sasa.lohr Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 3000...... tak mi dej vedet az to flashnes:cheesygrin: precti si topic pro zacatecniky psp 3000 nejde flashnout, jede je CFWeneble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKARIJJ Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 tak mi dej vedet az to flashnes:cheesygrin:precti si topic pro zacatecniky psp 3000 nejde flashnout, jede je CFWeneble aha to newím :D já se o flash ještě nezajímal, no sakra tak to třeba asi zkoušet až do zbláznění co? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 http://console-forum.net/showthread.php?t=56830 navod na chickhen a ten CFW enebler http://muj2.edisk.cz/stahnout-soubor/14881/egghunt.bin_284B.html stahni si to a hod na koren karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKARIJJ Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 dělám to pohle toho navodu ovšem i tak dik, no budu to zkoušet porád a pořád, když tak vytahnu gta co mam na umd a bude vystarane zítra v práci :D hmm ten enaber jsem ještě nezkoušel, předtím jsem měl gen, no snad se ještě dneska dostanu k instalaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 ja tp vzdycky delal tak ze sem si na prvnim obrazku pockal a odhadnul cas kdy se zrovna zacne nacitat ten posledni, a chvilku pred tim nez se zacne nacitat tak rychle sjed dolu nebo jen proste sjed dolu hned nebo jeste ze si to das na nejakou starsi kartu napr. 512mb a na ty to pojede hned! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKARIJJ Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 no tak jen tak z prdele jsem to zapl v práci a ono to jelo :D A to jsem měl na pametovce uložene už nějaké věci, hmm z zajimalo by mě podle jakého algorytmu seto zpouští :D ovšem to se asi nikdo kromě programátora nedozvíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKARIJJ Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 hmm přišel jsem nato že když na psp hodite ne chickhen a uplně ho vypnete a pak zaptene tak to pokaždé jede hned, nebo se mýlím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 hmmm, je to mozne, ale restore system by melo byt ucinejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 hmm přišel jsem nato že když na psp hodite ne chickhen a uplně ho vypnete a pak zaptene tak to pokaždé jede hned, nebo se mýlím? to je blbost, máš prostě štěstí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAcko Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 hj mam FATko je tam jeden obrázek ale nevim co s nim jsou tu jen návody na SLim a 3000 tak nevim ted sem to otevřel ale jelikož mam problem se zapnutím PSP viz.otázky a odpovědi tak nevim jestli to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Tak jsem to zkoušel nesčetněkrát, různými způsoby a nic. Už na to nemám nervy. Musímse s někým domluvit, kdo to zprovozní. Mám PSP 3004, fw 5.03. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 další šikula:roll: copak ti nejde? HEN se seká ne? Doporučení: neustále opakovat dokavaď se nechytne, jiná možnost ani neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 další šikula:roll:copak ti nejde? HEN se seká ne? Doporučení: neustále opakovat dokavaď se nechytne, jiná možnost ani neni Tak nakonec se domluvím s Anonymous a ten mi to vše určitě nahraje. Abych se přiznal, nemám na to nervy. S PSP Fat to bylo jednodušší :o)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 staci sehnat kartu s malou kapacitou, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Tak dneska ráno se mi to povedlo a už hraju iso hry, je to super.......ten už jen zase něco načíst a dát tem ještě 5.5O GEN D2 ať mi jedou i nové hry. A nebo je lepší nechat 5.03 GEN-A Full? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 5.50 GEN D2 tam nemůžeš dát to je jen pro flashnutelný PSP a ani by ti to nešlo nebo by sis brickl PSP,5.03 je pro PSP 3000 a 2000 s novejma deskama novější update neni ale dneksa v noci vyjde 5.03 GEN-B :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 5.50 GEN D2 tam nemůžeš dát to je jen pro flashnutelný PSP a ani by ti to nešlo nebo by sis brickl PSP,5.03 je pro PSP 3000 a 2000 s novejma deskama novější update neni ale dneksa v noci vyjde 5.03 GEN-B :roll: OK tak to jsem špatně načetl, je toho na mě za posledních pět dní hodně informací :o)Tak počkám na něj jaké tam budou změny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Tady máš o tom topik http://console-forum.net/showthread.php?t=71035 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amenvals Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Caw prosima vas mohl byste mi nekdo pomoct???? Nedavno sem si nechal flashnout PSP 3004 Slim and lite a ted kdyz chci nahodit ChickHen mod2 tak se mi to sekne, chvili se nic nedeje a pak se najednou vypne PSP a tak mi to dela porad. Navic mi tam nesel spustit Madden NFL 2010 a FIFA 2010...Prosim pomohli jste by mi nekdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 2, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 - Musíš to pořád zkoušet, je to nestabilní - Fifa 10, NFL 10 a nové hry musíš stahovat optachované nebo patchnout. Doporučuji nahodit gen-b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 tak 1) musíš to zkoušet zkus naformátovat kartu udělej restore setings a mělo by to jít 2) fifa s nfl ti nejdou kvůli ochraně musíš je stáhnout patchnute nebo si stáhnou novej gen-b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Caw prosima vas mohl byste mi nekdo pomoct???? Nedavno sem si nechal flashnout PSP 3004 Slim and lite a ted kdyz chci nahodit ChickHen mod2 tak se mi to sekne, chvili se nic nedeje a pak se najednou vypne PSP a tak mi to dela porad. Navic mi tam nesel spustit Madden NFL 2010 a FIFA 2010...Prosim pomohli jste by mi nekdo??? proc tam davas chickhen kdyz mas psp flashle? staci updeatnout na gen-b pravdepodobne ti tam fasher daval 5.00 tak si jen stahni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 2, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 proc tam davas chickhen kdyz mas psp flashle? staci updeatnout na gen-bpravdepodobne ti tam fasher daval 5.00 tak si jen stahni. Můžeš mi říct chytráku jak se flashuje PSP Brite 3000 ? :wohow: Rád bych to totiž uměl :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 je sry, ja si nevsim ze ma 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 taky by mě to zajímalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.