Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ChickHEN pro PSP TA-088v3/3000

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 969
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ja tp vzdycky delal tak ze sem si na prvnim obrazku pockal a odhadnul cas kdy se zrovna zacne nacitat ten posledni, a chvilku pred tim nez se zacne nacitat tak rychle sjed dolu

nebo jen proste sjed dolu hned

nebo jeste ze si to das na nejakou starsi kartu napr. 512mb a na ty to pojede hned!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

další šikula:roll:

copak ti nejde? HEN se seká ne? Doporučení: neustále opakovat dokavaď se nechytne, jiná možnost ani neni

Tak nakonec se domluvím s Anonymous a ten mi to vše určitě nahraje. Abych se přiznal, nemám na to nervy. S PSP Fat to bylo jednodušší :o))))

Odkaz ke komentáři

5.50 GEN D2 tam nemůžeš dát to je jen pro flashnutelný PSP a ani by ti to nešlo nebo by sis brickl PSP,5.03 je pro PSP 3000 a 2000 s novejma deskama novější update neni ale dneksa v noci vyjde 5.03 GEN-B :roll:

OK tak to jsem špatně načetl, je toho na mě za posledních pět dní hodně informací :o)Tak počkám na něj jaké tam budou změny.

Odkaz ke komentáři

Caw prosima vas mohl byste mi nekdo pomoct???? Nedavno sem si nechal flashnout PSP 3004 Slim and lite a ted kdyz chci nahodit ChickHen mod2 tak se mi to sekne, chvili se nic nedeje a pak se najednou vypne PSP a tak mi to dela porad. Navic mi tam nesel spustit Madden NFL 2010 a FIFA 2010...Prosim pomohli jste by mi nekdo???

Odkaz ke komentáři

Caw prosima vas mohl byste mi nekdo pomoct???? Nedavno sem si nechal flashnout PSP 3004 Slim and lite a ted kdyz chci nahodit ChickHen mod2 tak se mi to sekne, chvili se nic nedeje a pak se najednou vypne PSP a tak mi to dela porad. Navic mi tam nesel spustit Madden NFL 2010 a FIFA 2010...Prosim pomohli jste by mi nekdo???

proc tam davas chickhen kdyz mas psp flashle? staci updeatnout na gen-b

pravdepodobne ti tam fasher daval 5.00 tak si jen stahni.

Odkaz ke komentáři

• Moderators
proc tam davas chickhen kdyz mas psp flashle? staci updeatnout na gen-b

pravdepodobne ti tam fasher daval 5.00 tak si jen stahni.

Můžeš mi říct chytráku jak se flashuje PSP Brite 3000 ? :wohow: Rád bych to totiž uměl :bash:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu