mrchaa Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Zdravim lidi, Chickhen mi na 3004 fungoval asi týden :-) pak dva dny zkoušneí ho opět rozjed, teďka opět týden a už 4 den se pokouším to rozjet a nic :-( nevíte o nějaké náhradě ChickHenu? :) četl sem, že nad 1GB je to nestabilní a já mám 8GB :( :) a momentalne mam problem ten chickhen zapnout :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Alternativa k chickhenu neni. Tvoje moznosti: - smazat egghunt.bin z karty a zkusit to nahodit znovu - zformatovat kartu a zkopirovat tam chickhen znovu - zkontrolovat zda mas opravdu vse dobre na karte nakopirovano - na psp dat restore default settings a pripadne zkusit znovu provest vse jiz zminene moznosti - zkusit sehnat mensi kartu (<1GB) a spoustet to z ni.. - ujisti se, ze mas opravdu firmware 5.03 .. .. samozrejmosti je vzdy to zkusit nekolikrat, mne se to i na 32GB pres adapter Photofast, vzdy do 5 pokusu povedlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrchaa Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Takže přišel sem ze školy :) a zkusil jen tak ChickHen zapnout... a on funguje :) takže to vidim, že teďka budu davat PSP jen do režimu spánku, a doufat, že to opět nespadne :) ... jinak děkuji Anonymousovi za odpověd :) ... a otazka pro ty co se zajimaji o veci kolem PSP.. chysta se neco, nejaka nahrada, ci lepsi ChickHEN? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 prej nova verze chickhenu, ale podle me se davee urazil a nic nebude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 jestli myslis chickhen R3 tak to uz je davno pase. Davee rekl ze to ma nahaku kdyz to bylo takto zneuzito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 jo, to sem myslel, no jo, dalo se ale cekat ze nekdo s necim prijde, ale kazdopadne to on a xenagears a becus23 nam zaridili iso :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randall Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Helejte plls chickHEN sem hodil do psp ..a aplikoval ho..skusil sem nějaký hry rozchodil sem GTA:Liberty city...ale když sem těl tekkena nebo rockyho tak mi to najelo černou obrazovku vyhodilo mě to zpátky do menu a objevila se chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 nebylo by spatny napsat co ti to pise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randall Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 nebylo by spatny napsat co ti to pise... píše to the game not be started (8002014) něco takého.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 mas i cfwenabler ? jestli jo tak zmackni select (az bude ten cfwenabler spustenej) a nastav iso mode na sony np9660 (ty cisla muzou bejt jiny, ale je tam 6ka a 9tka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randall Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 mas i cfwenabler ? jestli jo tak zmackni select (az bude ten cfwenabler spustenej) a nastav iso mode na sony np9660 (ty cisla muzou bejt jiny, ale je tam 6ka a 9tka) enabler mám,to s tím select taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 zkus to stahnout od nekoho jinyho nez predtim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 píše to the game not be started (8002014) něco takého.. nepise ti to (8002014) ale pise to (80020148) a to znamena ze stahls hru ktera chce vyssi FW nez ktery mas. zatim to nijak vyresit nejde kazdopadne u tekkena by ti to psat nemelo. pokud to mas stazene odeme z navodu, tak ti to musi jet. napis sem cele cislo te chyby at muzem radit dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 prosim poradite mi nekdo s tim chickenem? porad to kutim a porad ne a ne to jet..... moje icq je : 414580059 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 15, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Trochu specifikace napsat by neškodilo, jinak ti nejde poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 ono nejde poradit vubec... vic nez je na prvni strane v navodu se udelat neda. je to rukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 no udelal sem vse podle navodu, zformatoval kartu na koren nahral ta data pak v pictures pockal a podle navodu spistil chicken najizdel a restartlo se psp. Ted sem si stahl alternativu A co je napsana kdyz chicken nejede. Spustil sem zase podle navodu chicken a psp je mrtve. Muzete mi prosim poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 zkus i alternativu B, ale vse zalezi na rychlosti provedeni tech kroku co sou tam napsane. Pokud si pomaly, tam to nespustis nikdy btw, jake mas psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 ted alternativu B neudelam psp se nezapne, mam verzi 2000 slim , verze systemu 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 psp se nezapne? to znamena co? ze kdyz si alternativu B nakopirujes na kartu tak se ti psp nezapne? to se mi zda divne pokud mas 2000 tak musis sjet na posledni obrazek a cekat na nem. NESMIS HO OTEVRIT! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 normalne mi to nejelo, tak sem nahral na kartu ten egghunt alternativa A kdyz t nejede, najel sme obrazky pockal az zmizi options a pak rychle sjel dolu a zmackl krizek, zarizeni neco kutilo a pak se vyplo. Ted je vyple a nejde zapnout v tom je prave problem ja ho otevrel :-(, nevite ci mam ted delat pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 nestresuj neni proc. Pokud mas psp vyple, vytahni z neho baterku a kartu. Vrat zpatky baterku a bez karty zapni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 no tak zkusil sem to , a nic , chicken sem spoustl s 7% baterie cca 10minut provozu mi zbyvalo , napada me jeste ze by ten chicken moh vybit psp jako rychlejc. PS nemam nabijecku nabijim prez usb caabel v usb conection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 blbost... vyndej baterku, a dej psp bez ni na nabijecku a zapni ho (bez baterky, jen na nabijecce) v tom pripade muzes udelat jedine... zkusit nechat psp 10 minut bez baterky a nebo si sehnat normal nabijecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 no dneska by mi mela dojit nabijecka tak s nabijeckou to muzu zkusit az potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.