sasa.lohr Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 jj, pomaha to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 mě se HEN podaří rozběhnout akorát když naformátuju paměťovku a všechno nahraju znova:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 ja nedelam ani restore default settings ani format nic,a chickenhen rozjizdim na poprvy nebo na podruhy:Pale byla doab kdy se mi to proste nepodarilo udelat celej den:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 ono to je na kazdym psp jine, delam to klukum kteri to neumi a nekdy to je napoprve , nekdy to spoustim hodinu a umiram u toho. treba ted sem musel udelal RESTORE D.S i naformatovat kartu, ale nekdy to tam jen nakopiruju a jede to, zvlastni kdyz do kaszydyho davam stejny OFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Neni to u kazdeho PSP jine, ale u kazde pametovky jine. Pouzivam jen chickhen r2 mod 2 s nejnovejsim cfw enablerem, vzdy delam restore default settings a format karty. Pokud to nejde nahodit, tak restore default settings a obcas smaznu egghunt.bin a na samotne spousteni chickhenu mam nekolik "svych" overenych metod. Zatim me zjisteni je, ze cervena SanDisk (udajne kupovana v Alzasoftu), je z neznameho duvodu pekny zmetek.. Proste chickhen se z ni nacte tak po dvouhodinovem zkouseni - at zkousim cokoliv. Jinak - cim rychlejsi karta, tim lepsi.. Proto se i doporucuje mensi karta. SanDisk 4GB Ultra II se mi osvedcila perfektne a najizdi mi to z ni napoprve, max napodruhe.. (rychlost se da u chickhenu poznat i od oka - jak rychle se nacitaji "vajicka", cim rychleji, tim lepe.. u te cervene to trvalo strasne dlouho). Cerna 2GB Sony take neni spatna, do <5 pokusu vetsinou a obecne s 512MB kartama neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stronger Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 a je už nějaký nový cfw enabler na kterem bych rozjel hry na 5.50 neboli dá se to nějakou udělat u TA-088v3/2000 EDIT: a mám CFWLader 3.20 je nějaký novější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 1. http://console-forum.net/showthread.php?t=56830 2. http://console-forum.net/showthread.php?t=68192 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megapix Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 jsem asi blbej...stahnu to co je v linku ale zadne fotky tam nevidim...nahraju do psp a mam tam jenom eggsploit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 proste se podivej co mas za psp a u download linku se podivej ktery link je pro tvoje psp... a pak postupuj podle navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megapix Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 proste se podivej co mas za psp a u download linku se podivej ktery link je pro tvoje psp... a pak postupuj podle navodu ok pochopil jsem uz ze pro fat psp je jenom 1 obrazek ok moje chyba sorry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 každej tady piše že mu to fajci a nekdo zase ze ne tak se chic zeptat jestly to de na ty desce TA-088v3 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Sorry, ale jak velky jsi retard? ChickHEN pro PSP TA-088v3/3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Neni to u kazdeho PSP jine, ale u kazde pametovky jine. Pouzivam jen chickhen r2 mod 2 s nejnovejsim cfw enablerem, vzdy delam restore default settings a format karty. Pokud to nejde nahodit, tak restore default settings a obcas smaznu egghunt.bin a na samotne spousteni chickhenu mam nekolik "svych" overenych metod. Zatim me zjisteni je, ze cervena SanDisk (udajne kupovana v Alzasoftu), je z neznameho duvodu pekny zmetek.. Proste chickhen se z ni nacte tak po dvouhodinovem zkouseni - at zkousim cokoliv. Jinak - cim rychlejsi karta, tim lepsi.. Proto se i doporucuje mensi karta. SanDisk 4GB Ultra II se mi osvedcila perfektne a najizdi mi to z ni napoprve, max napodruhe.. (rychlost se da u chickhenu poznat i od oka - jak rychle se nacitaji "vajicka", cim rychleji, tim lepe.. u te cervene to trvalo strasne dlouho). Cerna 2GB Sony take neni spatna, do <5 pokusu vetsinou a obecne s 512MB kartama neni problem. to by bylo logicky, ale proc,kdyz mi kamos prinesl dve stejna psp se dvema uplne stejnymi pametovkami ( jeho a jeho brachy) byly vse naprosto stejne, jeho brachovi se to nacetlo hned! ale na kamosovo psp to trvalo asi hodinu, tak to fakt nechapu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 protoze je to kartama... nebyly to stejne karty... kdybys to delal z jedne karty na obou psp, tak by se to chovalo stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 ok....budu si to pamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 hele dokaze mi tu nekdo poradit ? hele kdyz dam ten chickhen do psp a delam to podle navodu tak se mi nakonci nerestartuje proste zamrzne a vypne se a kdyz ho zase zapnu a kouknu se do sysmet information tak tam je porad ten 5.03 neni u nej jeste chickhen? poradite mi nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 musíš to furt zkoušet dokola dokaď to PSP místo vypnutí zezelená a resetuje se pak v System Information budeš mít 5.03 ChickHEN R2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 tak diky no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKARIJJ Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Kamarád mi omylem vypnul PSP (3000) a už mi nejde znova nahrát chickhen, čímpak to může být? (dělám vše podle návodu) Někde jsem četl o nějakém programu co nevypne uplně psp, je opravdu něco takového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 hod si data do PC a naformatuj kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKARIJJ Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 hod si data do PC a naformatuj kartu to jesm všecko udělal právě, já už na své psp chickhen nahrával tak 10X kvuli své blbosti, ale tet už vážně nevím co dělat:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 udelal si restore default seting? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKARIJJ Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 udelal si restore default seting? právě že ano, jeto velice podivné, hmm vidim to na flash asi, ale do toho semi zase nechce:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 jaky mas psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKARIJJ Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 jaky mas psp? 3000...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.