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Ahoj , .... Tak je to dívný.... dal jsem tak chickhen vše šlo v pohodě dokud jsem se nerozhodle dát si tam pár obrázku... no a ty si mi v psp vůbec nezobrazovali...tak jen naformatoval kartu a stále nic .... a ani když tam dám chickhen tak mi to ukaže v psp že tam nic není... pls poradtre co s tim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.